Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tomee007007 #12602 üzenetére
Most akkor lehet félreértettem a képek alapján a játékot. Ez nem olyan ahol egy adott területet kell úgy csökkenteni, hogy a rajzolt vonalak ne érintkezzenek az adott mozgó ikonnal?
Tehát egy adott terület méretét úgy kell szétvágni, csökkenteni, hogy a megrajzolt vonalba ne legyen ütközés? Mert annó volt egy Ericsson telefonom, és azon volt egy ilyan game.
Nekem olyan játékok kellenének.Lehet nem valami értelmesen írtam le, de melózok
-
-
bendi806
aktív tag
sziasztok
tudtok valami jo kosaras jatekot ajánlani? :-) -
james001
veterán
Elkezdtem ezt a Leo's Fortune-t,nagyon király játék! Mondjuk fura ez a bajszos szőrös golyó,de ez csak az én gondom szerintem
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
GT Racing 2 mennyire IAP-os? Lehet anélkül is játszani normálisan vele?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
air
nagyúr
válasz tomee007007 #12612 üzenetére
Azt aláírom, hogy az RR3-ban közelebb áll az autó vezethetősége a valósághoz, de a GT Racing grafikája miben gyengébb?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz james001 #12611 üzenetére
Simán játszható iap nélkül. Vannak cashre megvásárolható autók, de casht is lehet gyűjtögetni. Illetve vannak olyanok, amiket csak nyerni lehet "heti challange" játékokon. Egyszer nem fizettem még érte 80% körül járok, nekem nagyon tetszik. Simán lehet vele haladni kb. az első 3-4 osztályig, utána már többet kell várni a fejlesztésekre, meg arra, hogy összegyűljön a pénz.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
saelin
veterán
A Nimble Birds egy flappy bird klón, de mégis felülmúlja azt. A játék lényege, hogy egy madárral kell repkedni és úgy eljutni a pálya végére, hogy nem megyünk neki semminek, nem esik ránk semmi vagy nem torpedózik belénk semmi. A flappy-val ellentétben, mint írtam itt pályákat kell teljesíteni, amikért csillagokkal jutalmaz a program attól függően, hogy hogy sikerült átvészelnünk az adott szakaszt. Könnyítésképp lehet venni 2 madár karaktert, amik valamilyen módon egyszerűbbé teszik a játékot, de ez fizetős opció és nem is mondható olcsónak (az árra, így hirtelen nem emlékszem). A nem hardcore játékosokra is gondoltak és bekerült egy easy mód, ami ugyan coinba kerül (a pályákon lehet összeszedni őket, akár még checkpoint is aktiválható velük így halálunkkor onnan folytathatjuk az adott pályát), de ha ügyes az ember, akkor tud tartalékolni egyet-kettőt... és kell is, mert lesznek olyan pályák amit csak easy módban teljesíthetőek! A coinoknak ennyi szerepük van a játékban, a csillag a másik fontos gyűjteni való, ugyanis a játék fejezetekre van osztva és minden fejezet tartalmaz x pályát, ha az ember tovább akar jutni a következőre, akkor megadott számú csillagot kell összegyűjtenie. Nagyon jó játék és a grafikája is szép, szinte nem is említhető egy lapon a túl hypeolt márió elemekből építkező flappy-val. Nem mellékesen az idegrendszert is kevésbé veszi igénybe ez a klón.
A másik játék amit ajánlok az egy jófajta, rövid szórakozást biztosító hack & slash. Ami sokak számára visszataszító lehet az az animés grafika, de nállam csak előny, mert kedvelem ezt a stílust. A játék nem túl komplex, de rengeteg megszerezhető item, 2+1 választható karakter (a 3. játék közben unlockolható), karakter fejlesztés, karakterenként eltérő képességek és sok sok pálya, amik ugyan nem túl változatosak, de a későbbiekben ez nem is lesz fontos, mert úgy eldurvulnak a dolgok. Nem tudom miért, de a játék megfogott valahogy és nagyon megtetszett, rég kaszaboltam ilyen élvezettel mobil fronton. Hátránynak csak a multiplayer hiányát, a pvp nem létét és a rövidke pályákat tudom felhozni - habár az utolsó akár előnye is lehet egy metrón vagy buszon ülve -, de összességében még is szórakoztató.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Igaz nem használja ki a jelenlegi 8 magos procikat, de azért próbáljátok ki a most megjelent platformeremet
Most került fel, google playre, ingyenes. Örülnék a pozitív értékeléseknek -
syler123
veterán
válasz #53932800 #12623 üzenetére
Ne verd szét a fekete blockokat, hanem jobbról a barnáról ugorj át rá balra, majd fel
Sikerült az irányítást kijavítani a béta óta, olyan dolog volt amire nehezen jöttem rá.
Igen, majd kicsit távolabbra veszem az érzékelést akkor jó lesz, így ha helyben állsz, akkor nem tud megölni, de majd javítom, ha összejön még pár bug.
Most néztem, az első pályán tényleg nem javítottam az ellenséget, az elsőt, a többi jó lesz, majd a következő update-ben kijavítom, kicsit elsiettem.
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
-
syler123
veterán
Köszi!
jonnyjoker01: próbáljátok ki minél többen Később majd a hirdetést is kiveszem, ez az utolsó próbám ezzel az admob-al. Később Windows Phone-ra is elérhetővé teszem. Attól függ mennyire van igény rá.
Remélem tetszik majd mindenkinek, jöhetnek majd a bugreportok is
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Régen volt egy JAVA játék amiben egy téglalap alakú pályán mentél körbe és mindig voltak akadályok. Talán narancssárga színű volt az egész. Ennyire emlékszem. talán voltak benne álatok is. Vizszintesen kezdted balról jobbra, aztán a falon mentél föl,aztán plafon... így ment körbe.
Nem ismeri valaki? Érdekelne androidra, de ha nincs akkor mondjuk java emuval kipróbálnám.
-
Tidzsimon
őstag
válasz jonnyjoker01 #12631 üzenetére
Még jó hogy arra épül az android. ☺
Vagy az más java volt?A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Maxtreme
addikt
Nem tudom volt e már
Zombie DefenseNapok óta más játékot el sem indítottam a telefonom, valami iszonyat addiktív cucc.
IAP van, de teljesen felesleges és jelentéktelen. Simán összejön annyi pénz amennyi kell, sőőt.
A grafika szerintem mobilos szegmenst nézve nagyon korrekt, a HW igényt passzolom (G2-n nyilván tökéletes)
Külön említést érdemel a fejlesztők "buzzgósága", a program jelenleg 7.1-es verziónál jár, tehát frissítés van bőségesen.[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
GTA SA-nál sikerült már vkinek a rockstaros felhőmentést használni?
Sok készüléken kipróbáltam de soha nem töltötte be mindig újra kezdte...... -
-
csadi0011
őstag
válasz jonnyjoker01 #12631 üzenetére
Én gravity defied-eztem jbed-del.
-
Kasya
nagyúr
válasz syler123 #12622 üzenetére
Jó kis játék lett.
A minionok kepesek ugyan mindenhol tolni és csak sarokbaszoritas után megölni. De ez nem ilyan búg, hogy a játékot konnyitse különösebben.
Az alma száma elegendő.
A pénznél nem érzem gyűjtési vagyat, tekintve, hogy akárhányszor meghalok és a játékot újrakezdi, a pénz is megmarad. Meg ugye nincs score table
Amit hiányoltam, hogy nincs megszerezhető sziv. Lehetne nehezitett pályareszen eltenni egyet egyet két palyankent szvsz.
A sarkok erdekesek, de megszokhatóak.Összeségében elvezheto, gratulalok! Megyek a storeba is.
Ja, igen. Ha új játékként megyek a folytatásra, mikor nincs mit folytatni, lefagy.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Figyelem, szokatlan hozzászólás érkezik (én szóltam)!
Fizetnék annak az illetőnek, aki elintéz nekem egy achievement feloldást egy játékban...
A Top Gear: Race the Stig játékban van egy olyan achievement, ami úgy érthető el, ha 3 játékostársat felveszünk facebook-on.Igazi hiányában, van nekem egy kamu facebook acc-om, amire várnék 3 facebook-os barátot, akinek legalább fel van telepítve a játék és össze is van az neki kötve a facebook-jával (természetesen miután elértem, amit akartam, törölhetjük egymást ismerősök közül).
Fizetni PC-n, Steam-en keresztül gondoltam, 4 eurós összegben.
Innentől viszont a továbbiakat csak is privátban várom, erre a hozzászólásra pedig ne válaszoljon senki se!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Eredetileg úgy van, ha 100 érmét összegyűjtesz, vagy megölsz ellenségeket, akkor kapsz egy plusz életet. A következő javításban, akkor ezeket is javítom. Majd úgy csinálom, hogy a continue ne jelenjen meg amíg nem vittünk végig legalább egy pályát. New game-nél nulláznia kellene a pontszámot, de akkor ez kimaradt Ezt is javítom.
Köszi hogy véleményezted
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Azért a fizettség, mert gondoltam hátha lesz egy segítő, aki beszervez gyorsba még plusz két embert, így lényegében igazából ő dolgozna nekem, míg én várom a sült galambot.
Ezért érzem jogosnak ezt az anyagi dolgot.Időközben hála neked, már csak 2 emberre van szükségem.
Csak akkor veszlek majd fel, ha összegyűlik valahogyan még két másik segítő. Nem akarom, hogy addig ott csúfoskodjon nálad ez a kamu profilom.Subway Surfers-t ismerem köszi (jókat hallok róla valóban), de elég nekem egyszerre egy játék ebből a kategóriától.
Korábban a Temple Run 2-re voltam hasonlóan rákattanva, mint most erre a Top Gear-re.
Ha jön egyszer valamikor annak harmadik része, akkor végem lesz. Már így is nagyon rajta vagyok a mobil gémingen.jonnyjoker01:
Nem akarok ilyesmivel bíbelődni, plusz androidos eszközökből is szűkös itthon a kínálat (mondjuk utóbbi lehet nem lenne akadály szakértőbbeknek).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest