Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
germinator66
aktív tag
Úgy értem: mennyit szabad érte adni.
-
cOxeR
Ármester
válasz germinator66 #48600 üzenetére
Nagy szórás, de igazából csak árulgatják 1,5M-ért... ha a korát figyeled, a motort akkor inkább bőven 1M alatt érnek... ez sem egy extra motor se nem semmi. 10 évvel fiatalabb igaz nem bmw kombikat lehet venni... sokkal jobb felszereltséggel, az 1,5M-ós kategóriában.
-
Gézengúz
addikt
válasz germinator66 #48600 üzenetére
1.2-1.4, de nem egyszerű igazán jót találni.
-
negro
őstag
válasz germinator66 #48603 üzenetére
latatlanban nehez ez. nagy a szoras. borzasztoan kontrasztosak az arak E46, E36, E39 menten is...
eleve nem tudod mi van alatta, mi van benne. lehet nem log semmi, nem zorog es stb csak epp baromi nem mind1 a legolcsobb utangyartott alkatreszek vannak e benne(amit 1 ev utan lehet cserelhetsz mert nem birja) vagy a legdragabb (2 ev) vagy gyari BMW. en ugy gondolom 1 m alatt jot nem kapsz. fugg mennyire extras mert bar lehet utolag venni barmit nem olcso beszerezni, beepiteni.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
H.Ezredes
őstag
válasz Drago1 #48595 üzenetére
Zimmermann fékekkel csak negatív tapasztalataink voltak.... Mind egy ótvar gagyi fos volt De hátha neked szerencséd lesz vele
Én is rendbe raktam 1-2 dolgot
- Olajcsere összes szűrővel
- Diffi olaj csere
- Vákuumcsövek cseréje gyárira
- Váltó olaj csere / karter / átvezető
- Hardy csere
- turbócső tömítés csere intercoolert is kitakarítottamJövőhéten lesznek készen a gátlóim utána azokat kell beraknom meg rugókat is addigra ki kell találnom meg kap előre új szilentet is. Féknél leveszem az első nyergeket kicserélem a fékcsöveket csúszkákat fékrugót fékolajat meg szerintem le is festem a nyerget gyári ezüstre....
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Drago1
tag
válasz H.Ezredes #48606 üzenetére
Egy ismerős f30 3.35i használja ugyan ezeket, már jó ideje semmi baja nincs vele ,Bremboval nagyon rossz tapasztalataim vannak ,Textar van az E87 1.16i -m igaz nem egy erő bajnok ,de azokkal sincs semmi baj már egy éve fent vannak.
Ezek a Zimmermannok darabja 55 ezer ft kedvezmény nélkül ,annyira nem lehet fos szerintem,bejáratom 200-300 km -ig összekopik azt remélem jók lesznek .
-
H.Ezredes
őstag
válasz Drago1 #48607 üzenetére
Rengeteg ügyfél jött ,hogy üt / ráz a fék illetve akinek lyuggatott volt azoknál a lyuggatásoknál elrepedt a tárcsa..... Én senkinek nem rakok fel ilyet ezek miatt se.... Azért mondom hátha neked szerencséd lesz... Meg sokaknak csak dísznek van a fék valaki tényleg csak 60-80-al jár gurulgat mindenhol oda lehet jó de aki valóban tényleg szeretné normálisan használni esetleg sportosan ott sajnos nagy többségben ezek lehullottak biztos van ellenpélda is de az esetek többségében ez van..... Pl legutóbb is jött az egyik ügyfelem E91 320D mondja a tulaj gyári féket kért az előző szerelőtől de 2x vitte vissza szabályozni mert,hogy ütött a tárcsa és kérdezte,hogy ilyen szar lenne a gyári tárcsa ?!?! Mondom nem a gyári tárcsákkal nem szokott baj lenni mondom nézzünk rá. Levettük a kereket Zimmermann tárcsa / betét...... És rengetegen jöttek ugyan így mert máshol mások azt mondták az jó.....
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
cOxeR
Ármester
válasz H.Ezredes #48608 üzenetére
Fura ez a tapasztalatod különben, mert Z4 körökben legtöbb embernek a németeknél Zimmerman van, illetve még ami közkedvelt a stoptech nagyon sokan arra esküdnek, mondjuk aztán ki tudja... mennyit mennek, hogyan közlekednek.
(#48609) Drago1
Bízd oda... én is ezt szoktam és eddig semmit se bántam meg.[ Szerkesztve ]
-
Drago1
tag
JA persze nem tudok mit csinálni mint bízni benne ha beszopom akkor veszek rá másikat ,vagy gariba cserélik másra .Olvastam hogy a kici kínaiak szeretik hamisítani a lyuggatott zimmermann-t hidegen lyukasszák az állatok és a hő hatására azért reped ,bzom benne hogy nem hamisítvány bárdiból van.
-
ittakary
nagyúr
nyomta neki a srác hír
-
negro
őstag
válasz H.Ezredes #48608 üzenetére
Jaja. Neztem en is ezeket a Zimmermann -okat de. Jol mutatna a felni alatt, hogy lyugatott de nem sok jot hallottam rola szoval maradt a gyari. Ami amugy egesz jol birja csapatva is pl a matraban. palyan meg nem voltam ezzel a szettel de erzesre eleg par korig.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
GrooveHero
addikt
válasz Newlachka #48615 üzenetére
Üdv. BMW F1 730D-be (2008) mi lenne az ajánlott olaj? Remélem nem castrol csakmer' sokat fizet a BMW-nek a reklámért, ugye? Mondjuk a BMW TwinPower Turbo?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
H.Ezredes
őstag
Gyárit kell meglyuggatni és kész....
(#48615) Newlachka
Előre a 30i fék felmegy persze kell hozzá nyereg is....
(#48616) GrooveHero
5W30 vagy 5W40
Ma is jött egy F11,hogy nézzem meg.... Álló helyben 110C volt a hűtővíz..... Hűtőkazetta eltömődve klíma hűtő szétporladva.... Ha minden igaz jövőhét vezérlés csere hűtő csere stb stb stb
-
Gézengúz
addikt
E46
Bal első ablak működik ugyan de észrevehetően nehézkesebb a jobb oldalitól, és az elejét-hátulját az üvegnek fel-le lehet mozgatni.
Jól gondolom, hogy ezek azok amik cserére szorulnak?
[link]Más, most hallottam nekem ez új, tényleg nem szabad a slusszkulcs mellé más 2-3 db. pár 10 grammos kulcstartót pakolni? Menet közben húzza a kulcstartót és kopást okozhat? Állítólag.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
GrooveHero
addikt
válasz H.Ezredes #48617 üzenetére
Köszi
A viszkozitás az tiszta sor, sztem 5w30 lesz. De milyen márkát ajánlanál? Jöhet a létező legjobb. Amit írtam korábban megfelelő lenne?
KösziWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
veterán
válasz GrooveHero #48622 üzenetére
Castrol-t ne vegyél, tele van hamisítvánnyal a piac
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
MoP_FX 57
őstag
A viszkozitásnál és márkánál van egy fontosabb, rendelkezzen az olaj azzal a BMW-specifikációval, amit a BMW az adott motorhoz előírt. Innen kellene elindulni.
-
Chrys_
addikt
Nekem BMW-nél annyit mondtak, hogy full szintetikus 5W30-t töltsek bele. Volt is náluk 1 literes kiszerelésben.
-
szimi57
őstag
Én húztam egy merészet a Liqui Moly Synthoil Race Tech GT1 10W-60-al. Több, mint 1000 km-t mentem, még egyben a motor. Ugy is fogalmazhatnék, hogy ennyire még sosem volt egyben a motor. A 105 fokos termosztátnak és a konstrukciónak köszönhetően brutális hőterhelésnek van kitéve az olaj. Üzem közben szinte húggyá válik. Ajánlani persze nem ajánlom senkinek, esetleg, és itt jön a sablonszöveg: csak saját felelősségre.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
kissusuly
csendes újonc
Sziasztok. Elmeleti kerdesem lenne. Mire jo a "rest" gomb az autoba, ami ott van ahol a klimat is szabalyozni lehet. Illetve mi tortenil ha megnyomom mikozben megy a klima?
-
veterán
válasz kissusuly #48627 üzenetére
Így van. A hűtővizet keringeti, és bekapcsolja a fűtésrendszert. Ha meleg motorral leállsz pl. télen, akkor 20-30 percig képes fűteni az autót a motor leállítása után. Nagyon hasznos funkció. Nyáron pedig egyszerűen állószellőztetésként működik, hűteni nem fog, csak keringeti a kinti levegőt.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
kissusuly
csendes újonc
Koszi a segitseget
-
kissusuly
csendes újonc
Meg lenne egy kerdesem Tonkre ment az ekszijtarcsa, milyen markat ajanlanatok?
-
majnkopf
tag
Sziasztok, van valami jelentősége szerintetek a 2 kipufogó közötti állapotnak? Nem hirtelen változásról van szó teszem hozzá. E46 2.2 benzin facelift sedan
[link][ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Fontos! Leadtam szervizbe az f15-öt. Sajnos nem garanciális. Lejárt a két év áprilisban. Találomra valszeg egr csere illetve szelep. Állítása szerint csak az egr hűtő a visszahívásos és azt ingyenes cserélik,de a szelep az nem?! Wtf!? Ilyenkor a munkadíj is free vagy az fizetős? Nem akarom,hogy lehúzzanak.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #48637 üzenetére
Nekem tavaly nyáron egyben cserélték, de az nem garban volt, hanem fizetősben. Én cserélném mindkettőt egyszerre. Elvileg a hűtőben van olyan hiba ami miatt kigyulladhat, de nem akkora összeg a szelep, hogy abból visszatenném a régit.
-
Gsx-rr
veterán
válasz FIREBLADE78 #48637 üzenetére
Ennyi kilometerrel raadasul naluk vetted es ott venned az uj autodat nem csinaljak meg ingyen? Jo egy paraszt brigad.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Gsx-rr #48639 üzenetére
14998 van benne. Mennek egy kört. Remélem nem gyepálva és megnézik mi az a rángás. Csak asztal mögül mondta hogy valszeg egr. Nem mondta ki,hogy fizetős a történet,csak hogy megoldjuk. Kurvára remélem nem több 100 rugóért oldja meg,mert akkor itt fejeztem be a bmwzést egy életre.
jah. Kérdezi mit tankolok! Mondom osztrák maxmosönt! Aszongya nem szabad! Csak a kézikönyv (ami román bazdmeg) szerintit lehet! Mondom vegyek a legszarabbat bele? Majd még erre fogják...[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Zolom89
senior tag
válasz FIREBLADE78 #48641 üzenetére
Az én kocsim még nem panaszkodott a drágábbik üzemanyagra soha
Azért ez vicc..[ Szerkesztve ]
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
KAMELOT
titán
válasz Gsx-rr #48639 üzenetére
Ezért nem éri meg újat venni. Garancia van rá csak nem arra ami kell. 15k km aztán szervizben a kocsi??? Hogy rakták azt össze... Xarul. szomorú az egész és még bunkók is. Lényeg, hogy az egyik legjobb üzemanyag pont az osztrák. Enyémbe amióta megvan OMV super 100 rakok + Hormi Lpg
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
veterán
Hogyhogy román a kézikönyv?
-
molnarpeter
nagyúr
Ennyi km-rel biztosan egy tisztítással hátha rendbejönne...
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz SeniorTilla #48645 üzenetére
Fogalmam sincs. Múltkor mondtam,hogy román,adjanak magyart. A válasz: több tízezer forint ( pontosan nem tudom)
Peti: remélem,délután hívnakMacbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Anubris
őstag
Nekem meg azt mondták a szervizbe, hogy menjek ki Ausztriába és ott tankoljak bele benzint.
Igaz a tied dízel, de hát vicc nah... -
veterán
válasz FIREBLADE78 #48649 üzenetére
cetán, de ez minél magasabb, annál jobb, ha jól tudom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest