Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Szükségem volna 10db hálózati kábelre. (magnókábel)
Akinek van eladó jelezze, nem baj ha kevesebb, már 1db is jó.
üdv
-
macilaci78
nagyúr
Egy kis segítséget szeretnék kérni ehhez.
Ami kellene kölcsönbe pusziért/sörért/csokiért:
Scart kábeles valami lejátszó a TV tesztelésére
Scart kábel a kábel tesztelésére
RCA kábel a TV teszteléséhez
TV /Svart, vagy HDMI) a STB teszteléséhezHa minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Dr.Zoo
őstag
Szevasztok Mókusbogarak!
Hatalmas problémám adódott, mert elhagytam a MÁV december havi bérletemet... Szükségem lenne egy lejárt decemberi Bp. Nyugati-Göd közötti bérletre!! Persze nem ingyen, honorálnám...
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
albiosz
őstag
Urak! Kéne egy fodrász Pesten. Igazából évek óta nem voltam, eddig bátyám vágta otthon géppel, csak beköltöztem a nagyfaluba és ez már kevésbé kivitelezhető, a hajzat meg már hosszú. Helyileg a legjobb a VII. ker. Damjanich utca környékén lenne, vagy Dózsa György út M3 megállónál, de ha van valami tuti tipp, akkor utazok is érte, metrók mentén vagy 4-6 vonalán is jó lenne. Egy tök egyszerű hajvágás kéne, ha láttátok a vonatkozó Al Bundy részt, akkor valami olyasmi középkorú férfi borbélyt keresek. Nem ilyen szalon jellegű helyet langyibandikkal. Van ilyen?
-
Impressa
őstag
-
Agostino
addikt
sziasztok
autópálya matricát hogyan lehet átírni másik autóra? ez a heti vagy tíz napos vagy milyenünk van. valaki nem szokott itt ilyesmivel bizniszelni? : ))
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
Impressa
őstag
válasz albiosz #3607 üzenetére
Persze ez tény, jó néhány helyen képesek megkopasztani az embert, egy sima hajvágásért is.
De van még egy fodrászat, az Ajtósi Dürer sor elején a troli megállójától pár méterre, ami elég kulturált, üvegfalas. Szerintem a kritériumaidnak is megfelelne.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
oza
csendes tag
válasz macilaci78 #3602 üzenetére
Szia ! Nekem is ez a munkám ilyeneket telepítek nap mint nap ! A munkám során sokszor előfordul olyan hiba is hogy a scart kábelt kicsit megmozgatom a tv-ben akkor minden tökéletes . De már szaladtam bele olyanba is hogy rossz volt a scart kábel is ! A helyedbe ki próbálnék valami lejátszót (ahogy írtad) hogy ki lehessen szűrni hogy mi lehet a baj ! ( egyébként az iptv távirányítót fel lehet úgy programozni hogy a tv-t azzal a irányítóval tudod bekapcsolni is ) ha nem adott a szerelő akkor szólj és szerzek neked és át postázom ! Egyébként milyen boxod van? Tipus számot az alján találsz !
Rohadt részegek! Állandóan szétdobáljak az üres üvegeket, én meg hazafele szanaszét vagdosom a tenyeremet...
-
Tim82
félisten
Ha valakinek van kölcsön forrasztópákája vagy tud segíteni forrasztásban, azt megköszönném.
Egy álló rizslámpánál a vacak búratartó lábak törtek el (illetve inkább elengedett a gyári forrasztásuk), azokat szeretném visszaforrasztani. (Ezek a lábak tartják a rizspapíros búra fém abroncsát a lámpa tengelyéhez.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
srácok! Nokia Lumia 820 hibátlan állapotban, minden tartozékkal, garival + 8GB-s memkarival és sportoláshoz való tokkal-vonóval 40.000Ft-ért vihető! csak nektek!!!!!
továbbá nem érdekel valakit egy Habana Cuba szivar? nincs szétszáradva, azaz full jó, a zárjegyen az ár 8.600Ft.
nem szivarozom. olcsóbban vihető. alu dobozos.
[link]aztán lenne itt még egy valor wolf hand made bőr cipő, 2x volt rajtam, 43-as, világosbarna, tavaszi/nyári. a mostani 21.900Ft-os ár helyett mondjuk 3,000Ft-ért.
Fekete H&M ing, szürke szegéllyel, S méret 1.500Ft. ez bontatlan.
Sony Vaio T Ultrabook (SVT13) tokkal, garival, vonóval, hibátlan, 150.000HUF csak Nektek!
a telefont elvihetnétek ma tutira..
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
Na, csak lett szilveszterre program, egy utszányira lévő baráti párnál voltuk tegnap este iszogatni, menjünk át ma is, úgy is otthon vannak, mert egy kölcsönkutyára vigyáznak.
Édes dög amúgy, de a leghalkabb műanyag ablakon épp átszűrődő petárdára is remegős pánik jött rá tegnap. -
Tim82
félisten
Barátnőm családjának kutyái is kikészülnek a petárdázástól, pedig azok nem ölebek, hanem házőrzők (jellemzően németjuhász és még valami keverékek).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #3620 üzenetére
A "mieink" (nem az enyémek, de így egyszerűbb ) sem bújnak el nyüszítve, hanem megkergülnek tőle. A három, a házban lévő kutyából egy az, amelyik tényleg el akar bújni a petárdázástól, de az a kutya kölyökkorától fél bármilyen komolyabb hanghatástól is (pl. mennydörgés elől ugyanígy el akar bújni, a többiek meg kibírják).
A lényeg az, hogy ez nem az "ölebségtől" függ.
[ Szerkesztve ]
-
-
macilaci78
nagyúr
Szia!
Köszi a segítő szándékot.
ISB2201MT modellszámú Cisco STB az alany a hozzá kapott SCART kábellel és távvezérlővel.
A TV-t tudom manuálisan is kapcsolni, P+, P-, V+, V-, I/O gombok vannak a TV-n, AV-re átáll automatikusan, ha a STB-ot bekapcsolom, és visszaáll, ha kikapcsolom. Csak egy AV csatornája van a TV-nek.Más kábelem nincs itthon sajna, de január elején nézek itthonra valami DVD/USB lejátszót.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
Én amúgy betiltanam ezt a petárda dolgot... Csak a baj van vele.. Nem csak a kutyák hanem sok baleset, stb... Nem is értem, mire jó ez a durrogtatas...
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #3628 üzenetére
Kenyeret és cirkuszt a népnek. Ha betiltanád is ugyan olyan durrogtatás lenne.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Huma
addikt
Vettem a célzást. Küldök egy sms-t. Csak előbb add meg a telószámod.
Én sem tervezek semmi különöset. Valamiért idén sem hívott meg sehova senki.
No mindegy, nem tudják mit hagynak ki.Petárda témához:
Életemben kb két petárdát dobtam el. Valahogy nem izgat a téma. Durran egyet és... És akkor mi van? Nem tudom mi az ami ebben örömet okoz egyeseknek.
Ha másokat ijesztgetnek vele az már más téma. Az már jó móka lehet. Mi régen csillagszóróval dobáltuk az embereket a hetedikről.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz macilaci78 #3633 üzenetére
A tiltás általában csak ront a helyzeten. De ezt hiába próbálod megmagyarázni az egybites embereknek akik miatt tiltva van.
Nézzük csak hogy mit értek el a különféle drogok betiltásával. Ugyanúgy drogoznak az emberek csak mindenféle szennyezett cuccot fogyasztanak a garantált minőségű helyett. Az állam ezzel hatalmas adóbevételtől esik el és ez a rengeteg pénz mint az alvilágban landol. Szóval egyszerűen fogalmazva veszélyezteti az állampolgárok életét és támogatja a bűnözést. Bölcs döntés, nem?Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #3633 üzenetére
A fű drog, kapu a keményebb szerek felé, ami egyenes út a bűnözésnek, egészségügy problémának, szociális devianciának és a fertőzéseknek (nincs szükség a legalize dumára, tudom miről beszélek, láttam ilyet is - olyat is, főiskolán kollégista voltam, és ott azért még egy szociálisan rendezett, jobban szituált, átlag feletti értelmiségi képességekkel rendelkező társaságban is sikerült kitermelni néhány keménydrogost. Tény, hogy X számú embernél csak Y esetébben valós veszély, az egy másik dolog, hogy mindenki szereti ilyenkor felhozni a barátait az X-Y halmazból, igen, persze, tudom, hogyne...).
A petárdázásról azért nem lehet elmondani, hogy kapuszer lenne az interkontinentális ballisztikus rakéták felé.
A melegházasság pedig nem tiltott, hanem nem engedélyezett. Tudtommal még senkit nem koncolt fel a karhatalom Magyarországon azért mert a kormosban turkált, egyszerűen a Miss Községháza nem írja be őket a nagy könyvbe. A kettő nem ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Huma
addikt
válasz DeFranco #3635 üzenetére
Hülyeség ez a kapudrog elmélet. Ráadásul a tiltás akkor sem old meg semmit, csak hátrányai vannak.
Az erős kontroll lenne az igazi megoldás, de ezt egy állam sem meri bevállalni mivel félnek a nemzetközi, negatív visszhangtól. No meg a sok rövidlátó, elvakult polgár hatalmas patáriát csapna.(#3637) radi8tor1:
A cigi is drog. Méghozzá a keményebb fajtából.Ebből is látszik, hogy milyen álszent társadalomban élünk. Az emberek nagyrésze drogos, de leszólja az illegálissal élőket.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz bitpork #3636 üzenetére
Valahol húzni kell egy határt. Az ital azért tradicionálisan jelen van az itteni európai-amerikai kultúrában, sokkal inkább, mint bármilyen egyéb kedélyfokozó szer. Teljesen betiltani mindent nem is lehet, és nem is érdeke senkinek, egyensúlyt kell találni aközött, hogy mi az ami még elfogadható veszteséggel jár és mi az, ami már nem fér bele.
A kulturált italfogyasztásnak sokkal több tapasztalata, tradíciója, és normája van errefelé mint a kulturált füvezésnek. Mindkettő káros, ez tény, de egy egészséges normarendszerbe sokkal jobban bele van kódolva az ital-oldal.
-
válasz DeFranco #3639 üzenetére
A különböző szerek is vannak olyan régen jelen, mint a szesz. Különben meg nem mi és nem itt fogjuk meghúzni a határt, hála az égnek.
Én amondó vagyok hogy mindenki úgy teszi tönkre magát ahogy akarja. Ha meg a hobbija miatt bűncselekszik, akkor soha többé nem lehet szabadlábon, ennyi.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
A sör folyékony kenyér, a kenyér meg magának a nagybetűs Életnek a megtestesítője.
-
Huma
addikt
válasz DeFranco #3639 üzenetére
Szerintem meg el kéne dönteni hogy tilos a drogfogyasztás vagy sem mert a jelenlegi helyzet meglehetősen visszás. Az alkohol semmivel sem jobb pl a fűnél, sőt..
A kapudrog definíció amúgy pont rá illik a cigire és a piára.(#3640) PHM:
Egy embert sem ismerek aki mértékkel inna.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-
Huma
addikt
válasz DeFranco #3648 üzenetére
Tehát egyszerűbb úgy beállítani mintha nem is lenne drog az alkohol. Különben kénytelenek lennének beismerni hogy a fél világ drogfüggő.
Nekem valahogy nem fekszik ez az álszenteskedés.Tudom, hogy hatalmas kulturája van az alkoholfogyasztásnak, de attól még az marad ami.
Ruszkiknál épp most keményítenek majd be mert a halálozások jelentős hányada az alkohol fogyasztásra vezethető vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
én nem értek egyet a drogokkal sem. inkább beb@szok. de mostanában elég keveset iszom. ma se akartam, de a barátaim rinyálnak, ha autóval megyek, így egy üveg pezsgőnél többet tuti nem iszom. dohányzom. de ma dohányzom utoljára. lehet, hogy a korábban hirdetett szivarral. sok mindent elkezdtem már másképp csinálni amit folytatni szeretnék. nem újévi fogadalom, hanem amúgy elkezdtem kicsit "lecsuszni", anyámékkal is szarabb lett a kapcsolatom emiatt és össze kell kapnom magam. az elmult 1,5évben annyit buliztam, ittam, dohányoztam, stb, hogy nem normális. szóval try to be a better man. és próbálok kurvára valami állást összekotorni januárban :-))
szóval bolog új évet nektek, go gentle
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest