Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    Az eddig a fiam szórakozásra fogott (de részben saját hiba mint rájöttem - mert a Kyalami porsce challenge is rontja amit én hülye nem is tudtam és csak a gyors kört néztem) rossz SA rating felhozatal tegnap megint értelmetlen volt.
    27 ről fel vittem pár éjszaka alatt 46 ra.
    Jellemzően 20-30 perces kyalami -ha már ott mentem sokat - éjszaka esőben gép ellen utolsó helyről. Futamon ként 2-3 pont jött így össze.

    Tervezem az lfm et is ezért gondoltam megnézem ugyanezt hring en.
    Nem kellett volna mert a gép mikró fékeket tol állandóan hülye helyeken ezért a piros mezőben autózásbol lett 3 kocc 20 perc alatt (nem forgott ki senki de nem gyűlt a pont se.)

    Át mentem public Monza ba 10 perc edzés 20 perc időmérő 30 verseny.

    Az edzésen kimentem valaki volt előttem hagytam neki helyet erre a 2 lesmo után az átjáró előtt úgy gondolta fék és gumi melegítes.
    Persze meg forgott el kellett rántsam falba álltam (neki nem mentem) -1 SA
    Edzésen mert előttem valaki az egyenes közepén úgy gondolta jó ötlet satu fék és gépet rángatni

    Időmérőt nyertem versenyen a rajt után félre álltam valami 6 nak fordultam így is az első kanyar teke verseny maradéka majd nekem jött.

    Ki estek szép lassan előlem 3 voltam előttem a srác 1:54 körül ment én 1:51 et tudtam (Honda alap agresszív 50 l benzin) beálltam mögé de annyit hibázott hogy végül el mentem. Volt pár necces helyzet mert amikor hibázott mindig elem rántotta vissza és volt pár pálya elhagyása emiatt
    Az első mögött mentem ezután szépen 1:52-53.

    O is hibázott épp az utolsó körben így végül első lettem úgy hogy a rajt után félre álltam. Volt 2 ügyes és 2 kretén lekorozott azok miatt volt kocc amikor elem rántottak.

    Kaptam +2 SA -t...

    A konzisztencia nőtt közbe 89-92 re hurrá.

    A lényeg hogy 2 óra alatt lett 46 ről 45 majd 47 SA.

    Nem tudom jó e ez így.

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák