Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
iOnizer
tag
Érdekes cikk a mobilos játékok grafikájáról. Tényleg jobb lenne, ha beállítható lenne a részletességi szint a menüben...
Alá bizony
-
duda1978
tag
válasz S e t h #1802 üzenetére
Mi? Nem kell sehova semmit írni.Elindítod a Frodo c64 progit.Bejön a kék képernyő..megnyomod a home gombot a telefonon ....kiválasztod a LOAD DISK... és játékot választasz... A telefonodon a vissza gombal pedig váltogatod a billentyűzetet és a joysticot.....
[ Szerkesztve ]
-
kervantas
aktív tag
Magicka megjelent adroidra!
Azt írja hogy terga 2 vagy jobb kell neki, de a nexus 7-et mégsem támogatja -
Bozek
nagyúr
válasz duda1978 #1816 üzenetére
Erről beszélünk már mióta, de Te erősködsz, hogy márpedig az nem kér kódot... Erre kiderül, hogy ki se próbáltad...
Ez egy úgynevezett DRM védelem volt anno, amit előszeretettel alkalmaztak a játékoknál. Valamelyik híroldalon volt is egy cikk ezekről nemrég, de most nem találom meg.
-
kervantas
aktív tag
Feltelepítettem a Magickát (chainfire nélkül) és teljesen jó megy, úgyhogy nem értem miért nem támogatott a Nexus7. De hát ha a kedves fejlesztőknek nem kell a pénzem...
-
Damage401
senior tag
válasz kervantas #1819 üzenetére
Warezolsz, és még büszke is vagy rá Nem tudsz várni pár hetet. Most jött ki frissen.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
válasz Darth_Revan #1822 üzenetére
Gondolom még nem merik megmozgatni az enginet .
-
MurdR
veterán
Gyerekek én most letöltöttem egy GameBoy Advance emulatort, és ügye közzé vannak téve hozzá freeROMok, abból leszedtem a Baldurs Gate-t, életemben nem játszottam ilyen jó mászkálós- varázslós- harcolós játékkal droidon. Ajánlom figyelmetekbe. Iszonyat kellemes kis játékélménye van neki
http://assets2.ignimgs.com/2003/11/14/baldursgatedarkalliance_111403_001-643808_480w.jpg
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
Elvileg valami olyasmi a szitu, hogy mivel már sem a játékokat, sem a játékgépeket nem lehet megvásárolni, ezért lehet letölteni őket. C64ről is volt egy cikk, amiben le volt firkálva, hogy hol és honnan lehet elérni a játékokat és az emulátorokat is.
-
MurdR
veterán
Én a freeromsról töltögettem először GBC játékokat, aztán eszembe jutott hogy van GBAra Gta. Aztán amikor letöltöttem a Gtat, és rájöttem hogy egy elcseszett játék, elkezdtem nézelődni, és rátaláltam a BaldursGatere. (előtte 2 órát Pokemont játszottam, mert úgy elbambultam )
-
kervantas
aktív tag
Én a nintendo 64-es Starcraft-al szoktam játszani unalmasabb órákon. Sikerült hozzá kontrollert is beállítani de RTS csak egérrel az igazi.
-
batai15
félisten
sziasztok,valami jó kardozós játékot nem tudtok ajánlani ?
-
Damage401
senior tag
-
VD
őstag
Into the Dead
Ingyenes: [link]
Valamiféle FPS-Rail Shooter-Line runner mutáció.
Futunk előre a nagy semmibe (pusztán, erdőben, ködben) és közben kerülgetni kell az akadályokat és a zombi hordákat. A felvehető, megszerezhető fegyverekkel irthatjuk a népet, így könnyebben tudunk "haladni".
Jobban nem tudom körülírni.Játékmenet videó: [link]
-
Sukta 95
aktív tag
A The Simpsons Tapped Out-ban lehetséges valahogy egy egészen új játékot kezdeni? Illetve kitudom kapcsolni, hogy ne jelezze hanggal, hogy elkészült valami, csak rakja ki a status bar-ba és kész. Előre is köszi!
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
MurdR
veterán
válasz Sukta 95 #1845 üzenetére
Ha nincs maga a menüjében újrakezdés akkor: menü - beállítások - alkalmazások- simpsons... - alkalmazás adatok törlése. Szerintem ez kitörli a régi mentést.
kelekyle én csalódtam a greenifyban. Amire rá nyomok hogy fagyassza, azt egy idő múlva kiteszi függőbe, rendszerprogramokat meg nem lehet fagyasztani..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Asus Vivobook S15 i3/8gb/512gb/FullHD GAR
- 2024 Apple Watch SE 44 mm, Apple garancia: 24.12.23., 100% akku
- Gamer PC (Ryzen 5 5600, 32GB DDR4, RTX 4060 8GB, 2TB NVMe SSD, 750W Gold)
- Tekken 7 collector's edition
- XBOXONE fat,S,X,series S/X készülék, kontroller/joystick felújítás,javítás-szervíz és adásvéte
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest