Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Holnap kinél mi lesz a táp? Én tortilla tekercses gyros-ban gondolkodom, most nagyon megkívántam....
-
-
Agostino
addikt
válasz B-L-A-C-K #4802 üzenetére
kérlekalássan, francia hagymaleves, rakott kifli valamint sajttorta. bár lehet vasárnapra rakom át és inkább holnap főzöm meg a specialitásom (paradicsomos, darálthúsos gombás szósz, rajta krumplipüré és sajt, az egész pedig ropogósra átsütve sütőben) még meglátom melyiket választom
ugyanakkor megkérdezném bluetooth usb-s bigyója van valakinek aki megválna tőle? bluetooth dongle néven fut ebayen
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Tim82
félisten
válasz Agostino #4804 üzenetére
ugyanakkor megkérdezném bluetooth usb-s bigyója van valakinek aki megválna tőle? bluetooth dongle néven fut ebayen
Van, mennyit/mit adnál érte?
B-L-A-C-K: azzal nem szolgálhatok jelenleg, de kb. kéthetente nálunk is a menü része.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
-
Impressa
őstag
válasz B-L-A-C-K #4802 üzenetére
Kaja... lehet nálunk tavaszi tekercs lesz (bár lehet nem is így hívják ) Palacsintatészta az alap - de nem édes, hanem sós - pirított csirkemell + apróra vágott párolt zöldségek sajttal megspékelve, és az egész a tésztába feltekerve...
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz etejedu #4811 üzenetére
Remélem nem rontom el, mert már régen csináltam A Belga kicsit messze áll a zenei világomtól :Ezt olvastátok már? nagyon beteg, de jó!
-
Huma
addikt
Az mondjuk még a történethez tartozik, hogy a küldemény nagyobb volt mint a postaláda, de szerencsére a postás sikerrel vette az akadályt és úgy belegyömöszölte hogy feszítővassal kellett kiszedni. A csengetés biztos fárasztóbb lett volna...
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
No mi van? Mindenki punnyad? Itt a hétvége és máris mindenki bedobja a törülközőt?
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
B-L-A-C-K
titán
Huma, bevállalnád?
-
cekkk
veterán
Szerintetek melyik a legjobb pizza amelyiket még házhoz is hozzák?
Nem sok kedvünk van beülni sehova így ez lenne a jobb megoldás. -
cekkk
veterán
9. kerület Páva utca
Bár ha lenne a közelben valami jó akkor lehet még be is ülnénk.(#4825) etejedu
Asztóriánál mintha lenne egy.
Pólusba megaz Arénában van.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Pizza boy. Ha lehet kérni, akkor ne az Üllői útiból hozzá, mert az szar. Ami a XI- kerben van az jó. Most egész pofásan átalakították, szerintem simán vállalható. Nem kiemelkedő, de az átlagosnál mindképpen jobb.
XI. Budafoki út 16.-18.
nyitva: 11h-22h
- asztalfoglalás
- étel előrendelés
(online és telefonos rendelés 10,30h-22h)
Tel: 5-999-999üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Impressa
őstag
A PizzaKingre szavazok, eddig csak jó tapasztalatom volt velük. Régen barátokkal a Mx-R pizzériába jártunk (a legtöbbet a budaörsibe), akkor az sem volt rossz. Most nem tudom, milyen lehet.
(#4830) etejedu kollégám, szinte mindennap onnan rendel (arról az oldalról).
[ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
Egyébként: pizza.hu
Ott minden pizzás megtalálható akciókkal stb. -
föccer
nagyúr
válasz Impressa #4828 üzenetére
Ez a VII. kerületire nem mondható el. 10 rendelésből 8x van valami probléma. Akkor telt be a pohár, amikor a megrendelt tejberizst másnap kibontva penészes volt. Nem nagyon csak már megkpta a tetejét. Természetesen hűtőben volt.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Impressa
őstag
Érdekes, én meg pont onnan szoktam rendelni a pizzát, sokszor elég kemény beszélek velük, mert kicsit értetlenkednek. Utána mindig jön a telefon, hogy mennyire voltam megelégedve velük. Gondolom, ami gyorsabban pörög, több a megrendelésük, azzal nincs probléma, lehet nálatok "beragadt" kaja lehetett, és inkább eladták.... bár ez akkor is gáz részükről ez nem kérdés. ( védeni nem akarom őket, nehogy félreértsd ) A lőrinci pizzájuk, meg egyenesen siralmas volt + még hideg is (nem is ettük meg, inkább Joe bácsit rendeltünk ).
cekkk nekem a Pizza Hut-os nem volt finom, de nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Kész is a remekmű...
-
albiosz
őstag
Benéztünk ma a Mrsale-be, mert cimborám mondta, hogy Wrangler farmer akció van (6K/darab). Nem tűnik túl komolynak. Mintha rosszabb minőség lenne, mint amit megszoktam. Vajon hamissal bizniszelnek?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest