Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolti_20

    senior tag

    Teljesen elvesztem a sorok közt, így a segítségeteket kérném. NRF24L01 PA LNA modulokat szeretnék használni. Lenne egy BASE ahonnan a jel jön, két darab signal repeater mik továbbítanák a jelet és maga a Device aminek megkellene kapnia a jelet a base-től.
    [link]

    A problémám az, hogy a Device folyamatos mozgásban van, így egyszer az első repeatertől kellene jelet kapnia, egyszer pedig a másodiktól.

    Egy repeaterrel nem is lenne gond, hisz jön a Basetől, adja a Repeaternek ami adja a végső Devicenak. De kettő repeaternél a gond, már az, hogy az első repeater a basetól kapja a jelet, aminek tovább kell adnia a második repeaternek. Valahogy azt kellene megoldani, ha nincs hatótávon belül a Device akkor adja csak tovább a jelet a második repeaternek.

    Nem tudok rájönni hogy kellene megoldani. Olvastam egy ACK jelről amit vissza küld, hogy igen megkaptam a jelet, de ettől függetlenül, még másik címre kellene utána postáznom a jelet. Lehetséges a loop-ban nyitni egy új címet? :F Erről pedig nem semmit sem találtam.

Új hozzászólás Aktív témák