Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Hasznal valaki MSI afterburnert? Mert en igen,es a baj az,hogy hiaba van berakva,hogy mutassa a min,max fps-t, nem mutatja,sem a ventilator sebesseget sem. Ennek mi az oka?
-
Laby
őstag
válasz Chris1983107 #9767 üzenetére
Nyilván valami játékhiba volt a visszajátszás alatt.
49/41 stat-al így látatlanban eléggé meglepne hogyha csalna a srác...Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
soo277
őstag
válasz craftsman01 #9809 üzenetére
2080ti m van,peccs elött,tűéles minden,de had ne kelljen mondanom,ez ahhoz késpest okádék
BT: wersoo#21211
-
dunc
nagyúr
Minden kurv@ frissitéskor elàllitja a felbontàst stb.
-
-
Deck
titán
válasz Dragon3000 #9815 üzenetére
Viszont olvastam több olyat, hogy hiába ment a nem-re akkor is resetelte.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Dragon3000
veterán
válasz Dragon3000 #9815 üzenetére
Pontosítva az utolsó 10GB-os frissítésnél állította el ezt a kettőt, előtte nem volt egyszer se változás.
-
Tomko78
őstag
Na kíváncsi voltam , hogy most ezzel a javítással jobb e a vga memória használat , és elég jelentősen vissza esett a vga memória használat , mindent maxon volt és 7.3 gb vga memóriát használ , eddig meg elég volt csak az első két textúrát highra tenni és máris 7.8-8 gb vga memóriát zabált
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
Azért nem mindegy ha kifut a vga rambol vagy pedig benne marad a 8 gb vga ramban jó mondjuk akadozva is szét lőttem mindenkit de így picit jobb így már elviselem ha 1x-2 x lelőnek néha napján
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
Cod már csak ilyen , mire jön az új már esetleg normálisan fog futni de félek jön egy újabb javítás megint rossz lesz , mint amikor jött ez a season pass 2 és a chill meg riva tune fps szabályozást kinyírta , azota a vsyncel tudok csak fpst szabályozni , hogy ne legyen feleslegesen 200-300 fps
-
Tomko78
őstag
Most jön az új 24 GB AMD vga csak el kell adni Na de ne legyünk ilyen negatívok a codal szemben , mégis ez a rész 100x jobb mint az előző Black ops , így tehát szeretjük eme remek Cod részt
-
TommyS_27
senior tag
-
soo277
őstag
-
Dave567
addikt
válasz laragirl83 #9834 üzenetére
-
pulffy
őstag
Kinek volt az a igen okos ötlete hogy Rust Dom. megcserélték A és B pontot... mikor bemondja hogy enemy foglalja B, A-ra futok, mikor A mond B-re futok...
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
GAbre
veterán
Másnak is eltűntek az operátoros chalangek?
puffy Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Amúgy nekem is visszaállt FOV 66-ra meg nem fullscreenbe indult a game,mostani update után...
-
BandiHUN
veterán
válasz spanglee001 #9843 üzenetére
Ki sem kell választani,csak az adott operátort,lehet párhuzamosan csinálni egy kijelölt misszióval a régi helyen!
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
dombi81
senior tag
válasz spanglee001 #9843 üzenetére
Akkor mutasd meg hogyan, mert nem lehet kiválasztani.
-
pulffy
őstag
válasz dombi81 #9849 üzenetére
Nem kell kiválasztani, meny rá az operátorokra ott van minden egyes quest, és nem kell kiválasztani mert az állandóan aktív ha ki van jelölve az operátor. Emellett most már lehet egyszere a fegyver questeket és az op. questeket csinálni
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Politika
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest