Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    válasz f3rdzs0 #4865 üzenetére

    Nem csak a dicsőséggel kell villogni íme az én ellenpéldám. A setup feltehetően baromi jó. Viszont én (magyarázkodás) az elmúlt időben Ferrari-Audi-Lambo-bármi más csak nem 911-el mentem Spa-Monza-Hring long run-okat, hogy gyűjtsem az SA-t. Általában 85-ös AI 0 agr. ellen utolsó 26. helyről esőben éjjel dobogóra hogy sok legyen a pont. Ezt csinálom vagy egy hónapja heti 2x.
    Na ehhez a nagypapa tempóhoz képest olyan messze van a kyalami gyorskör vadászat, hogy bár december-januárban szünet-szabi alatt eljutottam oda, hogy az akkor youtube-on talált gamer setuppal simán 42 elejébe kezdtem és pár kör után ment a 41 vége is, tegnap a challenge-ben alig bírtam 43-as kört futni. (Igaz akkor napi 1 óra volt benne, nem heti 2. mint most)

    Aztán észrevettem, hogy a challenge-ben 15 fok van felhő, és a pálya 22 fokos, ezért átmentem sima hotlap-ba, 27 fokos pálya napsütés és optimal track, ott a "kanapédávid" setuppal már ment pár kör után a 42 közepe majd 42 eleje.

    El lehet rohadtul szokni egy autótól, pályától de főleg a tempó hajhászástól. Le is állok vele, inkább megyek 100-as ai ellen az sa gyűjtés közbe inkább majd indulok 1. helyről és küzdök azért úgyis több SA jár talán.

    A setup:

    Az eddigihez képest (52%) a 45 körüli fékerő nagyon szokatlan nekem, valóban sokkal rövidebbeket lehet fékezni vele de újra is kell tanulni az autót ezzel. Sokkal jobban elkúszik a segge, persze meg kell tanulni ezzel is a féket és nem elképzelhetetlen a 41 eleje.

    A kanapD kifejtésnek én is örülnék :)

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák