Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz Mercutio_ #4148 üzenetére
Bármit mondhatnék, de nem teszem. Mert tartom magam annyira, hogy ne hazudozzak össze-vissza. Hazudnia csak az unalmas embereknek kell akikkel nem történik semmi mivel egész nap a gép előtt ülnek és úgy próbálnak bevágódni vadidegen embereknél, hogy különféle történeteket találnak ki amivel kitűnhetnek a tömegből. De az ilyen szerintem szánalmas.
(#4147) macilaci78 :
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Tim82
félisten
Hazudnia csak az unalmas embereknek kell akikkel nem történik semmi mivel egész nap a gép előtt ülnek és úgy próbálnak bevágódni vadidegen embereknél, hogy különféle történeteket találnak ki amivel kitűnhetnek a tömegből. De az ilyen szerintem szánalmas.
Azé' az öniróniádat is díjazzuk.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
rushty
őstag
válasz macilaci78 #4150 üzenetére
próbáltam érzékeltetni hogy ez egyszerre sok, főleg ha nem csak ezt az egyet akarja követni az ember
Revolut meghívó pü-ben
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #4150 üzenetére
Hsz inception
Milyen jó, hogy itt nincs napi szinten p*na A kecskeméti topikban tényleg vadászni kell a hszeket a sok pisztolytáska kép mellett...
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Huma
addikt
válasz DeFranco #4155 üzenetére
Én igyekszem fellendíteni a topicot, de ehhez kell a ti segítségetek is. Kár hogy nem tudom klónozni magam. Akkor többre mennék.
(#4152) Tim82:
No, no. Azért túl sokat ne képzelj bele abba a hozzászólásba. Én alapból kitűnök a tömegből mert ritkán fürdök. Nincs szükségem virtuális figyelemfelkeltésre is.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-
Huma
addikt
Azt nem szeressük. Ha nagyon pörög a topic akkor fárasztó egyszerre végigolvasni az összes hozzászólást. Ezért kerülöm az olyan helyeket ahol sok a felesleges szócséplés és kevés a lényegi tartalom.
Más:
No, senki mással nem történt olyan érdekes esemény amit megosztana a tisztelt publikummal? Ne csak én irkáljak ilyen sztorikat. Még a végén kifogyok belőlük.(#4158) Impress:
Ilyen aktivitás mellett azt még a hó végén elérjük. De legkésőbb köv hónapban biztos, hogy meglesz.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Tim82
félisten
-
-
Melack
veterán
Még jó, hogy a linkek kékszínűek
(#4161) Mercutio_: vidéki topicban p*nára vadászunk, itt meg beszélünk róla... Nem rossz
(#4159) Huma: szakmai topicoknál ez elengedhetetlen. Az autós topickban sokminden átugorható
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Mi lenne ha itt is lenne szó csajokról?
Kezdem.
[link eltávolítva]Ő amúgy a mostani csajom.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Huma
addikt
válasz radi8tor #4165 üzenetére
Mióta? Ha jól tudom rengeteg topicban van szó csajokról. Képekkel és mindennel. Ráadásul pont az ilyen beszélgetős topicban fér el bőven az ilyen.
A szabályzatban csak az van, hogy nem lehet korhatáros képet felrakni ill linkelni. (Félreérthetetlen póz ill fedetlen intim testrész)
Meg persze a kulturált társalgás is beletartozik.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor, ha szigorúan vennénk csak budapesti lányokról beszélgessetek.
De komolyra fordítva a szót ez érvényes minden lokál topicra.
Melack: visszaraktam.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz Impressa #4158 üzenetére
Ilyen tempóban legkésőbb nyárra meglesz..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Huma
addikt
válasz radi8tor #4168 üzenetére
Értem. Azt viszont nem, hogy minek raktad vissza a komplett hozzászólást ha kivetted belőle a linket. Így semmi értelme sincs a közvetlen a link felett és alatt szereplő mondatoknak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Melack
veterán
válasz bitpork #4173 üzenetére
Nah, majd GIFet teszünk be
Vagy sztorizunk róla(#4172) Huma: De van. Így akár a kezedet is oda lehet képzelni (bocs, ez magas ladba volt)
(#4175) Huma: UFO még épp nem érintett meg. Komolyra fordítva, nem a kezedről, de a téma körítése alapján az is lehetne. Remélem a hölgyemény szép, és szereted téged
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #4169 üzenetére
Simán előfordulhat...
(#4170) Melack én a kézzelfogható dolgokat szeretem...
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Melack
veterán
válasz Impressa #4176 üzenetére
Ki nem?
Az már más tészta, hogy lassan mindent látsz szemmel,és megfogni már nem mindig akarnád. Itt a közelünkben van egy szakközép, hát, mit ne mondjak, most télen is mindent kiraknak a lányok, ami van - vagy éppen nincsen
-
Huma
addikt
Az a jó ha ilyen helyen lakik az ember. Csak egy jó távcső kell.
Aztán meg egy idő múlva valami szakadt furgon és egy pince valami elhagyatott gyárépületben...
Erről jut eszembe, hogy kéne néznem valami jó kis thrillert. Rég néztem ilyesmit. A franciák egész jó thrillereket gyártanak. Mostanában nem láttatok valami jó thrillert?
-
B-L-A-C-K
titán
-
Impressa
őstag
Persze, csak viccelek...
Az már más tészta, hogy lassan mindent látsz szemmel,és megfogni már nem mindig akarnád. Itt a közelünkben van egy szakközép, hát, mit ne mondjak, most télen is mindent kiraknak a lányok, ami van - vagy éppen nincsen.
Ez sajnos így van. Most ez a menő, mit tudsz kitenni a "kirakatba".(#4179) B-L-A-C-K jóféle kaja.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Huma
addikt
válasz B-L-A-C-K #4182 üzenetére
Szalonnával az igazi. Amúgy a virsli állítólag rákkeltő sütve.
Jól látom hogy nincs benne hagyma?
Anélkül nem létezik rántotta.(#4183) Impressa:
"Most ez a menő, mit tudsz kitenni a "kirakatba"."
Bezzeg ha én teszem ki az nem menő hanem közszeméremsértés.[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
Szalonnával az igazi.
Én így is szeretem...Amúgy a virsli állítólag rákkeltő sütve.
-Hátha nem emiatt halok meg...:/Jól látom hogy nincs benne hagyma?
-Tökéletesen látod, viszont az asszony nem szereti, illetve nem is volt itthon.Amúgy valahogy éreztem Te majd megmondod nekem a tutit...
-
DeFranco
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #4179 üzenetére
Nekem császárzsemle volt tepertőkrémmel
Igaz bó'ti, van itthon házi tepertő, de nem is tudom meg nem is akarom ledarálni, jó lesz az úgy sóval meg lágy kenyérrel, de ez amit vettem, teljesen autentikus. Pápai Hús mustáros tepertőkrém amúgy, teljesen házi íze van. Finom.
-
Huma
addikt
válasz B-L-A-C-K #4186 üzenetére
"Én így is szeretem..."
De elismered, hogy szalonnával az igazi, nem?"Hátha nem emiatt halok meg..."
Csak azért írtam mert hátha nem tudod. Én is szoktam virslit sütni pedig már több helyen is olvastam hogy rákkeltő ha úgy eszi az ember.(#4185) bitpork:
Nekem négy tojás bőven elegendő. Néha még sok is. Mondjuk én sok kenyérrel eszem.Na majd holnap én is rakok fel egy képet a kajámról. De aztán ne istenítsetek ám!
-
-
B-L-A-C-K
titán
Ki hogy szereti, én így jobban szeretem, de amúgy a kedvencem ilyen tojásos témában a sonkás tükörtojás...
Amúgy régebben valami olyat olvastam hogy csak azok a virslik rákkeltőek amibe van úgynevezett nitrites pácsó, van ezeknek valami E kódjuk is de sose figyelem...
DeFranco Tepertőért nem vagyok oda, tagnap túró gombóc volt, azt viszont imádom, elfelejtettem lefotózni...
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz B-L-A-C-K #4190 üzenetére
Ja. A nitrites cuccok a rákkeltőek. De az a virslik 95%-ban van. Csak a minőségi -általában import- virslikben nincs. Legalábbis ahogy én megfigyeltem, de lehet hogy tévedek mert nem olvasom el az összes virsli összetételét ami a kezem közé kerül.
Amúgy pont a múltkor vettem valami prémium kategóriás virslit amiben nem volt, de nem ízlett.A sonka is jó. De csak ha igazi, nem pedig valami gépsonkás förmedvény.
-
Huma
addikt
Azt meséltem már hogy az egyetemen benne voltam a kulturális bizottságban? (Nem tom igazából mi volt a neve, mert már nem emlékszem rá) Én voltam a Film Klub vezetője. Büszke vagyok rá hogy soha senki nem akarta megnézni a filmjeimet pedig szép színes plakátokat nyomtattunk, hogy zúduljon a nép.
Ekkor döbbentem rá, hogy az egyetemisták (főleg a koleszosok) baromi lusták. Még filmet nézni is. Pedig csak max 5 percet kellett volna gyalogolniuk. Ebből arra következtettem, hogy az emberek többsége nem azért jár egyetemre hogy tanuljon hanem azért hogy ne kelljen dolgoznia.
Azt az illemszabályt ismeritek, hogy az embernek nem illik kérdezés nélkül önmagáról mesélni?
Hagy meséljek magamról egy kicsit. Volt illemtan órám és négyesre vizsgáztam belőle. Ez jó eredmény mert volt aki megbukott.Amúgy érdekes tárgyak voltak nálunk.
Pl néphagyomány ismeret. (Legalábbis valami ilyesmi volt a neve) Az egész arról szólt hogy óra keretében kocsmákba jártak a diákok a tanárral és ittak. A vizsgán pedig el kellett énekelni egy kocsmadalt. Ennyiből állt a vizsga.Meg a horgászati alapismeretek. Óra keretében kijártak pecázni a tóra.
-
Huma
addikt
BlueGift-et ismeritek?
Elég fain játékokat lehet nyerni. Nekem is van onnan minimum három játékom. (Nem számoltam pontosan mennyit nyertem)
Az a legjobb hogy az első pár játék tök ingyenes, nem kell semmit belefektetni. Utána viszont már fel kell ajánlani játékot. Viszont egy felajánlott játékért cserébe három másik játék megnyerésére vagy jogosult. (Vagyis az esélyre hogy megnyerd)
Itt a szabályzat.
Igazából a lényeg annyi hogy legyen egy fél éves steam accod meg 10 nem ingyenes játék rajta. De ez is csak a steames játékokhoz feltétel.
Van egy csomó free lottery is amihez nem kell semminek megfelelni.Aki szereti az eredeti játékokat annak mindenképp ajánlott szétnézni a kihirdetett játékok között.
-
Magnum_
nagyúr
érdekel valakit 3db H&M öltöny? kettő 46-os, egy 48-as méret, két szürke és egy bézs szinű? mind hibátlan.. gombokért eladó..
I humbly and respectfully decline™
-
-
Huma
addikt
válasz radi8tor #4199 üzenetére
Ezt most nem értem. Ez szervesen kapcsolódott a topichoz. Az adok-veszek részhez. Kellett volna egy ünneplő, de sajnos nem jó rám mert kicsi. A méretekkel nem vagyok tisztában. Sem a ruhákéval sem a sajátommal. Általában bemegyek egy boltba és találgatok hogy melyik jó rám.
Tuti hogy jó hozzászólásomra reagáltál?Szerk:
Ja asszem már vágom. Csak az utolsó hozzászólásomra reagáltál, de az előzőeket is belevetted. Jól van. Csak leesett.Nem lennének monológok, ha más is megosztaná milyen érdekes/vicces dolgokat tapasztalt eddig életében. Egész jó kis beszélgetések kerekedhetnének ebből. De úgy tűnik senki sem vevő erre. Vagy csak nincs mit megosztaniuk?
(#4198) Saint_:
Jó ár.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest