Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz somé #36572 üzenetére

    Azt kérdezted eredetileg, hogy van-e. Nem azt, hogy néz ki. :U
    Én meg azért mondtam, hogy van, mert olvastam, hogy volt, aki vett ilyet, pontosabban ilyet kapott. De tényleg nem tudok bizonyítékot linkelni, és ezután sem fogok lementeni egyetlen linket sem (már kiérnének a gépemből :DDD ), amely egyszer majd jól jöhet valakinek, mert aki érdekel, az majd keresi, és vagy megtalálja, vagy nem. Én csak segíteni akartam.
    Az üzleteknek meg miért érné meg Dual Slot-os Sapphire 3850-et hirdetni, ha nincs? Csak a reklamációkat zúdítanák a nyakukba. Ha használhatatlan linket kapsz, akkor szimplán balfasz az ügyintéző, mert ha valakinek, hát neki tudnia kéne, mit árulnak.
    Tényleg nincs Toxic, eltévesztettem. Az Ultimate-et akartam írni (mert ez a rakat gyártmány van). Ez is dual slot-os. :P
    Továbbra sem szeretem, ha valaki hazugnak nevez (bármily burkoltan teszi), mert nem szokásom másokat átverni. Nincs ebben semmi sértődés, csak megmondom a véleményemet, pontosan akkora empátiával, amelyet irányomban tanúsítanak. ;] A fogorvosnak is megmondtam, amikor rákérdezett, hogy ugye tényleg megyek a megadott időpontban, hogy kit nézzen taplónak ismeretlenül, mert attól, hogy nincs kedvem szélhámosként kiöltözni, még lehetek úriember, aki ad a szavára.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák