Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
Topikgazda
A Yakuza Like a Dragon (7) felbukkant a Steam adatbázisban, valószínűleg egyszerre érkezik majd angolul PS4-re és PC-re.
A Slime draws near! Command?
-
Kai_Rong
senior tag
Ez pedig még a múlt hétről van
Az eredeti NieR remastere nem csak egy sima remaster lesz - bevonják a Platinum Games-t a készítésbe, szóval valószínűleg a fapados harcrendszer helyett valami upgrade-elt változatot kapunk. Plusz az is nyílt titok, hogy 2B és 9S szinkronszínészeit is szerződtették, ebből gondolom, hogy valahogy majd össze akarják kötni a NieR-t és a NieR Automatát (ami nem lesz egyszerű az időbeli különbség miatt ). Kíváncsian várom, remélem, tényleg jönni fog még idén.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
ldave
Topikgazda
Ez a Blue Protocol egész jónak tűnik az ázsiai MMO-k sorából.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Pár FF XVI pletyka/infó: [link]
- 2017-ben pár FF XIV-en dolgozó fejlesztővel indult a projekt
- high fantasy (pl Dragonlance) környezet, talán ez a concept art is ehhez köthető: [link]
- Matsuno (FF Tactics, Vagrant Story, FF XII) együtt dolgozott a csapattal az egyik FF XIV kiegészítőn és továbbra is együttműködik a fejlesztőkkelA Slime draws near! Command?
-
Silεncε
őstag
válasz Adam_Shepard #5961 üzenetére
+ Idave:
Köszi szépen, a közelmúltig én azt hittem hogy az Automata egy teljesen új IP, de úgy látszik, nem igazán
-
Adam_Shepard
addikt
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a Yoko Taro itt is tartja-e magát az "útálom a trophykat" mentalitásához és meg lehet venni őket. Elvileg a Platinum is besegít nekik, így egy esetleges "Automata" irányítással érdekes lesz a speedrun trophy.
.
-
Kai_Rong
senior tag
Nyugatra jön a Yakuza 7, XBox Series X, Xbox One, Windows, Steam platformokra (XBox Series X nyitócímként)
Eh, whatever. Nem túl elegáns húzás a Segától, de nyilván van mindig van az a pénz...PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Kai_Rong
senior tag
Xbox One Series X nyitócím, egy Xbox eventen bejelentve. PS5-ről egyelőre még officially nincs szó a kommunikációban.
Nekem nem fáj, csak kicsit úgy van pozícionálva a játék, mintha a Microsoft holdudvara lenne. Holott ezt a sorozatot az 5. rész és a Zero között a Sony meg a PS3-as community húzta ki a gödörből, meg általuk kapott a Sega 2010-es évek eleji halálbéna marketinges csapata még egy esélyt Nyugaton. Morálisan ezért visszás nekem ez a nyitócím kérdés, ezért mondtam, hogy nyilván van az a pénz.
A poén az egészben az, hogy ez a korábbi részekkel ellentétben egy körökre osztott, nagyon japán RPG lesz, ami általában nem szokott túl nagy sikert aratni az amcsik konzolján.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
EmThor
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Mike
veterán
Ni no kuni remastered-del játszott már valaki?
a harc nekem még eléggé zavaros
1. kell nyomogatni a támadást vagy ameddig az óra mutatja csinálja maga?
2. ha a famulus sérül, akkor Oliver sérül?
3. lehet harc közben enni?
4. visszatöltődik a hp/mp mászkálás közben vagy enni, inni kell
5. hol lehet vásárolni?most tartok az első bossnál, wood Guardian vagy vmi hasonló a neve
persze elhasaltamha egy-két tippet is adnátok egy kezdőnek mire kell figyelni azt is megköszönném
a játék nagyon tetszik, végre egy teljesen rajzfilm játék, régóta keresek már ilyet
-
penge111
addikt
Huha, rég volt, én még Ps3-on pörgettem ki:
1. Nem kell nyomogatni
2. Igen, tulajdonképpen egy életerőtök van
3. igen, ha Olivért vagy más főszereplőt választasz, a menüben tudsz itemeket használni, varázsolni, pl gyógyító spell stb.
4. emlékeim szerint a csata után regenerálódik
5. gondolom a kisebb nagyobb városokban, de nem emlékszek már. De szerintem a harcokból mindig potyog elegendő cuccPSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Kai_Rong
senior tag
Én a remastereddel ugyan nem játszottam, de az eredeti PS3-as verzióval igen (bár nem ma volt, hanem vagy 5 éve), szóval nem biztos, hogy a kristálytisztán jól emlékszem ezekre, de:
1. a saját famulusoddal targetet tudsz váltani, de alapvetően auto attack van. Később tudsz majd parryzni meg akár dodge-olni is, ahhoz kell aktívan irányítanod a karaktert, de emlékeim szerint alapvetően maguktól püfölik a Target ellenfélt.
2. A HP és MP pool közös a gazda és a famulus között, szóval igen.
3. Treatet csak csatán kívül tudsz használni (ezek a statokat módosítják, skilleket adnak vagy metamorfózishoz kellenek). Így hirtelen HP és MP visszatöltő itemek nem rémlenek, de lehet, hogy voltak.
4. Emlékeim szerint nem, viszont a csatákban az ellenfelek hullajtanak kék és zöld gömböket, amiket összeszedve a HP-d és az MP-d visszatöltődik valamelyest.
5. Meglepő módon a boltban Van egy Cawtermaster's Shop nevű bolthálózat.Néhány addicionális tipp még:
- A pénzedet lehetőség szerint költsd el a dungeonök előtt. Ha meghalsz dungeon közben, vagy visszatöltöd a dungeon előtti mentésedet (buksz mindent amit azóta szereztél), vagy pedig egy közbenső állapotot töltesz vissza, de akkor a pénzed 10%-a elveszlik. Minél kevesebb lóvéd van, annál jobb és így időt spórolsz meg.
- A szellemvarázslót találd meg minden városban és válaszolj a kérdéseire helyesen, jó rewardot ad az öreg.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Adam_Shepard
addikt
A FF 13 Lightning Returns mennyire hasonlít a Drakengard 3-ra? Vagy mire hasonlít az a játék? Olvasom mindenhol, hogy tök műs mint az első két XIII.
.
-
ldave
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #5975 üzenetére
Nagyon más a harcrendszer, sokkal inkább akciójáték. Drakengarddal nem játszottam, nem tudom ahhoz hasonlítani. Ha jól rémlik egyszerre három class/job lehet aktív, amik között realtime lehet (és kell) váltogatni harc közben. Jópofa.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Adam_Shepard #5975 üzenetére
Semennyire A Drakengard 3 egy tradicionális hack'n'slash, ez meg egy hibrid real-time akciójáték. Mászkálsz egy openworld térképen, ahol vannak ellenfelek. Hasonlóan a Personához, meg kell őket közelíteni, és attól függően, hogy hogy ütöd meg őket a fő térképen, kapsz bónuszt vagy ha ők ütnek meg előbb, akkor te kapsz valamilyen debuffot. A harc külön képernyőn bonyolódik, tudsz támadni, skillt használni, védekezni meg talán dodge-olni. Egy party membered van, Lightning, a különféle role-okat a ruhák fedik le, amiket váltogatnod kell. Minden ruhának van egy ATB mérője, ha használsz skillt vagy támadsz, akkor ez csökken, ha fullosan lemerül, akkor ruhát kell váltanod, és közben a nem használt ruhák ATB mérője szépen lassan visszanő. Ez alapján a harcrendszer valahol a Crisis Core és az FF7 Remake közötti "prototípus" (egy csapattagod van, mint a CC-ben, viszont azzal az egy taggal kell mindazt lemenedzselned, amit az FF7R-ben több csapattaggal).
A harcon kívül a játék időmenedzsmentre megy, nehézségi szinttől függően egy in-game day egy-három órának felel meg. Alapvetően 7 napod van, de side contenttel 13 napig növelhető a "szabadidő".Érdekes játék, csak felesleges volt a XIII sagát tovább toldozni-foldozni.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Kai_Rong #5977 üzenetére
AZért is kérdem, mert a Drakenben 2 trophy kell és megvan a platina, így van viszonyítási alapom. Most tolom a sima 13-mat de ahogy olvastam ezt a z időre menő cuccot nekem pl a Majora's Mask jutott eszembe. Ad valamit a történethez, vagy ez is inkább ilyen rókabőr spinoff?
.
-
ldave
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #5978 üzenetére
Semelyik FF 13 folytatás nem ad olyat a történethez, amit normális, ép ésszel értelmezni lehetne.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Adam_Shepard #5978 üzenetére
500 évvel az FFXIII-2 után játszódik, szerinted ez alapján mennyire lehetett szükséges ezt a részt is megcsinálni? Rókabőr sztori, persze, masszívan. A XIII saga egyik legnagyobb problémája az, hogy mindegyik újabb rész teljesen újragondolja és értelmetlenné teszi a korábbi részeket. Ettől függetlenül a gameplay itt egész fun, ráadásul nem is túl hosszú maga a játék, nekem napi átlag 3 órányi időráfordítással volt két hét a platina, ez messze a legrövidebb a XIII-trilógiából. Egy-két neccesebb boss fight van, amúgy plain vanilla.
-
ldave
Topikgazda
-
nonsen5e
addikt
dühedelem
Kai_Rong: tbh a Drakengard-Nier széria timelinejában is van 11000 évnyi ugrás, az önmagában nem jelent sokat.
Mindegyikben van szerintem olyan amit lehet szeretni, a XIII-2-ben nekem a nem-lineáris haladás jött be nagyon, ahogy ugrálok folyamatosan 30 különböző idő és helyszín között, az LR-ben meg elsődlegesen a harcrendszer, meg a Lightning-dress-up simulator 2000.
Az mondjuk elég gáz, hogy grafikára XIII > XIII-2 > LR.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Kai_Rong
senior tag
válasz nonsen5e #5983 üzenetére
"Kai_Rong: tbh a Drakengard-Nier széria timelinejában is van 11000 évnyi ugrás, az önmagában nem jelent sokat."
De az nem is egy összefüggő sorozat, függetlenül attól, hogy egy univerzum. A Drakengard-NieR inkább hajaz a Fabula Nova Crystallisra, ha már FF-es hasonlatot kell mondani, mint az FF XIII sagára. De ettől függetlenül a sztori full értelmetlen, azt leüthetjük
A XIII-2-ben a nem-linearitás meg a Pokémonozás tetszett, de harcrendszerre az LR vitte a prímet. Az első részben viszont maga a sztori volt kerek, egész (még ha csak nyomokban is hozta a Final Fantasy érzést). De őszintén szólva nem dőltem volna a kardomba, ha a XIII után egy újabb FF részbe nyomta volna az effortot az SE.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Kai_Rong #5984 üzenetére
Én meglepődtem azon, hogy a 13-ban is Nomura karakterek vannak. A párom fogalmazta meg jól, hogy ha nem mondtam volna, hogy ez egy FF-játék, akkor semmi nem utalt volna rá.
Most vagyok valahol a chapter 3-4 környékén és jól esik, hogy nem tolja az arcombe ezt a alcie/lcie/seed/neomutánsogrechocobo/purge dumát..
-
Ghard
őstag
Valaki ismeri esetleg ezt a tamagocsit? Azt hiszem a kilencvenes évek végén gyártották.
A menüje sajnos japán. Leírást sem találtam hozzá, csak ezt a 2 képet, amit japán aukciós oldalról mentettem [kép] [kép]
Ha tudja valaki, mit jelent az étel ikon melletti 3 soros szöveg, már az is nagy segítség lenne.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Már próbáltam, nem elég jó hozzá a képminőség.
-
-
Totheground
addikt
Erősen guessgame és a szemem is kifolyik lol
食事
ミルク - たくさん飲むと・・・
骨 - これ一までお腹が・・・
?? - 一日に????7杯までElső a tej, és azt mondja, “ha sokat iszol belőle...”. Nem derül ki, hogy az rossz (i.e. összefosod magad ) vagy jó (nagy leszel erős csontokkal).
Csont (lehet, rosszul látom és tudat alatt befolyásol a kutya) - ebből talán egy is elég? Ezt a mondatot baromira nem lehet látni (és nyelvtanilag sem helyes így, szóval passz)
Az utolsó már végképp katyvasz, de valami innivaló, amiből 1 nap max 7 menjen le.És most megyek a szemészhez.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ghard
őstag
válasz penge111 #5989 üzenetére
Köszi
(#5991) Totheground
A kaja menüje így néz ki. Tej, csont szinte biztos. De a harmadik mi lehet vajon. Minden funkcióra rájöttem, csak arra nem, a kaját hogy kell neki adagolni. Mert 7-8 nap alatt mindig megpusztul szegény Vagy az is lehet, ennél többet nem bír, másik tamagocsiknál olvastam max 7-12 napról. -
Kai_Rong
senior tag
válasz Totheground #5991 üzenetére
A 骨 az lehet hogy helytálló - végülis sokvonásos paca
Én megpróbáltam a manual olvasható részeiből konkrét szövegeket beírni a google-be, hátha kidobja valahol, de nem jártam sikerrel, ez még abból az érából van, amikor az internet nem volt ennyire elterjedt
-
-
Ghard
őstag
válasz Totheground #5995 üzenetére
Kutyának alkohol. Végül is japán kütyü
(#5994) Kai_Rong
Mielőtt ide írtam, googlen eltöltöttem 1-2 órát ezzel. Képkereső, szöveg, translate angolul-japánul. De 2 régi japán hirdetésen kívül 1 angol oldalt találtam, ahol out of stock volt az egyetlen infó
Már majdnem eldobtam szegényt, de megláttam milyen vacak, funkciószegény tamagocsik vannak manapság aliexpressen. Végül úgy döntöttem, megtartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest