Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz Khaosz55 #24600 üzenetére
Rákerestem a Warzone-os shotgunokra.
A Gallo (SPAS-12) még nincs benne. Itt egy bemutató róla
A 725-össel meg szerintem nem is találkoztam.
A JAK-12-est próbáld ki ha tudod, szerintem jó kis cucc, főleg 20-as tárral.
Beltérben nagyon durva cuccos már alapból is [link]
Az R9 se rossz, meg a 680-as is adja, de főleg az utóbbi elég lassú volt nekem.
Az Originnak már jobb a tűzgyorsasága, és gyorsabb a töltés is, ami azért számít.
Lumberen egy raktár emeletén Plunderben az utolsó 5 percben hoztam össze 9 killt shotival, talán az Origin volt, nem biztos.Nekem csak a Warzone van meg, most meg nem mondom, hogy abban is benne van-e a Spas, egy pár hete nem játszottam.
Anno BF4-ben bírtam, lehetett vele alkotni; slug+távcső kombóval szedtem ki a snipereseket a daruról Noshahr Canals-on." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
shifty!
senior tag
válasz KaitouP #24599 üzenetére
Intel alapú gépen próbáltam, sajnos nem segített elég sokmindent, egyszerűen az összevonással vagy kidobtak egy csomó optimalizálást, vagy elbonyolítottak valamit, de egy standard 15-25 FPS eltűnt nálam is, akármilyen beállítást végzek rajta.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Acheron
őstag
válasz Dave567 #24597 üzenetére
Miért, szerinted mi a "dolga"? A hivatalos álláspont szerint ez a rendszer felelne azért, hogy mindig a saját skill -jeidnek megfelelő szintű társaságban csatározhass. Szintén a hivatalos álláspont szerint ezt (csak és kizárólag) úgy éri el, hogy az utolsó néhány (5?) meccsed alapján rangsorolva különböző, hasonlóan rangsorolt erősségű ellenfelek közé pottyant be a lobbiból. Ez alapján pont ez lenne a "dolga".
Más kérdés, hogy a gyakorlati tapasztalatok alapján ennél sokkal tovább megy annak érdekében, hogy "szinten tartson" (ámbár ezt nemigen fogja bizonyítani földi halandó).
Egy biztos, ha mostanság olyan ellenfelek közé dobál a rendszer, aki akkor sem tud eltrafálni, ha épp neki háttal respawn -olsz öt méterre (hmm, mi miatt is fordulhat elő ez a faramuci helyzet tízből nyolcszor, ha épp jó voltál az előző meccsekben...), és fordulásból te kaszálod le, akkor bizony ez a rendszer sokat veszít a hatékonyságából. Magyarán az SBMM "jó" működéséhez úgy tűnik kell a sok "ügyesfickó", legyenek ezek valódi tálentek vagy akár csalók (a játék különböző mértékben tartalmazhatja ezeket az összetevőket...), mivel a kevésbé "ügyesek" javarészt akkor sem bírják kihasználni a lehetőséget, ha az SBMM tálcán szállítja is nekik.
De hála az égnek ez a normális játékosok számára egyben azt is jelenti, hogy végre folyamatos sikerélménnyel is lehet játszani a játékot. (szigorúan MW 2019 HC multi, a WZ teljesen kívül esik az érdeklődési területemen) -
ЯΞD
senior tag
válasz shifty! #24602 üzenetére
Én hétfőn újra húztam a wint. Szépen minden friss ropogós lett. Majd én is csak lestem, hogy kevesebb az fps-em. Nekem fixálva van 144-re és az mindig meg is volt. Az új NV driverrel 125-132 között ugrált.
Mondom akkor DDU letölt, használ és visszatettem amit Win reinstall előtt használtam. 456.71 standard. És láss csodát előkerültek az elveszett FPS-eim. Nem tudom mennyit hozott vissza mert limitálva van de akár mikor pillantok rá mindig megvan a 144. Még nem láttam beesni. (Csak multizok) -
KaitouP
nagyúr
Hogyan szerezd meg a CX-9 (Scorpion Evo) SMG-t a hivatalos megjelenése előtt: [link]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
shifty!
senior tag
Köszi a tippet, kipróbálom azt a drivert, a két ünnep között én is újrahúztam a gépet, és nemjavult a helyzet, persze nem is ettől reméltem a megváltást, de meglepett.
Visszarakom azt a drivert, amit ajánlasz, majd ha lesz játékidő, megnézem van-e változás.Egyébként multiban szépen hasít a gép, pályától-játékosmennyiségtől függően 120-160 FPS között van, WZ-ban, plunderben, Rebirth-ben 60-90 között... (i7-4790 + GTX1070)
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Khaosz55
addikt
válasz csibe1 #24601 üzenetére
Nekem a gallo, Jak, R9 és origin ki van maxolva mindegyiket használtam, de a origin, R9 és jak is nerfelve vett. Igazából a Gallo és R9 között vacillálok. Jak tényleg jó, viszont lassabb vele a mozgás, R9 + magnézium töltényt szerettem, de a gallo is meggyőzött. Olyan összehasonlítást nem láttam amiben a gallo benne lett volna. Most gallo-t használok másodlagosnak.
-
csibe1
addikt
válasz Khaosz55 #24607 üzenetére
"de a origin, R9 és jak is nerfelve vett."
Ezt nem tudtam, köszi.
A Gallo-Spas12-őt meg majd kipróbálom valamikor, most a két új sniperrel (LW3 Tundra meg passz a másik) mentem pár kört, meg majd az M82-re leszek kíváncsi." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
gjung44
tag
válasz Khaosz55 #24607 üzenetére
a jak12-t azért nem szeretik sokan mert lassu vele a mozgás... én nagyon sokat mentem vele és van egy trükkös összeálltásom amivel nem csak gyorsabban tudsz mozogni hanem közelre még nagyobbat is sebez. veszitesz vele a range-böl de szerintem akkor is ez a legjobb jak-12 összeállitás:
Forge tac marauder, 5mz lazer, dragon's breath, stipped grip tape, sleight of handés jol látod, nincs barell, sem nagyobb tár. nagyobb sebzés van, gyorsabb mozgás és gyors ujratöltés. sok meccset nyertem már ezzel az összeálltással az r9 korszakban is és most is, de persze az uj streetsweeper csunyán le fogja nyomni
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Khaosz55 #24610 üzenetére
Szerintem nem egy világvége. Plunderben meccsenként akár 2 szintet is lépek, de átlagban 1 van gond nélkül. Van pár Recon-Scavenger küldetés, azzal is lehet szintet lépni; meg a Bounty küldetések vagy csak simán leszedni aki a közelben van.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
JOKR kihúzására van valamilyen best practice? A légi járművek ellen remek, de a földi célpontok ellen szinte hasznavehetetlennek tűnik pillanatnyilag. Már csak ő és az RPG hiányzik a gold listáról (utóbbi szög egyszerű, csak türelem kell hozzá).
Tegnap végre bedobott egy Shipment pályát is a játék (egy - másfél hónapja először), annyi RPG killt sikerült lőni azon az egy meccsen, mint egy hónapon át összesen más pályákon - nagyon hiányoznak a Shippment _ Shoothouse pályák a kínálatból -
venom8888
őstag
1. Miert nincs damage tablazat a warzone ban,a cold war os fegyverekrol
2. Miert nem lehet Savelni a cold war os fegyverek kiegészitőit ?[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap meglett fullosra a Mac 10 és hát brutál így nerf után is mennyire használható . Közelre egyértelműen op , míg közepes távra is simán felveszi a versenyt , azon túl pedig ott van a DMR 3x és gyakorlatilag mindenki ezekkel szaladgál . Így viszont , hogy "rákényszerítik a játékosokat ezen fegyverek használatára , rengetegen játszanak a korábbihoz eltérő lerohanós taktikával .Épületekben , házak között simán rámennek az emberre , nem számít ha kevesebben is vannak .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
nagyúr
válasz jozefgucci1 #24617 üzenetére
+1 nem tetszik ez az új módi, nagyon nem.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Még új vagyok a játékban, eddig főleg Battlefieldeztem,viszont a warzone kipróbálása után,megtetszett, így be is ruhaztam a teljes játékra. Szeretnék is segítséget kérni. Assault rifle a fő fegyverem,ezek közül melyeket érdemes húzni, illetve milyen kiegészítőket érdemes rá tenni? Multiplayerre gondolok leginkább. Youtuben is nezhetnék ezzel kapcsolatban videókat,de főleg a ti tapasztalataitok érdekelne. Köszönöm előre is
-
Khaosz55
addikt
-
nagyúr
válasz Viiktor1989 #24619 üzenetére
Attól függ melyiket vetted meg (MW vagy a CW).
MW-nél az M4, Kilo, Amax ajánlott kihúzásra.
CW alatt DRM, Krieg 6, FFAR, XM4 esetleg, bár nekem a QBZ-83 is tetszik.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nyul105
senior tag
válasz jozefgucci1 #24617 üzenetére
Én is úgy döntöttem, átállok a sötét oldalra...
Mac10 és dmr, előtte meg AR+hdr only voltam.Egyszerűen verhetetlen ez a kombó, okés, hogy néha lekapok valakit 300 méterről a hdrrel, de esélytelen a dmr-es ellen bármi, mivel ő nem glintel a scoppal.
-
jozefgucci1
addikt
válasz nyul105 #24622 üzenetére
Nem csodálom a fullos Mac10 két embert lekap közelről egy tárral .A Dmr pedig macro nélkül is brutál tud lenni . Hétvégén kicsit szöszöltem kíváncsiságból , hogy mégis milyen ha megokosítod és hát nulla recolil + fossa a golót , elég gusztustalan .Plunderben mentem be két körre de ki is léptem nincs értelme annyira nem sportszerű .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
nyul105
senior tag
válasz jozefgucci1 #24623 üzenetére
Megokositás csak az attachment vagy makró?
Erről jut eszembe:
You either die a hero or you live long enough to see yourself become a DMR user. -
pRoject22
őstag
Multi 6v6 mapok jönnek még szerintetek?
¯\_(ツ)_/¯
-
addikt
válasz Hunbeast87 #24626 üzenetére
Én későn csatlakoztam, de meg kell mondjam, hogy ennek ellenére nagyon élvezem. Karácsonykor néztem bele az ingyenes CW-be, de utána mégis a MW mellett döntöttem /főként mert anno az elődöt ps3-on rongyosra játszottam/. Gyakorlatilag az veszem észre, hogy nyomom a missionokat, szintezem a fegyókat, totál beszippantott (: Azt kell mondjam nem bántam meg a vásárlást, szerintem sokan maradtak még itt is, legalábbis a multi meccsek nagyon pörögnek, a coopnál se vészes a várakozási idő..
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
pRoject22
őstag
válasz Hunbeast87 #24626 üzenetére
Cold War-ból most tértünk vissza, a CW az egy tartalmatlan bughalmaz sajnos egyelőre, viszont az MW-ben sok új tartalom van a pályák nagyon jók
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Tyler Durden #24627 üzenetére
Mármint úgy értem, hogy jelen állás szerint nagyon új pálya nem fog érkezni.
Személy szerint úgy érzem, hogy az utóbbi idők egyik legjobb CoD része lett a 2019-es Modern Warfare. Mióta Cold Warosítva lett (jobb szót nem találtam), nem nagyon játszottam vele, az egész társaságban ez csalódást keltett. Viszont én is minden percét élveztem és adott annyit így is, hogy egy centjét sem bántam meg.
De egyre jobban hiányzik és arra a bizonyos 29-es killstreakre még rá kellene raknom azt a +1-et végre.
Én annak is örülnék, ha a Shoot the Ship visszakerülne, még ha nem is új pálya vagy játékmód.[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
gjung44
tag
válasz Khaosz55 #24620 üzenetére
én sem vagyok pro a legtöbb 1v1 szituba nincs szükség ujratöltésre mert 3 lövéssel már fekszik az ember ha elég közel vagy. ha mégis ujra kell tölteni akkor addigra már észreveték hogy fire shoti van nálad és nem arra fognak gondolni hogy csak 8 löszer van a táradban hanem ovatosabbak lesznek. sleight of hand sokat segit és elég ha csak egy pillanatra megtorpannak, már ujra van töltve a fegyver. korábban nagyon sokat öltem vele, most csak azért vettem elö megint mert azzal oldom fel a streetsweeper-t. de müködik most is, mentem vele pár nagyon szépet a napokban
-
redhunter
senior tag
válasz Hunbeast87 #24629 üzenetére
Szia,én meg pont azt akartam kérdezni hogy van e esély arra hogy a shoot the ship visszakerüljön.De akkor úgylátom nem csak engem izgat a kérdés.
PSN - RedFoxHun
-
őstag
-
gjung44
tag
ujra a stim shotos férgeké a warzone! végleg ki kell venni a stimet a játékbol, az a szar semmire nem jo warzoneban csak arra hogy idönként csalni lehessen vele. ha ezt nem lépik meg akkor vagy fogyatékosok vagy szándékosság van a dologban!
-
pelenka35
őstag
Sziasztok. Warzone (ingyenes)-ban az operatoroknál több skin-elérhető . Feladatok megoldásával (pl ölj silence weaponnal 15 embert) ez csak warzone-ban érhető el vagy plunder-ben is? (vagy valamire elő kell fizetni,hogy ez feloldható legyenek ? ) Köszönöm.
Gamertag:Rob3rt75
-
mate182
tag
válasz jozefgucci1 #24623 üzenetére
Olyan kokit osztok neked koma, macro/cronuszen,cronusmax, hogy a halott karaktered teste felfelé száll a levegőben.
3-an szoktunk mindent is bekapcsolni mikor úgy érezzük, hogy már nem bírjuk a velünk szembeni csalást. Semmi értelme más fegyverrel menni. DMR+DIAAKIMBO.
Ja és ez nem csalás. Amég cronust lehet kapni addig a macro assist sem az!Pusztultok gurultok 1 mp és végetek. esélyetek sincs.
Nincs olyan match amit nem hozunk le. Ha rám is nézel hátulról esetleg előbb is tüzelsz, 180 fok oda fordulok egy golyó sem megy melé, pötty pötty pötty pusztultál.Aki nem használ dmr+ 0 recoil az nem fogja ezt a játékot élvezni/játszani huzamosabb ideig mer' mindig kicsárázik, de legalábbis nyerni tuti nem fog. Lehet mondjuk, de ritka. A wallhack esetleg még többet dob meg a full aimbot
Tudod mikor fogom hagyni, hogy elbaltázza az élményem. Ha nem oldják meg én is csinálom. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Per mare, per terram
-
mate182
tag
válasz Micsurin #24637 üzenetére
Olyan nincs.
#24638 Tsebacsi Mi van kis Jézus ? Sokat kapsz ki ?Nem rám kell haragudni, mert próbálok egyenlő esélyekkel indulni bizonyos helyzetekben.
Ti is nyugodtan használhatjátok. Meg lehet venni, fel lehet programozni.
Nem rakéta tudomány. Mindenkinek elérhető. Szerintem bele se merjetek gondolni, vagy fogalmatok sincs róla mennyien használják.Javaslatom: Innentől nézzétek csak végig a Killcam-ot és meg fogtok lepődni....
(sajnos ?-!)[ Szerkesztve ]
Per mare, per terram
-
mate182
tag
Nem.
Te pedig vagy nem játszol vagy nem tűnt még fel: (amit nagyon nehezen hiszek el)Az elmúlt időszakban a játék teljesen játszhatatlan volt. Ez tény.
Pár lövés vagy 0-recoil-controllal és DMR-el. De lehet AK is... + az aim assist.Ha nem használsz valamit és csupasz fenékkel dobod be magad, ezekkel szemben semmi esélye nincs. DE Change my mind..... "JÉZUS"... "összedől a világ"
Azt hiszed minket nem zavart ? Sajnos nem rajtad vagy rajtam múlik.
[ Szerkesztve ]
Per mare, per terram
-
KaitouP
nagyúr
Az arcoskodó/személyeskedő stílus helyett próbáljunk meg a kulturált vita felé terelődni, az ON hozzászólásokra meg még inkább. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
nagyúr
válasz mate182 #24639 üzenetére
Szerintem nőj fel, ez a stílus nem előnyösen mutat be téged, bár ahogy sejtem a kinemsz*rjale lesz erre a reakciód.
"Ha ő is csal, akkor én is" Már 17 éve is boldogan osztottam az ilyen beszólásokért a permban a szerverünkön.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
xprsgd
csendes tag
Végre újra van élet a fórumon (ide tessék elképzelni a popcornos képet)
HaroldBrano
-
csuzda
aktív tag
Elolvastam a kommenteket és leültem gondolkozni...
Igaza van a kollégának Amikor én megtudtam mi az a Cronusmax nagyon kiakadtam. A barátaimnak mondtam, hogy mi értelme lesz majd PS5-öt vennem, ha konzolon is lesz csalás? Kénytelen leszek single vagy coop játékokat játszani, ha nem akarom, hogy hátrányban legyek? Vagy tegyek úgy, mint a kolléga és dobjam ki a gerincemet? Jól akarom érezni magam és abba nem fér bele, hogy negyed óra játékot dobok ki a kukába, mert a másiknak nem rúg vissza a fegyver...
És lehet támadni mate182-t, de erről nem ő tehet, hanem a konzol gyártók. Esetleg az Activision. Őt maximum csak a megnyilvánulásai miatt lehet támadni.
-
shifty!
senior tag
válasz csuzda #24647 üzenetére
Inkább a stílus, tele van az internet olyan videókkal, amiket az ilyen stílusban fórumra író gyerekekről tesznek fel, ahogy éppen kihajítják a gépet az ablakon / szétcsapják a billentyűket az asztalon /etc.
Amíg a cronus és társai kaphatóak, és használhatóak, addig sajnos "ez van". Ez is baj, az is baj hogy a fejlesztők alig reagálnak magának a játéknak a problémáira, ezer meg egy probléma van. Ezektől függetlenül azért amire eredetileg kitalálták a játékot - szórakozásra - az esetek többségében azért tökéletes az MW Multi és a WZ. Persze, amíg nem futsz bele egy ilyenbe, mint a "
kollega"...Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Laraxior
titán
válasz Tsebacsi #24644 üzenetére
17 éve, mi a kocsmában osztogattuk a pötty, pöttyöket, bár pusztulni nem pusztultak, de azért vízszintesre vették a figurát... most meg ugyanez megy, csak fotelből .
Nem az én világom ez... de azért jót röhögtem"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
szgabor12
tag
válasz csuzda #24647 üzenetére
Te végig is olvastad amit írt?
3-an szoktunk mindent is bekapcsolni mikor úgy érezzük, hogy már nem bírjuk a velünk szembeni csalást.
Szóval ez így szerinted rendben van, igaza van? De valóban, még dicsérjük is meg őket, hogy hárommal több ,,csalóval*" találkozhatunk.*állítása szerint ez ugye nem csalás, de ő is bekapcsol mindent, mert már elege van a csalásból
,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik