Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
jah közbe csak sikerült de tüzfalat kikellett hozzáá nyomnom hogy müködjön az ip változtatás is mert addig nemakarta egyátalán
köszi de asszem eztse használom töbet csak szívja a bf pontot
elég volt 250 et költeni és belegondoltam mennyi decket kikéne még próbálni szóval leálltam
https://500px.com/slayer_art
-
Cr4Zy
tag
válasz phanzetomox #20599 üzenetére
Inkább elküldöm pm-ben, mert ömlesztve nem olyan könnyű olvasni, főleg, hogy lábjegyzetet is írtam hozzá. Azzal meg nem fogok szórakozni, hogy ide illően beformázzam...
IGN: TBPeti
-
Cr4Zy
tag
Eddigi nevezők:
gergomester
xXxCsirkExXx
TBPetiAzok, akik jelezték nevezési szándékukat:
XjamesfoxX
Hangfal
RankerzIGN: TBPeti
-
Murder3
addikt
Mikor lenne ez a verseny?
Létszámnövelőnek lehet beszálnék. -
Icepter
csendes tag
Ha már én indítottam el a lavinát akkor velem is számolhatsz
-
Richie1984
tag
Hohohohó az első 1v1 em pure froston: [link] hát igen alakul a molekula.
Ide valami menő okosság kéne, de az már nem is olyan menő...
-
gergomester
tag
válasz Richie1984 #20610 üzenetére
Elősször is grat
másodszor ha nyakra-főre hozza az ellen az S-es egységeket akk miért nm frost mageket hozol?
Elősször azt hittem h nincs is bent neked, de aztán hoztad, annyi a lényeg h az elejétől hozd! -
Gyuri27
félisten
[link]
Nagyon mondta utána a magáét.Amd - Radeon - Ryzen
-
phanzetomox
őstag
Van valakinek valami ötlete mit tudok csinálni azzal a sráccal aki lehúzott 6k bfp-vel ? A többiek főleg gyuribá segitségével meglett, jelenleg sanyavok néven játszik ph-n beszéltem vele kétszer is először tagadta szép káromkodás sorral, másodszorra szintén káromkodással közölte hogy úgyse tudom hogy ki ő úgyhogy nemtok csinálni semmit.
Persze nem akarom annyiba hagyni, szóval ha valaki játszott már vele és tud róla bármi infót, hogy esetleg mi a neve mail cime bármi, akkor légyszi jelezze nekem. Köszönöm.
-
phanzetomox
őstag
Jeleztem a csalós topicban, kiderült hogy misixd3 nevű felhasználó volt, áll accountal.
Mivel itt is láttam a fórumban jelzem hogy ne nagyon üzleteljetek vele, és játékban meg jól verjétek el, mert egy becsületet nem ismerő személy. (ennél finomabban nem tudtam fogalmazni)[ Szerkesztve ]
-
Richie1984
tag
válasz phanzetomox #20614 üzenetére
Így veri el két kezdő a 140. helyezettet 2v2n [link] észrevételeket ötleteket szívesen várok.
-
Richie1984
tag
Az nem teljesen igaz ugyanis az email címét végig lehet futtatni pár helyen... példaként lehet h azzal regelt facebook on... akkor meg elég hamar megtudod h ki az. . Ugyanez vonatkozik iwiw myvip re is. Próbáld meg szerintem annyit megér. Amennyiben kiderül, hogy budapesti szólj és szájbacsapkodom.
-
zoli.22
tag
Szerencsére ilyen velem nem történt meg soha. igaz, én nem is utaltam előre még bf-et, bár egyszer felét odaadtam, mikor küldött egy képet az utalásról, de egye olyankor az már 100%, hogy úton van, így max késhet kicsit a pénz.
Többet gondolom te sem fogod senki két szép szeméért előre küldeni a bf-et, nem is szabad.
Az az emberke meg gondolom egy igazi lúzer, fulladjon is bele abba kis bf-be.
(Azért halkan megjegyzem, hogy nem tudok olyan mbert, aki nálad drágábban adta a bf-et, de aki nem érdeklődik utána a dolgoknak az megérdemli az biztos.)[ Szerkesztve ]
-
fantom922
aktív tag
A buzi kis köcsögpalánta, szopógép. Ha meglátom széjjelszedem... (hacsak nem pro ha az akkor széjjel oltom )
Jobb ha kiadod magadból, így felrobbansz mint egy lufi a végén
Miért játszok több játékkal és miért nem marad mindegyikre időm? Tudja valaki? Ja és miért nincs 3 életem?
[ Szerkesztve ]
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
phanzetomox
őstag
válasz Richie1984 #20616 üzenetére
Nos előre elküdettem fele a netbankos bizonylatot. A probléma ott kezdődik hogy nem volt eredeti...
-
zoli.22
tag
válasz phanzetomox #20619 üzenetére
Hmm... Azért hogy valaki ekkora se..fej legyen, hogy legyárt egy hamis utalási képet, ez szánalmas. Ne is törödj vele, gondolom az életben is ennyit és az ipse.
Más: Peti még ugy nézem nem irta ide, hogy felajánlottam egy sunderert a versenyre. Viszont ezt a lapot nem a nyertes kapja, hanem a végén az összes nevezett játékos közül sorsoljuk majd ki együtt (jogtisztaság érdekében,meg közel os lakunk egymáshoz).
Szoval tessék nevezno minél több embernek, jo buli lesz és ki tudja kinél landol az a sunderer.
Addig is jo gyakorlást a már nevezetteknek! -
-
Cr4Zy
tag
válasz zoli.22 #20620 üzenetére
Jah igen, mondtam mindenkinek, akivel beszéltem, csak ide elfelejtettem írni...
A versenybe nevezők listája eddig így néz ki:
szike
xXxCsirkExXx
Rankerz
Hangfal
gergomester
Icepeter
NeTFaMouSs
XjamesfoxX
HZoli
bcdHUN
TBPeti
Murdeer lehetséges
Demiron lehetségesAz utóbbi két játékostól valami pontosabb infót szeretnék kérni a nevezésetekkel kapcsolatban, mert még csak itt írtátok hogy talán jönnétek. És nem csak nevezési díjat, de semmi biztosat nem mondtatok.
Akik még nem válaszoltak semmit, de remélem csatlakoznak majd:
OnSet, Predatorkill, smokegyuri, Armador
Illetve akiket már nagyon régen láttam online: Lostkinght, DarkzbaneIGN: TBPeti
-
Richie1984
tag
Tudom, hogy nem túl értékes és könnyen megszerezhető, de egy Lord Cyrian t felajánlok én is a versenyre. Viszont én annak a kezdő játékosnak szeretném felajánlani aki a legjobb eredményt éri el. Döntetlen esetén TBPeti dönti el ki jogosult a nyereményre, valamint ő dönti el ki esik a kezdő kategóriába és ki nem.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorkill
tag
1. Tőlem nem kérdezted (legjobb tudomásom szerint)
2. Szüneteltetem a bfet, de ha adsz majd időpontot hogy mikor lesz akkor még átgondolom.http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D
-
Cr4Zy
tag
válasz Predatorkill #20625 üzenetére
1.: Legjobb tudomásom szerint küldtem ingame mailt, mert legutóbb mikor találkoztunk a játékban, még nem volt semmi biztos a versennyel kapcsolatban, ezért nem említettem.
2.: Március 30-tól április 15-ig írtam ki a versenyt, de ez még változhat egy picit, ha az elődöntőkre, döntő(k)re nem jutna idő a közelgő ünnep miatt.
(#20626) OnSeT: Igaz, holnap lesz a 3. születésnapja a bf-nek, abból amit TBO mondott (áprilisban lesz nagyobb leállás a szerver új hardwerre való áttétele miatt), kétlem hogy a héten lenne bérmiféle leállás... De természetesen ha a másik fél is beleegyezik, akkor lehet community mapokon is játszani. Én nyitott vagyok minden ötletre.
(#20624) Richie1984: Köszönöm ezt az adományt is, hozzáadom az eddigiekhez.
IGN: TBPeti
-
Volgafan
senior tag
Darkzbane teljesen felszámolta az accját,vele ne számolj..
Másik,meg:megkérnék mindenkit,legalább had szívjon Sanyavok gyereket bombázzátok már maillal,ráírással,stb!!!!Ennél sokkal többet nem tudunk ellene tenni,de legalább ennyit!!Remélem mindenkire számíthatok!!!
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
Volgafan
senior tag
wow...aki ignorált,nem tudsz már neki mailt se írni.....Keenpro(Sanyavok haverja)-nak irjon valaki 1 mailt,hogy 1 hazug senki a haverja,aki beismert a lopás tényét....
-
Richie1984
tag
Ismét két "aranyos rangú" beated [link]
Hihetetlen hogy bírtak kikapni... tőlünkIde valami menő okosság kéne, de az már nem is olyan menő...
-
Volgafan
senior tag
válasz Richie1984 #20630 üzenetére
Megnéztem a 2 meccset,gg,de nadain,fölös azoknak a falaknak a felhúzása!!!frosttal vegyél wellt nyugodtan,ha az ellen is vesz,lerássolhatattlan....első meccsen mivel ti 2 frost vagytok,az ellen shadow,nature mindkettő wellt vett,nyugodtan rusholjátok le őket,az életben nem védik meg!!!Elsőnek a shadowot kell kiütni,az nem tud majd a naturenak semmit segíteni...kezdésnél mindketten lightblade egyikötök a dryadot eszi meg vele,másik meg a sw-ot...utána meg csak frost mage,1-2 archerssel vegyítve...
Sztem max bolhája van,nem ph-s linkje....jah,meg lopott 6000bfje...
[ Szerkesztve ]
-
Richie1984
tag
Armador új rangja Fury lett 1v1 ben aki ismeri dobjon egy wispet neki ingame hátha örül neki. Grat grat
-
Zotya21
senior tag
Nah ezért is érdemes volt felmenni majomember
hopp kicsit nagy lett inkább elfeleztem
[ Szerkesztve ]
-
Volgafan
senior tag
válasz Richie1984 #20633 üzenetére
Ez már volt...
-
Zotya21
senior tag
válasz Zotya21 #20635 üzenetére
nah válaszolok magamnak megnéztem youtubeon a nagyon meggyőző videóját
látszik hogy hülye 25000-et pipált ki előtte 0 bf je lett és hack után 50000bf lett XDD
meg látszik az 50000 nél hogy azutolsó nulla nem is olyan mint a többi szóval sony vegas
meg amugyis acclopásról szól az összes ilyen hack
-
phanzetomox
őstag
válasz Gyuri27 #20631 üzenetére
ezek voltak az accountjai
A misixd3-al ide is írt párszor segítséget kérve ebben abban. -
Gyuri27
félisten
-
gergomester
tag
válasz phanzetomox #20640 üzenetére
Amikor ilyet hallok vagy látok akk mindig olyan jól érzem a bőrömben magam h ilyen fasza ez a magyar kultúra...
Az eféle "ember" az milyen lehet a való életben, ha még 1ilyen hülye játékban is a lopásra és 1másik ember kárára törekszik? nah mind1, biztos nm ezt akarod hallgatni és én megértem h jóhiszemű voltál, de rem tanultál az esetből! 1et meg kell tanulni, minden ember arra törekszik h neki jó legyen a többi ember le van sz@rva!A versennyel kapcsolatosan meg annyit h edzetek fiúk m mindenkit lenyomok
Nah de a viccet félre téve, várom már h élesben is játszhassak ellenetek -
-
Richie1984
tag
válasz phanzetomox #20643 üzenetére
Akkor van eladó pontod? xD csak vicc
-
Richie1984
tag
válasz gergomester #20642 üzenetére
Én is gyúrok a versenyre szóval reszkessetek.
-
Richie1984
tag
Azt hiszem ez az ami tegnap lemaradt: [link]
-
Zotya21
senior tag
válasz koshie #20639 üzenetére
hoppáá az nekem fel se tünt hogy magyar
de akkor már mindent értek mér ekkora majomember XDde mnidegy én irtam neki tegnap youtubera hogy mekkora egy gyökér a sony vegassal mára törölte
Gergomester nah meg ott a gyerek is amit muattammitirt rákeresel youtubeon téleg magyar azis XD
[ Szerkesztve ]
-
ÖregGondar
csendes tag
Egy emberke nagyon megbántott engemet a játékban ... Már nincs merszem felmenni... Tehát velem már nem nagyon lehet számolni ... Úgyhogy most befejeztem .... Pár dolgot elosztanék , ami már nem kell .. Írjatok kérlek egy levelet és meglássuk kinek mire van szüksége és ha van akkor odaadom ( bár BattleForge ponotot nem tudok adni ) .
Ingame név : Samalime
-
Gyuri27
félisten
válasz ÖregGondar #20648 üzenetére
Mi történt?
Hogy lehet, hogy valaki megbánt és nem játszol?Akik itt vannak már kaptak össze párszor. Sokszor véresen komolyan. A játékot ezért viszont senki nem hagyja abba. Max egy kis ideig kevesebbet jön fórumra.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Zotya21
senior tag
válasz ÖregGondar #20648 üzenetére
figyelj ha neten keresztül valaki megbánt az a legszegyszerűbb
letiltod kifujod magad és mész tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest