Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz randras_83 #32146 üzenetére

    Az is meg volt. Csajt le akarták beszélni a 70-200ról, mert minek az, és "szar", 50mm legjobb és mindenre elég. Gyanítom ez sem fényképezett túl sokat az életben, de éppen aznap fotóztam végig egy fasort 7-600mm közt :-D

    Na mondom kinek mi néz ki jobban, én azt szerettem volna, hogy a fákat kicsit összenyomjam és sűrűbb kerítésként legyen meg, de függőleges és a fent összeérő fák adjanak egy keretet a napi giccsnek. Szóval véletlenül van rá képem, a felső 50mm-en készült, az alsó 200on és akkor nézzük meg melyik kellemesebb:

    De mikor mi, ott a másik fám, azt körbejártam szintén mindennel is, 50essel meg sem lehetett volna ismerni, hogy micsoda, a többinek meg túl messze volt. Ködben meg 100 felett adta ki azt a távot, hogy már nem tűnt el, de mögötte maradt elég a hegyeknek. És mindenki alap axiómát ad minden hülyeségnek, meg menjek közelebb, de állítom ki sem próbálta és feladatot sem oldott meg életében.

    Akkor megy egy kis duzzogás, vagy nem akarja értelmezni a mintaképeket, meg a két sornál hosszabb leírást, aztán 2 hét múlva megint kezdődik előről, hogy 25mm-es fix. azzal egy fél életet végig lehet fotózni. Lehet, max. nem is lesz olyan változatos meg többet kell görcsölni.

Új hozzászólás Aktív témák