Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
Topikgazda
Most már hivatalos: Persona 5 Strikers – Announcement Trailer | PlayStation 4, Nintendo Switch, PC
A Slime draws near! Command?
-
KKaresz45
senior tag
válasz hyggelig #6204 üzenetére
Úgy látom hogy PS-en a 60 FPS-t célozták (Switch-en 30) és a töltési idők is jobbak. Nem mintha meglepetés lenne, meg persze az nem handheld, de így lehet hogy én inkább azt választom majd. Mondjuk arra is kíváncsi vagyok hogy PC-n milyen gépigénye lesz, nem lehet nagy.
-
Silεncε
őstag
Kicsit late to the party, de újra nekiálltam Xboxon a Nier Automatának. Most tartok
a B ending után, tulajdonképpen a játék elején, így majd 20 óra játékidővel a mellekkuldiket én egy az egyben ignoraltam, szinte csak story küldiket tolok, ez lehet hogy hiba, de ez van, haladni akarok, a B vonal így is kikeszitett, hogy újra kell játsszam ugyanazt a részt mégegyszer csak most 9S-el (tudom, volt más is, de na.... nagyon olcsó húzás, MGSV szintű...) Azt sajnálom, hogy 2B-t kicsinálták, sokkal jobban bírtam mint 9S-t, fordítva jobban tetszett volna... [ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
válasz renji00 #6218 üzenetére
Lenne egy kérdésem: nemrég kezdtem a játékot, még a legelején vagyok.
Első karakter sztorija, megvan az infó, hogy akit keresünk az italautomatáknál van, emiatt nem tudok visszamenni a cafeteriába, hogy ott megnézzem a másik sztori irányt (legfelül a képen). Amikor újrakezdem vele a sztorit, egyből mondja a srácnak, hogy a Break Area-hoz kell menni. A cafeteriába majd csak később tudok visszamenni? Igazából csak arra vagyok kíváncsi, hogy valamit nem veszek észre, vagy most nem lehet odamenni egy darabig. A Slime draws near! Command?
-
KKaresz45
senior tag
Erre a konkrét esetre nem emlékszem, de
.egy gyors guglizás kidobta hogy nem veszítesz vele sokat, illetve ha esetleg kimaradna akkor meg fogod kapni automatikusan, 100% lesz a story Azt javaslom, hogy csináld meg a többi irányt amit tudsz, hátha olyan információhoz jutsz amivel tovább tudsz haladni. Illetve ha minden más megvan, és még úgysem tudod megcsinálni akkor is mehetsz a többi karakterrel. Nem sok ilyen van egyébként ahol el lehet akadni. -
-
ldave
Topikgazda
válasz renji00 #6225 üzenetére
Várom már, hogy folytathassam, csak sajna a PS4 és köztem jelenleg 160 km van Amúgy így most hogy kimarad jópár nap, gondolkoztam kicsit a sztorin, ahogy látom, olyan nagyon eredeti ötlet nincs benne, viszont remekül van az egész összeollózva. Legalábbis picit most úgy érzem, hogy valahol szinte minden eddigi csavarral találkoztam már, de mint írtam, még csak a felénél vagyok.
-
ldave
Topikgazda
Ide is írom, hátha valaki ilyesmit keres:
Ara Fell végigjátszva. Kb 23 óra volt, normálon kezdtem, de úgy túl könnyű volt, emelve a nehézséget is csak egy boss volt, ami picit jobban megizzasztott, de szerencsére újra lehet osztani a játékban a stat pontokat. Egész jó kis nosztalgia jrpg ez amúgy, érződik rajta a kis költségvetés, de ez tipikusan az a játék, aminek az egésze jobb, mint ha csak a külön részeit nézzük. Aki kedveli az ilyesmi stílust, nyugodtan belevághat.
-
Silεncε
őstag
Jól láttam, hogy FF14-es topic nincs? Rámjött, hogy MMO-znék és hirtelen felindulásból megvettem az FF14-et, de momentán semmit nem tudok róla, azt se, hogy melyik szerveren kezdjek. Van valahol magyar közösség?
-
KKaresz45
senior tag
Persona OST-k felkerültek a Spotify-ra (több játék is). Valahol írták hogy a Catherine zenéi is, de azt még nem ellenőriztem.
-
Silεncε
őstag
Rég volt már komment. Vettem egy PS4-et, úgyhogy mostmár pöröghet a P5, csak.. ahogy nézem a Royal még mindig új játék árban megy, azt meg fáj kiköhögni, viszont a sima csak pár dollár. Kérdés: sok mindent hagyok ki, ha inkább az alapot játszom?
-
ldave
Topikgazda
Egész jónak tűnik ez az Ys IX: videó teszt. Ez is olyan, mint az Atelier volt nekem a Ryza előtt, még sosem próbáltam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Yakuza spin-off Judgment jön PS5-re, Xbox Series X/S-re és Google Stadia-ra. Megjelenés: Április 23. Rossz hír: Akik megvették PS4-re, azoknak is fizetniük kell nextgen verzióért. [link]
Live-Die-Respawn
-
-
ldave
Topikgazda
NieR Re[in]carnation (ニーア リィンカーネーション): Opening Movie: [link]
-
Silεncε
őstag
válasz Silεncε #6240 üzenetére
Haladok a P5-el, 6-7 óra már belecsusszant. Majdnem feladtam a turn based combat miatt, de mostmár kezdek egyre jobban hozzászokni. Most tartok
azutan, hogy Takamaki megkapta Carment. Vicces volt, ahogy arról dumált, hogy a nőket csak tárgynak nézi a tesitanar, az Atlusnak úgy látszik, van öniróniája... Gondolkozom, hogy most kene letenni és behúzni a Royalt, csak egyszeruen sehol nem találok lemezest.
A Strikerst veszi innen valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen széket vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest