Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz TommyS_27 #9092 üzenetére
Ez mennyire fogja meg a gépet?
Még régen a Fraps, meg most a windows 10-ben található felvevőnél is azt tapasztaltam hogy elég nagy tartalék kell lennie a gépben hogy elbírja még ezt is.
Itt is ugyan ez a helyzet?Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
laragirl83
őstag
válasz dombi81 #9096 üzenetére
Nem vergődéből írtam, ugyanugy ledarláom a retekbe, csak zavaró tud lenni, bár majd megszokja ember.
[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
dombi81
senior tag
válasz laragirl83 #9103 üzenetére
Gondoltam, nem is neked szólt.
-
Villa7
tag
Hogy színeztek nevet?
Hiába irom elé a ^2 vagy bármi azt írja illegál karaktert tartalmaz -
Villa7
tag
Igen billentyűzeten beírom a név elé, hogy ^2xxx és azt írja hogy illegál karakter, mindegy hogy regiment vagy barracksba írom
-
Villa7
tag
Igazából annyira nem izgat úgy se látszik meccs közben, ahogy írtátok.
Az viszont új, hogy megdobtam késsel a csávót hátba és csak hitmarker.
-
ates2
senior tag
ezek a színes nevek gecire idegesítőek...arról nem is beszélve,hogy a trappolást sem hallani,jó lett ez a patch...
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
Előkapom a jósgömböm, és megjósolom mindjárt, jó?
Majd javítják, patch note-ban értesülsz róla úgyis. Ez nem egy általános, mindenkinek megjelenő probléma, valakinek gond nélkül megy a játék.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
stuka20
aktív tag
válasz venom8888 #9089 üzenetére
Akkor, a játékon belül ugye alt+z és menj a "Nagy pillanatokra". Nekem ott valamiért a gránát killjeimet részesítette "nagy pillanatoknak", de azért volt más is. Elég sok mindent be tudsz kapcsolni, hogy miket mentsen le.
-
KaitouP
nagyúr
Az Infinity Ward fejlesztői megerősítették hogy a színezhető név nem feature, hanem bug, sürgősen dolgoznak a hiba elhárításán: [link]
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
laragirl83
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megerősítve, hogy 200 fős lesz a Battle Royale
szerk:Pletyka szerint ma este 7-től jön a Warzone.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
csƵ
addikt
Nem tudom, mi van ma, de a 60ms játszhatatlan és rengeteget akad a játék.
-
nincsnév007
őstag
nektek megy a játék? folyton azt írja update completed succesfully és nem indul el
-
csƵ
addikt
Most nyomtam egy 10/30 K/D kört, aminek a fele helikoteres meg repülős halál volt. Kb. 10x egymás után 2 mp-en belül meghaltam. A leadernek 62 killje volt. Esküszöm full lámának érzem magam néha.
-
BandiHUN
veterán
Cold Blooded+Ghost perkeket használj,és nem lesz gond,sőt nyugisan le is lőheted a repülőt,helit,főleg FMJ-vel,de amúgyis jól sebzi,riflével is 2 tár.Néha még jobb,mint a rakétavetővel,mert az első rakétát automatikusan kivédik a nagyobb streakek,és csak kettő lehet nálad,szóval csak raksis lelövéshez 1x halni kell/ládából töltés.
Kis killstreakek 1 tárból megvannak,papírcuccok,de rohadtsokat számít,a csapat foglalkozik-e vele.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Eszméletlen sok van normálon,azt én is észrevettem.WH-s.Feljebb egyébként múlik a dolog,pár jobb kör után már normálisabb,de profibb ellenfeleket ad.Egyébként nem tudom,érdemesebb-e kilépni,vagy hagyni a csalós kört,de szerintem a kilépés csak jobb rangsor alapján,mert ilyen körök visszatolják az embert a "szemétbe".Teljesen más nevesebb klánok játékosaival egy lobbiban...sokszor "ismerek meg" streamereket is,a múltkor emlegetett csajszival is toltam már több kört(cross-on játszok,ez megintcsak csökkenti a csalók számát,vegyes lobbi),HC-n teljesen jól hat a füst,a kemp,stb,hiába nincs killcam,tökre tudom,miért szúrnak ki/kések a reakcióval.Nincs prefire egyáltalán.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Bivaly26
tag
Sziasztok!
Ma tettem a gépembe Amd R7 260x helyett egy RTX 2070 et!3x az fps szám eddig 45-50 volt low grafikán! Az lenne a kérdésem hogy feltettem a legujabb drivert de inditásnál mindig kiírja tegyen fel frissebb drivert ami oldalt ajánl ott régebbi van fent!Most úgy inditom hogy nem teszem fel és továbblépek!A játékba nincs frissítve hogy ez a legujabb!442.19 van most fent.Gondolom nem gond? -
Ármester
PC-re be lehet most valahol szerezni kedvezményesen?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz laragirl83 #9146 üzenetére
Amilyen gyorsan tiltja és bannolja az Activision a témával foglalkozó videósokat, úgy szerintem 1-2 hétnél tovább nem kell majd rá várnunk szerintem.
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
OFF: írtam pár sort a tegnap megjelent PS4-es Back Button Attachment kiegészítőről, mely okosabbá teszi a kontrollerünket - ha valakit érdekelne a tapasztalatom, itt olvashatja: [link]
-
venom8888
őstag
Ha 200 fös lesz a BR,lesz vagy 40 fps
Új hozzászólás Aktív témák
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs