Hirdetés
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
Itt is van miről is szól az Aim Assist. Szóval maga a program nem fog akkorát segiteni. Az más kérdés, hogy léteznek konzolra is okosságok amik nem éppen legit megoldások.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Deck
titán
válasz TommyS_27 #9701 üzenetére
Így van, szépen elmagyarázva.
Normálon van alapból de sokan ki is kapcsoljuk.Igen, léteznek de ezek mégsincsenek úgy elterjedve mint pc-n a dolgok. Kár, hogy az ilyenek nem kapnak végleges bant. Megérdemelné az összes. Miért, nem lehet egy online játékba a csalókat végleg kitiltani? Egyszerűen, hogy nem képesek 2020-ban ezt megoldani?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
TommyS_27
senior tag
Mert egy lépéssel mindig előrébb vannak a cheat progik gyártói Aztán ha már kint van egy ideje akkor tudnak rá reagálni az anticheat fejlesztők. Ez volt/van/lesz! Ezt el kell fogadni sajnos.
engem megmondom őszintén jobban zavar, hogy a res scalet leveszi 50-re. Vagy pl az identitynél még mindig ott a kis zöld pötty... apróságok de na...
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Deck
titán
Ez a Jokr borzalmas.. 4et öltem 33x-or haltam emiatt a szar miatt. Egyszerűen elképzelésem sincs, hogy ezt mégis hogy. Minek kellett ilyen a játékba :/
Szerk: Na belejöttem. 35kill 24 death...
[ Szerkesztve ]
PS5
-
stuka20
aktív tag
Aim assist ide vagy oda, még azzal is marha nehéz célozni Ezzel azt akarom mondani, hogy konzolhoz is kell a skill. Nem ritka, hogy elvernek a konzolosok. Próbáltam én is aim assistal, de marha nehéz volt még úgy is. Néha annyira jobban játszottak, hogy már a crossplay kikapcsolásán gondolkoztam. (Ezt is meg is tettük egyszer, de érdekes módon utána nem talált meccset)
Deck, amúgy láttam, hogy valami gond volt nálad, mert chat-en vagy 8x kiírta, hogy Deck online -
Deck
titán
válasz nincsnév007 #9713 üzenetére
Elég ha magas érzékenységen játszik valaki lineáris aim response curve type-al.
Remélem vicc a xim része.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
-
-
Bivaly26
tag
Srácok nálatok is lassú a lobby?5-10 perc mire az embert beteszi egy random szobába?PC-n vagyok!
-
Laby
őstag
válasz Dave567 #9729 üzenetére
3 wheelson + chopper?! fúúú...igazi nehéz fiú vagy.
Bárki írhat ide, de jobban szeretjük hogyha olyan ír aki érdemben is hozzátud szólni, nem csak 48x leírni ugyan azt a semmilyen problémáját, és hogy milyen fos a játék, de azért ugyan úgy tolja vele.
Szerintem találd meg a fórumon a fika pajtásodat, jelöljétek be egymást és amikor felmentek egy szerverre és elpopsiznak Titeket, akkor csúnyán írjátok le egymásnak hogy milyen fos ez a játék, és mindenki mennyire cheatel-t igaz?! Ja ne is mondd...Soha többet nem játszotok vele, aztán másnap újra és újra...
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
pulffy
őstag
Apropó wheelson, azt mi tudja megállítani couter uav? Ma elővettem, de alíg mentem vele megállt, csak lőni tudtam vele, de aztán gyorsan ki is szedték.
[ Szerkesztve ]
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
KaitouP
nagyúr
Ezen a héten a Modern Warfare-ben: [link]
(bakker, ez olyan lesz lassan mint a sorozatrész végi következő rész ajánlója)Hétvégi dupla XP, új Gunfight map, and more!
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
laragirl83
őstag
A mini-grauval egyszerűen nem bírok betelni, vmi kegyetlen jó lett, főleg 50es tárral, mp5öt váltotta, ez nagy szó
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
csƵ
addikt
válasz laragirl83 #9736 üzenetére
Én akárhogy próbálgatom az AK-t, M13-at, Graut, mindig csak az M4 és MP5 párosnál maradok.
-
laragirl83
őstag
válasz Casanova* #9738 üzenetére
Az sem rossz, tény, sőt nagyon is kellemes, csak tűzgyorsaságával nem vagyok kibékülve. Ezért hajtom most gruuuut
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
csƵ
addikt
2:39-nél az év jelenete.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz laragirl83 #9739 üzenetére
Az mp5-höz és mp7-hez képest nagyon fos gyenge a striker. Grau viszont nagyon állat,csak kár olyan ocsmány ronda. Rossz nézni... Milyen kiegeket használsz Grau-ra?
Más: FaZe csapat nyerte meg a bajnokságot. Grat a srácoknak! [link] Prestinni volt a legjobb játékos.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
WaterWave
veterán
Ha szerencsénk van holnap megjelenik a Warzone
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Casanova*
veterán
válasz laragirl83 #9744 üzenetére
Köszi! Ki is próbálom ezt. Majdnem úgy néz ki,mint mp5. Mini-grau a nagy tesója.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Deck
titán
válasz laragirl83 #9744 üzenetére
Elég jó! Bár nálam a Monolithic mindenhol alap
[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest