Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K3NZO
senior tag
Hogyan tudom megnézni a replay-t? Bemásolom az adott file a replay mappába de a játékban már nem látszik az a file.
"Per aspera ad astra"
-
Zotya21
senior tag
-
Rankerz
senior tag
Tbpeti vs Rankerz 0:2
-
Cr4Zy
tag
gratulálok mind2 félnek az első meccs miatt, nem volt rossz, de a másodikon a fal sokmindent eldöntött...
IGN: TBPeti
-
Rankerz
senior tag
Riddly's Tournament ma 1 től
Streamelve itt
-
Cr4Zy
tag
válasz Volgafan #21220 üzenetére
nah azért annyira nem beszéltek szépen, inkább azonnal ki kellett mosnom a fülem amint letettem, mert csak ilyeneket értettem, mint a "fuck" és társai
amúgy meg tizenévesek a hangjuk alapján... jah és nem is az, hogy "sztárok", hanem engem az lepett meg leginkább, hogy egy külföldit beengedtek a kis német csoportjukba. Mert valljuk meg őszintén ha belenézel a top 20-ba, akkor fogsz találni kb. 10 németet, 4 oroszt és elszórtan a világ különböző országaiból még pár embert. Az orosz csoportba Theki-n keresztül van belátásom, a németbe pedig eddig csak Shizorater-en (Damo-n) keresztül volt, mostmár viszont úgymond ebben benne is vagyok.A Csirke-gergomester meccs 2-0 lett, s előtte a lightkex-gergomester is 0-2. Ezeket még ma felrakom.
-
Rankerz
senior tag
A tabellát elnézve még mindig hiányoznak meccsek, pedig elvileg ma este a határidő. Szeretnék megkérni mindenkit hogy tolja le a meccseket ne ingyen győzelem vagy kizárás miatt esettek már ki,ha már elkezdtük toljuk végig normálisan. Persze én nem vagyok szervező ez csak olyan jó tanács lenne
-
Volgafan
senior tag
Öhöm-böhöm...
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
Rankerz
senior tag
Már megint off a szeró?
-
Cr4Zy
tag
válasz Zotya21 #21233 üzenetére
A t1 mivel elég csúnyán végződött OnSet részéről, összességében szinte végig 2-vel több welljük volt; + SoM, SoG aktív. Ilyen helyzetben ki ne érezné magát nyeregben? Az volt a mázlitok, hogy egyrészt nem volt bent nekik voidstorm (ami a fent említett 2 épület kombójában elég hatásos), illetve hogy nem tudták mit kezdjenek a wrathgazerrel. Ha rds egyszerűbben csak több helyre silverwindeket küldött volna soulshatter-nasty kombinációban, akkor nem tudom hogyan véditek ki... Meg a másik nagy hibájuk, ami a vesztést okozta az volt, hogy míg ti mindketten 1-re, a nature-re mentetek rá (nyilvánvalóan mert nála nem volt church), addig ők össze-vissza váltogattak célpontot, hol egyikőtöket, hol másikótokat, mellyel hagytak időt valamelyikőtöknek mindig, hogy visszahúzza az orbját.
De ezektől eltekintve jó kis meccs volt, s gratulálok a győzelmetekhez!U.i.: A wrathgazer két előnye a church-el szemben, hogy idézés után instant használható és mozgatható. De cserébe tripla annyiba kerül (220+80 evocator), 3 kötött orb kell hozzá és egyszerre csak egy egységet tud dezintegrálni. Hát kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a lánya... Én valahogy egyiket sem tudtam megszeretni. Akkor már inkább satanael ha pure shadow t3 a részemről
-
Cr4Zy
tag
-
Rankerz
senior tag
Srácok én nem tudom mi van ma a boosterekkel, de már a 3. Mountaineert dobta mai napon nekem
-
Volgafan
senior tag
A közepet Lost miatt buktátok....nem szabad azt a wellt neki megvennie,hanem középen Onset wellt vesz,frost meg csak Onset kútjánál guardianokat...az életbe nem védik ki...csak oksan kell letenni őket,ne mindet tudja ensel megfogni...
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
HangFalx
csendes tag
Valami legyen, mert sosem fogom így lejátszani a meccsemet, ha nincs ellenfél...
IGN: HangFal
-
Cr4Zy
tag
válasz HangFalx #21243 üzenetére
Ma beszéltem mindkettejükkel, megpróbálom mára megszervezni a meccsüket. Ha nem sikerül, akkor leléptetem azt, aki nem lesz online. Azaz legkésőbb holnapra meglesz az ellenfeled. És ha törik, ha szakad, a versenyt lezárom péntek délelőtt, mert a hétvégén nem igazán leszek gépközelben sem, mely még jobban visszavetné a szervezést...
-
OnSeT
őstag
t1-re teljesen eltérő elképzelésink voltak Lost-al, ezért lett belőle ekkora fail.
én középharcot akartam, csak megzavart hogy behúzott oldalt egy wellt. a rushra váltás meg már nem jött be ^^volt náluk voidstorm , s előszeretettel használták is, utoljára akkor mikor rds egyedül maradt, de akkor már annyi unitunk volt lent hogy pl wratik hp-jának is csak felét vitte le
jelenleg a teljes t3as felhozatalom spéci lapokból áll. s elég gyakran tapasztalom hogy nem tudnak mit kezdeni egy-egy lappal
unstable engem is megszívatott mikor Hangfal használta ellenem, azt pl. ezért raktam be deckbe.wrathgazer azért van bent mer tetszik, egész jól el lehet vele szórakozni.
ha a winre hajtanék akkor frost orbot húznék t3ra s menne a grigori ^^(#21234) LoLHunCsirke wrati buff kéne vagy evo vagy mindkettő, bár legalább most nem mondhatják rá hogy OP
frost shard épülő church ellen jó, úgy mint shatter
bloodhorn mire támadásba lendült már 3 wrati volt a mapon ha az nem is szedi le ami épp bontotta, akkor elkapja egy másik. ^^(#21238) gergomester netherről le kellett mondanom párszor, pl terveztem egy mage rusht warp supportal, csak kaptak egy beffallent. onnantól kezdve meg pazarlás lett vna
azért volt egy szép netherezésem a meccsen.
Lost a nature kezdőjénél húzta vissza egy orbját, ott teleportáltam be egy infectel idézett crawler sereget rds churchéhez. ( minél több unitot bont annál több hp veszteség) ebbe a warpba nem csak crawlerek hanem az ellen grigorija is bekerült amit épp nastyzni készült, s mivel a robbanás a teleport után következett be a bomba nem Lost orbját hanem rds churchét vitte le. utána már szabad volt az út a másik kezdő bedöntéséhez is xDremélem már Zotya Mester is elégedett tanítványa warpozásával
-
Rankerz
senior tag
Goldhiányban szenvedek, akinek van felesbe küldhetne, köszöntem^^
-
LostKnight
csendes tag
Hali, huh régen irtam ide, már csak itt ott játszok, most vertük meg a rank 2 őt Onsettel, mekkora poén nemismerem őket valami Góluss meg Bubli itt egy link rá [link] (Gyuriba megcsináltam a guard spammot most jóészrevétel volt )
-
phanzetomox
őstag
válasz LostKnight #21247 üzenetére
Úgy kell nekik, azok nagy noobok, meg is érdemlik hogy elverjék őket Minden lámulást betolnak amit csak lehet amúgy nem nagy számok olyan közepes játéktudásúak. Simán helyet cserélhetnétek velük rangban Sőt még sokan mások innen ph-ról.
[ Szerkesztve ]
-
gergomester
tag
Félre értettél! Én arra gondoltam h az ellenfél nm használta a nethert.
Ha megnézed a repet akk látod h sokszor volt olyan h a church közelében tevékenykedtek és még sem használták a nethert
Én ezt akartam mondani, a ti játékotok tetszett, meg értem azt is h miért nm használtadUi. jah az a nether amikor a grigorit vissza húztad az nagyon kemény volt
-
gergomester
tag
Ha már felmerült a goldhiány akk szóljon akinek kell m nekem van bőven és szívesen adok! természetesen ingyen! gyoriedes néven keressetek
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest