Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
válasz pachito #21352 üzenetére
Ja, nem ártana nekem sem kicsit jobban rágyurni az angolra, mert sokat felejtettem.(Nem is tudtam soha)
Ha véletlenül valakinek lenne elado promo harvija az szoljon már rám, mert eladtam, hogy kicsit forgassam a bf,et, de már nagyon hiányzik a kis aranyos. Inkább nem kereskedek, csak legyen harv.
-
babatag
csendes tag
válasz Zotya21 #21355 üzenetére
Szerintem lesz single is Diablo arról híres h mehetsz multiban is meg singleben is, de ugyanazokat a mapokat. Single annyiban jobb, hogy több tp-t bírsz összegyűjteni meg egyedül is kitudod iktatni a bossokat Am nemhiszem h havidíjas lesz
Battleforge: Onyeduko // Steam: Beer(HUN)
-
Valentinoo
csendes tag
Üdv. Abbahagytam a játékot, és lenne több mint 50 000 eladandó BFP-m. Ár megegyezés alapján, olcsón adom (nyilván annyi bfp-t, amennyit akarnál, nem feltétlenül az egészet) Ha érdekel valakit, írjon ide: hobo12@freemail.hu
-
Volgafan
senior tag
Nem tudok belépni!!Az mi?Új karakternevet kell megadnom..oda az accom?vagy mi történhetet?Új karakternevet meg nem enged...
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
Volgafan
senior tag
-
Rankerz
senior tag
-
LoLHunCsirke
tag
Nálam is szintén ez a helyzet, direkt kiléptem és vissza már nem engedett.. höhö de velem már 2. ra játszák el ezt a karakter eltüntetést
TinkeringAboutYou!
-
Volgafan
senior tag
válasz LoLHunCsirke #21364 üzenetére
Figy:ha nem kapom vissza a lapjaima,karakteremet...pffffffff szted nekiállok újra minden lapot III-ra húzni?remélem van valami server logjuk,vagy néha mentésük,kihez mi tartozott....
-
phanzetomox
őstag
Srácok előszőr én is beszartam, azt hittem törölték az accot, aztán csak nyomtam egy visszát, és megjelent a sima beléptető, az emailem már be volt irva, csak a jelszót kellett újra beirnom, szóval most működik rendesen. Ez velem egy 2-3 órája történt.
-
Volgafan
senior tag
válasz phanzetomox #21369 üzenetére
Próbáltam azt is....semmi....kipróbáltam mindent ,ennek annyi...Rank:marad a dijabló...Nah bentvok,a mailcímet is töröld ki,írd be újra,úgy enged be...
[ Szerkesztve ]
-
LoLHunCsirke
tag
nálam már jó, ez egész hamar ment
TinkeringAboutYou!
-
babatag
csendes tag
Srácok!!! Eddig 3 ember írta hogy mindenét elvesztette
Battleforge: Onyeduko // Steam: Beer(HUN)
-
Rankerz
senior tag
Nos én szeretnék szívélyes búcsút venni a ph tól és a BF től ,nekem ennyi volt a pályafutásom, lehet így is túl sokat vártam a semmire ! (néha azért majd be-be nézek persze)
az 1v1 versenyben a döntőtől elállok és felajánlom a 'nyereményemet' a másik döntősnek automatikusan nem lesz rá szükségem ^^
Dio3 ban találkozunk : D
-
Gyuri27
félisten
válasz phanzetomox #21382 üzenetére
Ott is lesz hamarost pvp. Ott is lehet egymást idegesiteni melyik kari op.
Apropó dio3-ban lesz 4v4?Amd - Radeon - Ryzen
-
babatag
csendes tag
HOLNAP KIJÖN AZ AMII!!!!!!!!!!!!!!
http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?p=945534#post945534
Hello Skylords,
today is a very special day for all of us.
Months of hard work, nights without sleep and way too much coffee for a human body to stomach lead us to this very special date you all shall never forget!
Not without proud do we present our latest addition to the exciting, challenging and entertaining world of BattleForge.
Ladies, Gentleman and Skylords, tomorrow is the day, tomorrow is Amii Edition Day!We know you have been waiting for a long time for this moment, so bear with us just a few more hours in which we will apply the patch to the servers. The downtime will start at 10:00am CEST and we estimate the downtime not to be longer than approximately 4 hours.
Greetings,
babatag
csendes tag
válasz ricshard444 #21385 üzenetére
Betöltőképernyő lehetőségek:
Amii edition
Amii-re már vártunk
Amii-ben nem lesz sok újdonság
Amii-vel szerintem kitörölhetjük
Amii-vel sokat buktak a Turkoooooo és mertturkey karakterBattleforge: Onyeduko // Steam: Beer(HUN)
-
phanzetomox
őstag
Nem hiszem el és holnap nem leszek itthon ,lemaradok a kezdeti kereskedésekről a francba
Mentem egy 1v1-t unalmamban, hát stefBOW kollégát nem kicsit vertem el Meg is lepődtem 1v1-ben ritkán verek erős ellenfeleket. Volt ám mikrózás rendesen, annak ellenére hogy az elején kicsit eltévedtem a pályán, és beálltam 2 wellhez, neki pedig jutott egy 3 orbos 6 welles hely középen XD t1-n is leszedtük egymás welljét oda vissza, aztán t2-n is, bár ott már látszott hogy nyerek, jobban takarékoskodtam az egységekkel, amit lehetett mindig kimentettem hogy töltsem a hpját.
-
phanzetomox
őstag
Háhá istenem de jó nézni ahogy mennek le az árak (és félelmetes is, mert tudom egy csomóan buknak miatta ! )
De kiváncsian várom milyen lesz a sok új op lap és kombóval a pvp Bármi is legyen, az én kis egyszerű twilight kori deckem mindennel el bán -
Rankerz
senior tag
Na ezt még azért meglesem,sose hittem hogy eljön ez a nap
-
ricshard444
veterán
válasz phanzetomox #21393 üzenetére
Én meg építhetek új deck-t, ezt mire kifejlesztettem volt vagy fél év Haver acc-ján játszok mostanában stone deckel,egész jó. Kíváncsi vagyok milyen lapok jönnek
Vannak dolgok...
-
Gyuri27
félisten
válasz phanzetomox #21393 üzenetére
Wintertide mennyi? Ill mit tud a másik aff?
Frost deckbe kellene.A shadow-natur lesz a ful op szerintem.
Amd - Radeon - Ryzen
-
OnSeT
őstag
válasz phanzetomox #21392 üzenetére
Szintén.
Na mind1 legalább annyi pozitívum van az egészben hogy Rankerz marad.
Bár ki tudja mit takar az az amii. ^^ Mindenesetre D3-ig aktivizálom magam, aztán ha jó lesz a holnapi felhozatal még tovább is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest