Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztián79
csendes tag
Hello
Egy WD TV Play típusú média lejátszót néztem ki, csak olvastam róla, hogy nem támogatja a DTS-t, ebből nekem tulajdonképpen milyen hátrányom származhat, ez mennyiben korlátozza a használhatóságát?
A segítséget előre is köszönöm.
-
sirály69
őstag
Xtreamer Prodigy Black gépet néztem ki...
Érdemes ilyet venni? Valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban?Szerver Hosting Debrecenben
-
BBéci
legenda
válasz Krisztián79 #30108 üzenetére
Amelyik lejátszó nem DTS komptibilis, az szerintem egy forintot sem ér. A mozifilmek 80 százalékának DTS az eredeti hangja.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Multibit
nagyúr
válasz Krisztián79 #30108 üzenetére
Van egy másik hiányossága is: nem játsza az MPEG2 videókat. Így búcsút mondhatsz a DVD-kről és az MPEG2-alapú BD-kről származó másolatoknak.
-
sirály69
őstag
válasz #75912448 #30112 üzenetére
Igazából olyan lejátszót keresek amelyik mindenféle mókolás nélkül képes a routeremre dugott usb hdd-ről
lejátszani. Bár lehet hogy beújítok egy DLink NAS-ra...
Legyen passzív hűtés.
Gigás LAN
Megbízható.
és a lényeget majdnem kihagytam analóg TV-hez is lehessen csatlakoztatni!(jelenleg crt tv-m van)
Mi lenne az ideális?Szerver Hosting Debrecenben
-
BBéci
legenda
válasz sirály69 #30115 üzenetére
Analóg tévéken a legjobb képminőséget Scart RGB adja, de olyat egyik lejátszóból sem tudsz kicsalogatni. A kompozit jelátvitel pocsék képminőségű, azt már a DVD korszak elején sem tudtam elviselni. Ahhoz kár médialejátszót vásárolni. Pláne háromdést.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
válasz snemeth #30120 üzenetére
Az analóg (CRT) tv-ken ritka, sőt inkább úgy mondom, hogy nincs olyan, így valóban marad a scart.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz snemeth #30122 üzenetére
Az már a HDTV korszakban készült és nem volt sokáig, utolsó próbálkozások egyike volt, hogy a CRT még fennmaradjon, épp ezért írom, hogy inkább nincs a CRT-ken.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Maxtreme
addikt
Ismét yaDIS ügyben kérnék némi segítséget. (ha egyáltalán van megoldás)
A Filmek/sorozatokon kívül van lehetőség más kategóriát létrehozni a főmenübe?
-
gabi0712
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni measy a5a lejátszó rootoláshoz, ill főzött romot hogy tudok rárakni.
Előre is köszönöm. -
New PacMan
csendes tag
Az ASUS O!PLAY BDS-700-ról mi a véleményetek?
-
BBéci
legenda
válasz New PacMan #30130 üzenetére
Többségben vannak a negatív vélemények, ezért én felejtősnek minősítem.
-
erdoke
titán
válasz New PacMan #30130 üzenetére
Médialejátszóként, vagy BD játékosként? Előbbi célra csak korlátozottan alkalmas, viszont a képe (különösen a felskálázás) kifejezetten jó.
A legjobb aláírás a héten
-
thoma83
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy az ASUS O!PLAY média lejátszók illetve bármelyik másik médialejátszó opticai kimenetének lehet-e állítani a hangerejét a távirányítóval?
Lehet, hogy hülye kérdés, de Smart TV-m van és annak az opticai kimenetére egy hardveres dekoderen keresztül csatlakozik egy 5.1-es PC hangszoró és sajna a TV-n nem tudom állítani a távirányitóval az optika hangerejét, csak manuálisan a PC hangszorón ....Erősítőre nincs pénzem, ezért gondoltam, hogy talán egy olcsóbb médialejátszót veszek.
Köszi előre is
-
erdoke
titán
válasz New PacMan #30134 üzenetére
USB-ről simán viszi a 3D BD ISO-t menüvel. Korábban írtam már, hogy fájlból lejátszáskor a különböző kadenciájú videók között nem vált megfelelően, úgyhogy minden HDD-n rendszeresítettem egy kis BD ISO-t, amit mkv lejátszás előtt elindítok. Utána már jó a 23.976 mozis mkv fájlokkal is.
Hálózatról nem is próbáltam vele lejátszani, mert azzal kapcsolatban csak rosszakat lehet olvasni a neten.A legjobb aláírás a héten
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Engem egy olyan lejátszó érdekelne, ami megbírkózik bármilyen formátummal, hálózatról (miniDLNA) le tudsz vele zenét játszani, bele tudsz tekerni, illetve tudod a zenelistát böngészni, miközben valamit lejátszik és FLAC-et is tud.Videós képességeit tekintetbe véve, több hangsávot és feliratot is kezel a hálózatról. Jól sejtem, hogy elég sci-fibe illő vágyaim vannak?[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
válasz Toninho13 #30140 üzenetére
Nincs ilyen készülék, azaz van, de azt HTPC-nek nevezik.
Amúgy a DLNA nem hálózati protokoll, hanem egy "mankó" azon készülékeknek (pl. TV), amelyek nem rendelkeznek teljes hálózatkezelési támogatássál.
Az igazi hálózati protokoll, amit mi otthon használni szoktunk, az leginkább a Windows alapú SMB, vagy a Linux alapú NFS. -
Ejelhar
senior tag
-
cdl
senior tag
Off: a torrentoldalak nálatok se ]mennek?
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
én is médialejátszót szeretnék vásárolni, de nincsenek nagy igények:
- mkv és csak videónézésre lenne használva
- külső HDD-ről lenne csak lejátszás
- feliratos dolgokat gyakran nézek, így normálisan megjelenő felirat jó lenne
- internet nem kell
- 3D nem kell
- 20 000 Ft alatt.Az ASUS O!Play Mini-t néztem ki. Elolvastam róla a cikket (már több mint 2 éves). Nektek valami vélemény? 17-18 ezer körül már kapható. Vagy van valami újabb ami jobb lenne?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
erdoke
titán
válasz New PacMan #30146 üzenetére
Magas bitrátájú BD ISO-ban néha nem tér magához azonnal, ha fejezetet ugrasz, de pár másodperc után teljesen folyamatossá válik olyankor is. Normál lejátszás közben, ill. átlag kölcsönzött mkv-knál még nem láttam akadást.
A legjobb aláírás a héten
-
No.01
őstag
Tegnap az egyik kollegamnal meglattam egy ASRock nevu medialejatszit ami most utanna olvasgatva inkabb egy HTPC.
Van v.kinek ezzel tapasztalata? Nagyon szimpatikusnak nezett ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest