Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
werszomjas
addikt
válasz radi8tor #3398 üzenetére
Igen, valóban kényelmesebb a műfenyő, nekünk is van egy mini IKEA-s, de a nagynak eredetinek kell lennie, már csak az illata miatt is, úgy meghitt a karácsony Meg azért a műn látszik, hogy mű.
Bár biztos van olyan árkategória, ahol kevésbé látni különbséget, nem nagyon nézegettem ilyen témában.üdv
-
LÁZ
addikt
válasz bitpork #3402 üzenetére
otp-sekből is lehet, de persze csak saját kibocsájtású kártyával...no comment
Budapest 1052 Deák F. u. 5-7.
Hozzáférés: 0-24 Pénznem: EuroBudapest 1131 Babér u. 9.
Hozzáférés: 0-24 Pénznem: Euro[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bitpork #3402 üzenetére
Jó már neked, itt panelban a 30% relatív páratartalom miatt még a növények sem élik túl.
Párom is kűzd rendesen vele (mármint egészségügyileg).
Anno mikor apáméknál laktam kertes házban volt nekünk is februárig fánk.etejedu: csökkenti a károsanyag kibocsájtást, mivel újrahasznosított műanyagból készül.
LÁZ: örömmel hallom!
werszomjas: van bizony olyan kategória is, de az már 50000 Forintot nyaldossa (felülről)
A mienk egy 180cm-es 23000 volt szállítással, tartó dobozzal együtt.
Nem utolsó szempont a minden évben fenyőfa vadászat sem, mert azért nem mindegy hogyan néz ki az a fa.
De elárulom, akkor telt be a pohár nálunk, mikor január elején kikelt belőle egy pókcsalád vagy 15 kis pókkal.⭐ Stella
-
Valahogy a fizumhoz kellene jutnom, de a fiókok bézárnak most egy hétre, és ojróm van. Ha meg forintos atmből veszem fel, akkor bizony 20 forintot is képesek lenyúlni váltás címén ami azért nem kis pénz pláne ha megfejeljük a tranzakciós illetékkel meg miegymással...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Ha tudsz és szeretsz dolgozni, akkor ez nem okoz gondot picit is fejlettebb társadalmakban. A barátaim akik kengyelfutót játszottak mind nagyon jól megvannak a kezdeti nehézségek ellenére. Valahogy nem akaródzik senkinek visszagyönni. Egyikük hazajött a testvérét meglátogatni és az első este itthon ellopták az egy hetes kocsiját...
Láz: Idd le magad és akkor vágj neki
-
LÁZ
addikt
igen, de ott azért könnyebben venné az ember, pénz is több, és szolgáltatást is kapsz a pénzedért, legjobb barátom is bécsi lett, és el tudta intézni magának az ottani mnélkülit, kb 200at kapott fél évig per hó, de persze mellette dolgozgatott is...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Én világpolgár vagyok. Most éppen Szegeden ülök itthon de 1 hete jöttem haza Dániából. Most oda kötnek az üzleti kapcsolataim. Előtte sokat voltam Lengyelországban. Rövidebb időszakokat, Svédországban, Oroszországban, USA-ban, meg rakás más helyen. Sajnos mind munka volt Bár még mindig jobb volt mint itthon dolgozni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bitpork #3414 üzenetére
Kicsit sajnállak és kicsit nem.
Miért nem Dániában vetted fel a fizetésed? Ja, hogy ott is van tranzakciós illeték?
Nem lenne ezzel baj, ha a bankok nem hárították volna át az ügyfelekre ezt.Párom kártyájáról kivettük az utolsó 1000 Ft-ot. Levontak még 360 Ft-ot (amit majd ugye következő átutalásnál érvényesítenek) Durván kaszálnak rajtunk a BANKOK!
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
válasz radi8tor #3421 üzenetére
Sajnálhatsz, megengedem. De ne azért mert sokat utazok , hanem mert a belemet kidolgozom. Éppen a raktár tulajdonosa ahol voltam Aarhusban keresett meg, hogy nagyon meg volt elégedve azzal a munkával amit csináltunk az ügyfelének, uh ha gondolom akkor üljünk le és nézzük meg h neki milyen kondíciók mellett dolgoznék.
DeFrankó: nem bezsélni mágyár tán?
-
-
válasz DeFranco #3428 üzenetére
Akkor el sem mondom neked hogy máma vettünk malac ( nem nagy sertés, hanem pici malac) karajt 2 kilót. Picit bemart mert 9k volt, de sörrel meglocsolva és lassú tűzön megsütve...hmmm...a langyos vizelet meg fog indulni a lábunk szárán )
-
DeFranco
nagyúr
Na, még a családi ebédek/vacsorák előtt kívánok így szűk körben boldog karácsonyt mindenkinek, akit ez nem érint annak boldog hanukát, repülő spagettiszörny születésnapot, cthulhut, akámit...
-
LÁZ
addikt
-
Tim82
félisten
Boldogat, izé...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
Sok boldog, napsütéses, napozós karácsonyi ünnepeket mindenkinek! Halászlében gazdag, gyomorrontástól mentes szép napokat!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
cekkk
veterán
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Magnum_
nagyúr
akkor a legjobbakat Nektek!
I humbly and respectfully decline™
-
blasko92
őstag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
Bjørgersson
félisten
válasz bitpork #3426 üzenetére
Megint csinálod, többet nem jövök ide.
Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
válasz Bjørgersson #3441 üzenetére
Kurva rossz hírem van: a menü felét lefotóztam a szüleimnél. És este megyünk apósomékhoz. Onnan is kérsz pár fotót?
Tényleg: hardverekben gazdag boldog karácsonyt kívánok minden topic-lakónak!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz bitpork #3442 üzenetére
Most jöhet, az előbb laktam jól ünnepi
főtt virslivel.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
válasz Bjørgersson #3441 üzenetére
Nah csak neked meg DeFranco kollégának , hogy legyen okotok enni-inni
Meg volt halászlé, egész grillcsirke, szezámmagos rántott csirke, köretnek rizs v tört burgonya v a hagymás krumpli amit már láttattok. Levezetésnek meg:
Meg volt zserbó, kókuszgolyó és diós-mákos bejgli. Nem akartam mindent körbefotózni, de gondolom el tudjátok képzelni És ezután kell mennem anyósomékhoz is enniNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #3442 üzenetére
Pont az a bajom, hogy könyékig járok a hardverekben így karácsony környékén.
Anyámnak laptop (karácsonyi ajándék), apáméknál holnap nézek rá az övékére, utána megyünk
vidéki birtokainkraakarom mondani barátnőm családjához, onnan felhozzuk meg itthon üzembe helyezzük az ő asztali gépét. Plusz még van nálam egy darabokban lévő laptop, meg egy darabokban lévő asztali, ezeket jó lenne még idén összerakni..."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Mercutio_
félisten
Hehe, ismerős, anyósék notija most tölti a 1,5GB-nyi gmail - es levelet, de tartok tőle, hogy megfekszik, gyanús, hogy tegnap már töltött, de akkor is csak Dec 1-i volt a legfrissebb.
Aztán itt a kölök új és régi netbookja és asszony ajándék tabja ja meg másik 2 konfig amit eladnék és a megnyekkent media player még szóba se került + az erősítő optikai bemenete is hullának tűnik digi coax kimenet pedig csak a média playeren volt, szóval netbook +tv nyomja majd a silent nightot
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #3446 üzenetére
Jóvanno. A jószándékot értékeltem, csak megjegyeztem, mert egy kicsit sok hardvert hozott eleve a Láthatatlan Rózsaszín Unikornis.*
Mercutio_: na, nekem amúgy ez az első karácsonyom, amikor részben legalábbis a saját szájam íze szerint történik az ünneplés, semmi hóbelevanc, karácsonyi dalcsokor, kötelező fenyőfaállítás és stressz. Vendégül látjuk barátnőmmel anyámat egy teljesen kötetlen jellegű vacsora kíséretében, az ünnepi külsőségek kimerülnek 3 db gyertyában és egy vázányi fagyöngyben.
Azért csak részben, mert holnap apáméknál meg "hagyományos" karácsony lesz, de ott legalább mi leszünk a vendégek.
* Az Unikornist nem mások hitének kicsúfolása miatt említettem.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Politika
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- SSD kibeszélő
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi belépő szinten
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest