Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacsek21
tag
sziasztok
motorolla xoom mz601 es tablam van amit szeretnek usb-n keresztul csatlakoztatni az asztali pc-hez viszont olyan problema lepett fel h nem ismeri fel a keszuleket hanem drivert akar hozza telepiteni, de akarhogy is erolkodik nem talal hozzateszem en sem talalok neten sehol.az erdekesseg az h cimbinel volt az elso hasznalata a kutyunek es ott mindennemu telepites nelkul problemamentesen azonnal felismerte...fontos es surgos lenne megoldanom az adatok pc-re valo athelyezeset mert tele a tarhelyem!otletet varnek esetleg akinek van barminemu programja vagy drivere erre a celra megoszthatna -
Torry
addikt
Nem kell az égvilágon semmit fizetni határnál, mivel saját felhasználásra vetted.
Annyi, hogy legyen kibontva, de még azt sem nézik mindig.
Én is azt hittem, mennyire jó lesz a tablet, de ahogy hazajöttem, alig használom.Egyébiránt Acer Iconia A500, Galaxy tab 10.1, Asus Transformer és ugye Ipad2-t se hagyjuk ki.
-
Drizzt
nagyúr
Ma mar a HTC Flyer is 300 lett a Best Buyban. Lehet azt kene venni. Acer Iconia ha jol tudom nem tul jo kijelzoju, Galaxy tab, meg Ipad arban pedig nem az a kategoria, amit tablara kiadnek. Annyira nem kell. Epp vonaton, repulon mozizashoz, meg reggeli wifin netezeshez kene, napi hireket atfutni, stb...
I am having fun staying poor.
-
-
Torry
addikt
Refurbished:
Visszaküldik a gyártónak, aki fullosan teszteli cseréli a rossz alkatrészeket, majd zsír új csomagolásban refurbished-ként eladja. Nyugodtan veheted, 300-ért nagyon jó ajánlat, ráadásul ha jól tudom az egyetlen HC-s tablet, amin van usb.
Helyedben nem hagynám ott.
Most nézem, eléggé aktív XDA fórum, főzött romok, undervolt, overclock, minden ami csak kell!
Szóval módosítanám a dolgot: OTT ne hagyd![ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Viszont meseljetek egy picit a videozasrol. Van rendes feliratot is lejatszo android app, divx, xvid, meg mindenfele csoda tamogatassal? Altalaban hogyan lehet ezekre az eszkozokre felvarazsolni a filmet? Wifin fogod, feltolod, s kesz? Vagy pl. Iconiara pendrive-rol lehet masolni?
Szetneztem amugy Best buyban. Nekem a Flyer felig tetszett. Egyfelol jol nez ki, hasznalhato, masfelelol viszont nagyon akadt, s raadaskent az index.hu cimet beirni csak 3. alkalomra sikerult. BB nem is erdekelt, volt ugyan, de nem sikerult eletre lehellni, nem is probalkoztam soka. Acer Iconia 7-es tetszett nagyon, de draga. Acer Iconia 10 ha sikerul 300-ert megvenni a refurbishedet, akkor tenlyleg az lesz a nyero. Erzetre egyertelmuen az iPad volt egyebkent a legjobb, de azert +200 dollar az +200 dollar. Na meg meglatjuk.Az nem tetszett, hogy egyiknek sem voltam tokeletes a megjelenitesevel. Akadasok, utanhuzas szinte mindegyik tableten tapasztalhato volt. Beleertve az iPad-et is. Bar en hipererzekeny vagyok az ilyesmire.
Vagy ebben a dologban kozrejatszhat valami? Pl. lehet toltore dugva nem ugyanolyan sebesseggel mennek a cuccok, mintha nincs radugva?
Egyelore az Iconia a nyero.
-
Drizzt
nagyúr
Esetleg meg Viewsonic Gtabletet latok 300-ert, vagy reconditionedkent 230-ert?
-
DJGABI
addikt
Erről az UPAD 7"-ről [link] valami vélemény, tapasztalat? Ahogy nézem specifikáció alapján (Cortex A9, 512MB RAM) a WayteQ xPad-70-hez áll közel, csak ez 16:9-es (ami jobban be is jön), illetve alapból 2.3-mal érkezik. Természetesen a kapacitív változat (piros keretes), ami érdekelne. Egyedül talán az akksija amit észrevettem hogy gyenge: gondolom kevéske az a 2400mAh... Ebben az árban van még valami hasonló tudású gép?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
hun_gery
aktív tag
merimobiles: zenithink c71, wits a91
wits képernyőjét nagyon dícsérik, c71 meg a9-es
szerk: most látom, hogy amit néztél, az is egy c71-es.
betekintési szögei a zt180-hoz hasonlóak, vagyis sz@r[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Lacc<cs:s>
csendes tag
Jó estét mindenkinek! Új vagyok a témában szóval egy kevés vagyis hát inkább sok segítségre lenne szükségem Nézegettem táblagépeket inkább az olcsó kategóriákban, és igazából meg is felelne nekem egy ilyen kis tablet. Ezen a masinán is android 2.3 fut amiben ugye már van magyar nyelv viszont amit nem tudok eldönteni hogy az géptől vagy androidtól függ hogy melyiken van flas player mondjuk 10.1-es támogatás, és elsősorban ebben a témában szeretném a segítségeteket kérni. Előre is köszönöm a felvilágosító választ/vélaszokat.
További szép estét! -
szponzor
senior tag
válasz Lacc<cs:s> #7166 üzenetére
Itt egy teszt egy hasonló gépről. Flash 2.2-től van az Android böngészőben, de ha jól tudom, akkor a gyenge hardver miatt esélyes, hogy pár gépben nem engedélyezik.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Lacc<cs:s> #7166 üzenetére
Operációs rendszertől és hardvertől is függ, hogy elérhető-e a flash. Egyébként ebben pont nem fog menni a flash, nem felel meg a követelményeknek.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
csendes tag
Értem, szóval akkor olcsóbb gépekben ne is keresgéljek flash támogatást? Mert igazából nekem egy olyan gép kellene amiben megtalálható ez a funkció is.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Lacc<cs:s> #7169 üzenetére
Jól gondolod.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Luissimo
veterán
válasz Lacc<cs:s> #7169 üzenetére
azért vannak kivételek, ne általánosítsunk :-) :-)
[Itt egy olcsó táblagép, minden földijóval ellátva :-) :-)] -
csendes tag
Hát ettől tartottam :/ és tudnátok ajánlani valamilyen gépet aminek az ára nem az eget verdesi és mégis egész jónak mondható (ezalatt értem a flash támogatás és mondjuk olyan androidot amiben megtalálható a magyar nyelv)
-
szponzor
senior tag
válasz Lacc<cs:s> #7172 üzenetére
Szerintem nézz rá a Wayteq-ekre. Nem rossz hardver van bennük, megjelenítik a Flash-t és az ára is egész jó szerintem.
-
jFox
addikt
válasz Lacc<cs:s> #7172 üzenetére
Most néztem a Cora-s újságot 6-ától 69990- a Galaxy Tab P1010. Ez az ár már egész kellemes. Nem tudom biztosan, de szerintem az támogatja a Flash-t.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
[lAyCsI]
addikt
Sziasztok!
A jelenlegi felhozatalból 50k-ig elsősorban filmnézésre
(de tudjon Wifi-t is) melyik 7"-os tabletet ajánlanátok?előre is köszi,
Lay
-= No way back from Here =-
-
Drizzt
nagyúr
Hetvegeig kivarok. Utana heten mar megye haza, ugyhogy legkesobb vasarnap veszek valamit. Jelenleg ugy fest a Viewsonic Gtab lesz a nyero. Azt irjak mindenhol, hogy alap szoftvere szinte hasznalhatatlan, rootolva viszont nagyon jo. Hardveresen szerintem eros. Vagy a Tegra2 nem szamit annak? Refurbishedet meg mostmar nem nagyon akarodzok venni. Beszelgettem az eladoval, azert nem hangzik olyan jol, hogy legalabb 15 napig customernel volt, meg kisebb feluleti serulesek is lehetnek akar rajta.
-
Ropman
tag
Wayteq xPad-100 mi a helyzet ? [ már nagyon várom milyen lesz az új csúcs gép ]
By Luke SkyRopman :]
-
pckownz
őstag
10"-os kijelzővédő fóliát hol tudok venni?
Voltam GSM boltokban, de akiket odaraktak cicababákat azt se tudják mi az a 10col, és a 4colos fóliát mutogatták nekem mind... -
Luissimo
veterán
-
Gebriel
veterán
Hi!
Igaz az, hogy iPad-ot USB-n csak apple terméken keresztül lehet tölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs