Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz joey04 #30400 üzenetére
Ha 2011-es, vagy régebbi LG a TV, akkor lehet, mert azok nem ismerték fel a DTS-t. Viszont PCM-re alakítva meg kellene szólaltatnia.
Lesz egy utad Újpestre.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nfsu17
veterán
válasz joey04 #30400 üzenetére
Vegyél 303D-t. Később még lehet a 3D-t is megkedveled majd (én nem).
Itt nekik is ilyen gondjuk van/volt. Pedig a 2. hsz. áprilisi, akkor már ki volt javítva a DTS.Még a hivatalos dune fórumon, ahova kell regkártya, még kérdezz rá, hogy mostanában szokott-e ilyen gond lenni. Ott is segítőkészek és gyorsan válaszolnak.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Nem, pana plazmám van, te ajánlottad még, azóta is imádom.
De akkor igen, megyek Újpestre.30402: Hát a 3D nekem sem tetszik még moziban sem. Szóval ha nem muszáj, akkor nem veszem meg a 3D képes lejátszót, mert nem használnám ki. De ha a Lejátszónál ki lehet próbálni, akkor hamar megoldódik a kérdés. Ha ott sem lesz jó, akkor majd ott élőben nézünk valamit ami megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Abszolút logikus döntés volt.
Nekem ne adjanak semmiféle merevlemezt a lejátszóhoz, majd eldöntöm, hogy milyen gyártmányút, típusút és kapacitásút szeretnék használni. Aztán, ha már rendelkezem féltucatnyival, ne kelljen kifizetnem egy hetediket, ami csak feleslegesen drágítaná a lejátszót. Másrészt a ma kapható lejátszók többségébe nem is lehet merevlemezt helyezni.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Van egy Asus O!Play HDP-R1 lejátszóm. Most veszek egy Samu F6400-as TV-t. A kérdés, hogy ez a lejátszó támogatja a 24p-t?
-
erdoke
titán
válasz Gabesz87 #30411 üzenetére
Az 1080p és 720p mkv-k többsége is 23,976-os, legfeljebb neked nem tűnt fel, hogy néha akad egy fél pillanatra. A legtöbb LCD mozgásmegjelenítése annyira ramaty, hogy szépen el is mossa az ilyesmit, tehát "áldásos" hatással van a moziélményre.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
BBéci
legenda
-
MODERÁTOR
Na. Vége a langyos unalomnak a forró nyárban. Felkészültél? ("Plazmahívő" vagyok, de senkit nem akarok meggyőzni; a 24-et (nem a sorozatot) is csak azóta veszem észre, hogy itt olvastam, de azóta tévedhetetlenül )
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
DVlad
őstag
Ez 100%-osan működik itthon? Vagy van különbség az EU és USA kiadások között? [link]
-
Zenebohoc
tag
Sziasztok.
Erről a készülékről van-e tapasztalatotok?
Evolve Andromeda
[link]
(Tolható-e bele vinyó, kártyaolvasó, lejátszható formátumok?)
Köszi előre is.Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)
-
satmen
tag
Kedves Dune Szakértők!
Eléggé el nem ítélhető módon szoktam a Smart D1-mel youtube-ozni is, (pluginos) leginkább zenei videókat nyúzok.
Valaki esetleg tud valami varázslatot arra, hogy a klipek lejátszása folyamatos legyen, ne álljon le
a szám végén.
Auto play-nak is nevezhetjük, -a lényeg- hogy ne kellene állandóan elindítani a következő számot.
Köszönöm előre is a segítséget, hátha mást is érdekel.
satmen -
andrew-msi
aktív tag
Sikeresen kinyírta egy kóbor áram a WD TV Live pár hónapos lejátszómat.
A kérdés az lenne tudtok e ilyen árban ennél jobb gépet?
Ami fontos:
- Hálózaton Full HD lejátszás 2D-ben.
- Jukebox (mert tetszik)
- Stabil működés.
Árban rugalmas vagyok de a WD ára legyen kiindulás.
Alapvetően tetszett, bár volt pár dolog ami bonyolultabb volt rajta, mint az előtte használt ASUS-on.
Előre is köszönök minden segítséget. -
erdoke
titán
-
mata89
csendes tag
Egy BD25-ös film és egy hasonló méretű mkv kiterjesztésű film között van valami minőségi különbség? Ugye a BD25 egy iso fájl. Ez utalhat a minőségre vagy csak ugyanolyan tömörítési forma mint régebben a DVD iso? Vagyis ha megnyitom pl Demon Toolssal, akkor lehet hogy egy sima mkv film fogad majd? Laptopon akarnám lejátszani, remélem menni fog.
-
-
salapp
addikt
válasz andrew-msi #30424 üzenetére
+1 a Live streamingre. Volt nekem is, mindenben tetszett.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Van egy Panasonic 50st60 tv-m és egy dune hd tv 101 lejátszóm. Kérdésem a lejátszó kép beállítását vegyem automatikusra?
Képarányt, képferekvenciát haggyam állandóra?
F.K.T.
-
FireLord
aktív tag
Milyen médialejátszót ajánlanátok? (már feltettem a kérdést de választ nem kaptam )
Igényeim: beépített wifi, usb-n lehessen vinyót rácsatlakoztatni, játszon le mindent (Blurayt is), HDMI csatlakozó.
Nagyon nagy a választék főleg ezekkel az androidos készülékekkel együtt az érdekelne hogy ezek közül melyik a BESTBUY cucc ár/tudás arányban.
Köszi
-
lilricsi
tag
Üdv,
Az lenne a kérdésem, hogy milyen médialejatszót ajánlotok 30-40e ig bezárólag. Kritériumok: ár-érték aránya legyen jó, 3d iso-t mkv-t avi-t vigye gond nélkül.
Előre is köszönöm a választ! -
-
HarryDEC
tag
-
Multibit
nagyúr
válasz csocsoszán #30446 üzenetére
HarryDEC úgy értette, hogy a 23.976 fps nincs rendben. Igaza van, az Egreat-nál valóban lesz@rják ezt a problémát. Csak a Mede8er-nél van rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok