Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
t1-re teljesen eltérő elképzelésink voltak Lost-al, ezért lett belőle ekkora fail.
én középharcot akartam, csak megzavart hogy behúzott oldalt egy wellt. a rushra váltás meg már nem jött be ^^volt náluk voidstorm , s előszeretettel használták is, utoljára akkor mikor rds egyedül maradt, de akkor már annyi unitunk volt lent hogy pl wratik hp-jának is csak felét vitte le
jelenleg a teljes t3as felhozatalom spéci lapokból áll. s elég gyakran tapasztalom hogy nem tudnak mit kezdeni egy-egy lappal
unstable engem is megszívatott mikor Hangfal használta ellenem, azt pl. ezért raktam be deckbe.wrathgazer azért van bent mer tetszik, egész jól el lehet vele szórakozni.
ha a winre hajtanék akkor frost orbot húznék t3ra s menne a grigori ^^(#21234) LoLHunCsirke wrati buff kéne vagy evo vagy mindkettő, bár legalább most nem mondhatják rá hogy OP
frost shard épülő church ellen jó, úgy mint shatter
bloodhorn mire támadásba lendült már 3 wrati volt a mapon ha az nem is szedi le ami épp bontotta, akkor elkapja egy másik. ^^(#21238) gergomester netherről le kellett mondanom párszor, pl terveztem egy mage rusht warp supportal, csak kaptak egy beffallent. onnantól kezdve meg pazarlás lett vna
azért volt egy szép netherezésem a meccsen.
Lost a nature kezdőjénél húzta vissza egy orbját, ott teleportáltam be egy infectel idézett crawler sereget rds churchéhez. ( minél több unitot bont annál több hp veszteség) ebbe a warpba nem csak crawlerek hanem az ellen grigorija is bekerült amit épp nastyzni készült, s mivel a robbanás a teleport után következett be a bomba nem Lost orbját hanem rds churchét vitte le. utána már szabad volt az út a másik kezdő bedöntéséhez is xDremélem már Zotya Mester is elégedett tanítványa warpozásával
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest