Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
Topikgazda
válasz Synthwave #5597 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek a nekem címzett mondandóddal, az 5597-ből olvasható 5579 hozzászólás gondolom igazolja, hogy alig lett törölve eddig innen bármi is az évek során, házigazdaként gondolom látod is, hogy mik voltak azok, én már nem emlékszem.
Vitatkozni hasznos dolog és van is itt helye, de a topik témájának megfelelő kérdéskörökben, valahol meg kell húzni a határt és én itt szeretném.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
Topikgazda
válasz Kai_Rong #5603 üzenetére
A hangulata nekem nagyon tetszett, a látvány is aranyos volt, ráadásul a második részben ha minden igaz már nem kell nekünk mindent egyedül építeni, ha leteszünk egy tervet és visszük az alapanyagokat, akkor a városlakók szép lassan felépítik az adott épületet és szobát. Szóval a számomra legunalmasabb része pont hogy javult a játéknak.
-
Carlos Padre
veterán
Érintőlegesen kapcsolódó hír. Mik vannak!
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
válasz Carlos Padre #5607 üzenetére
Totál szociopata, eltorzult belső világban élő állatok (se).
Sajnos nincs új a nap alatt, viszont a Kyoto Animation munkásságát alapvetően szeressük (pl. Key VN-ek anime adaptációi), így kicsit közelebbről fájdalmas a dolog. : <
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Carlos Padre #5602 üzenetére
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Totheground
addikt
válasz Carlos Padre #5607 üzenetére
FYI a vége (eddig) 33 halott.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
.LnB
titán
Új Persona 5: The Royal infók.
Synthwave és Mike, nagyon csúnyán viselkedtek! Szégyeljétek a po*****-at!. Én csak ldave iránti tiszteletből nem szállok ebbe most bele (de kapnátok, ha megtenném: [link] ). Tessék már viselkedni, legalább itt.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bezony, csúnyán leírtam, hogy mi a helyzet. Próbáltam volna szebben, de RIOS-ban csak ez a másik betűtípus van.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
1-2 óra játék után egészen tetszik a Hollow Fragment. Harc elsőre kaotikus, de feltéve ha nem lesz valamikortól hirtelen egy nagy nehézségbeli ugrás, egyelőre úgy tűnik a brute force egészen járható út, mert op a karakter.
Ami nem egyszer előjött, azt hiszem valamelyik Neptuniánál is, meg az első PC-s FFXIII-nél, hogy miért fétisük a japán studióknak, hogy a cinematicokat 480p-ben mentsék el. Különösen annak tükrében érdekes, hogy 10-15-20 éve a cutscenek voltak a játékok legszebb részei, most meg sokszor pont az ellentéte igaz.
Voice actingot legalább nem spórolták a játékból, egyelőre minden egyes szöveg (és a játék fele kb. VN) hanggal együtt jött.
---
Synthwave:
Egy standard 7200-as Dell szerver-merevlemezen van a , így a title screen-ről mire betölt a játék az 1 perc 57 sec, azt nem mértem, de még minimum 1.5 perc mire a Steamen rányomok a playre, és betölt a title.Majd átteszem SSD-re, mert érdekel, hogy úgy mennyi, de nekem nagyon az rémlik, hogy onnan sem töltött nagyságrendekkel gyorsabban mint sok más játék.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Kai_Rong
senior tag
Kizárt Ez olyan lesz, mint a P3 esetében a FES volt, nem kompatibilis egyik a másikkal. Főleg, hogy az alap sztoriban is lesz módosítás az új szereplő miatt.
Mondjuk ezt valóban combos lesz újracsinálni, nekem ez az alltime leghosszabb platina trófeám a maga 175 órájával (pedig a sztori nagy részét a második - kötelező - végigjátszás során már skipeltem).
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Carlos Padre
veterán
-
ldave
Topikgazda
13 Sentinels: Aegis Rim - Simulation Battle Gameplay PS4 (japán videó)
-
Bedobom ide is, hátha valaki tud rá mondani valami okosat: [link]
(Igen, "elfoLYtva". Már későn bökte ki a szemem.)
-
válasz Carlos Padre #5626 üzenetére
Áh, mindegy. Délelőtt 11-kor feküdtem le aludni, most keltem.
-
Bedobom ide is, hátha (a játék totyikja eléggé halott az utóbbi ~8 hónapban):
Ti találkoztatok már olyannal FF XV-ben (PS4 verzióról - és Royal Editionről, ha ez számít - van szó), hogy Ignis folyamatosan sérül, miközben rohangálunk a mapon? Nem hal le menet közben, de szinte mindig überlow hp-val botorkál és közben idegesítően nyöszörög, mintha valami támadná (és az animációja is olyan). : / Van, hogy egy rövid időre abbahagyja, akkor megörülök, de az öröm nem tart sokáig..
Először Wiz Chocobo Postjánál találkoztam ezzel. Este szunyáltunk a lakókocsiban, aztán reggel már így ébredt a konyhafőnök és bármit csinálok, nem változik a helyzet. Status ailment nincs rajta. Próbáltam gyógyítani, semmi. Csatában próbáltam feltámasztani Phoenix Downnal (mivel ugye így pikk-pakk lehal), hátha az ibolya alulról szaglását követő resurrection megoldja a dolgot (resetel valami loopot), de nem.
Néha már úgy érzem, hogy
[ Szerkesztve ]
-
válasz Carlos Padre #5630 üzenetére
Wat?
-
Mike
veterán
Tudtok vmit a caravan stories magyar store-os elérhetőségéről? Elvileg holnap 23-án indul Európában ehhez képest a storeban se híre se hamva
-
válasz Kai_Rong #5633 üzenetére
Ring of Resistance + Iron Bangle + Gae Bolg + Fira, meg a sztenderd ruházat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Kai_Rong #5642 üzenetére
Az a kemény, hogy amennyit utánanéztem neten, mások se. Jujdejó.
Mindegy, szerdán SSD upgrade és úgyis reinstall. Szerencse, hogy még pont a bug megjelenése előttről van biztonsági mentésem, így max. 2 óra játékidő ment a kukába..
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Készül új Pokémon játék (egyelőre nem tudni hogy konzolra vagy mobilra, valszeg utóbbira)
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5643 üzenetére
Ez most lehet, hogy hülyeség lesz, mert nem emlékszem jól. De van a játékban valami olyan, hogy ha nagyon meleg van, és te nagykabátban vagy, akkor fogy a karakter staminája nem? És akkor lehet, hogy lomha. Bár attól a HP-ja tuti nem fogy. És mondom, nem emlékszem már rá teljesen.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Carlos Padre
veterán
Fenn van a store-ban az Oninaki demo, érdemes tenni vele egy próbát. Nekem tetszik, de nem szinkronos, csak nyögdécselnek a szereplők.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Nem, akkor csak lehülyézik egymást, hogy veddmáleakkó.
Időközben kiderült. Invisible enemy bug, csak azért nem találtam róla semmit, mert kifejezetten Ignisre kerestem rá.
Szerdán meglett a Crucial MX500-as. Csak 500-as, de ha a PS HDD 100/100-as, akkor azt majd átkonvertálom egy külső házba, oszt jóvanaz. Szerintem ma este be is passzintom az SSD-t, újrahúzom a rendszert - meg az FF XV-öt is. Csak abban bízom, hogy a biztonsági mentésben nem volt már akkor predesztinálva ez a nyomott glitch.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #5646 üzenetére
já, hm hm, já hm hm
ha ez így marad akkor inkább hagyjuk mintsem hogy ezt hallgassam órákon át
és ez nem a párbeszéd hanem amikor vagdossa lefelé a madarakat[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Végigment a kingdom Hearts első része újra, másfél évtized után (a PS4-es KH HD Remix keretében). Ez a játék még mindig elvarázsol, és engedjétek meg, hogy pár sorban véleményt formáljak róla. Inkább itt teszem, mint a PS4 topikban, mert itt több embert érdekelhet.
Előre le szeretném szögezni, hogy elfogult vagyok a szériával, és aki most találkozik először a sorozattal, főleg a ps2-es epizódokkal, az nyilván nem ugyanúgy fogja megítélni, mint az, aki az eredeti megjelenésekor is játszott vele.
Sora kalandja bájos, meseszerű és csodaszép, nagyon jól összepasszolnak a klasszikus Disney-világok a Square által megalkotott karakterekkel. Szerethető, kedves karakterek vannak benne, és a bájon túl egy elég komoly történet is elkezdi bontogatni a szárnyait. Technikailag teljesen rendben volt megjelenésekor, és az alapjául szolgáló kézzel animált, 2d-s Disney világoknak hála nagyon jól öregedett, főleg a színpompás megjelenítés okán. Imádom nézni ezt a játékot, és akkor a párját ritkító zenékről még nem is beszéltem.
Természetesen a tematikus Disney világok is megkapták a maguk zenéit, így tényleg elolvad az, aki ezeken a rajfilmeken nőtt fel. Ez az az ok, amiért nem tudtam maradéktalanul azonosulni a 3. epizóddal, mert azok a filmek, amelyekből merített, már nem az én világom. Persze imádtam magát a játékot, és a fő történeti szálat is, amiért egy hatalmas pacsi jár a Square-nak, hogy nem alibizte el ezt az epizódot, viszont nem valószínű, hogy még egyszer elő fogom venni, mert nem érintett meg.
Ez nem mondható el az első, a második és a Birth by Sleep epizódokról, amelyek viszont annyira...szeretettel telik. Hülye szó ez egy videojátékra, de tényleg erről van szó. Egyszerűen felemelő ezekkel játszani és végigélni a szereplők történetét. A PSP-s BbS ráadásul elvitte a sorozatot egy sokkal komolyabb irányba, ami szintén jól állt neki (arról nem is beszélve, hogy mennyire pofás játék volt a PSP-n, a Peace Walkerrel, a Crisis Core-val és a Jeanne D'Arccal együtt, már ha emlékszik ezekre valaki).
Imádom ezt a sorozatot, és mindenkit bátorítok, akinek eddig kimaradt, hogy adjon neki egy esélyt, ha egy kicsit is vonzódik a klasszikus Disney rajzfilmekhez és a Square karaktereihez. Donaldék nem annyira idegesítőek, mint elsőre tűnik, de valóban nem a sorozat erősségei.
Amit nem említettem még: a harcrendszer. Szerintem az egyik legélvezetesebb h&s harcrendszer van a KH játékokban, ami viszont a harmadik részre vált közel tökéletessé. Egyszerű, látványos, mégsem egyszerű tökéletesen elsajátítani.
Ennyit szerettem volna csak mondani, és már vetem is bele magam a második rész újrázásába.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest