Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Luissimo #6696 üzenetére
FOTA-n nem ment a frissítés, elkezdtem utánanézni, hogy lehet manuálisan, a firmware-t letöltve frissíteni. Csak az nem volt töredelmesen leírva a Tutorialban, hogy csak és kizárólag microSD kártyáról történhet a manuális frissítés, SD és egyéb usb-s adathordozóról nem. Ezzel szenvedtem fél napot....
És nagyon sokaknak nem egyértelmű, hogy hogyan is működik minden "normális" tablet, de utólag én is tudok nagyon okos lenni...
Mellesleg itt semmi billentyűkombinációról nem esett szó (tutorialban sem)!Továbbra is az a bajom csak, hogy beépített facebook app jelenleg nem telepíthető a tabletre, habár a 3.2 pozitív eredményt hozott, sokkal stabilabb a rendszer, nem fagy ki a böngésző index.hu és facebook alól, és a youtube is akadás és problémamentesen megy, viszi a HD videókat. Egyszóval elégedett vagyok (Végre)!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
consono
nagyúr
rossz topic, töröltem...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
keccsa
aktív tag
Nincs még konkrétum az XPAD-100 megjelenési idejéről?
Mindenki magának hülye!
-
Ropman
tag
válasz Cool Face #6698 üzenetére
Ez a "Qualcomm Snapdragon dual-core APQ8060" proc mit tud ? mármint ok látom, hogy ott van szépen 1,2 GHz, deee azért ez most viszonyítás képen milyen kategória A8, A9 Cortex-hez képest?
illetve a "HP webOS 3.0"-t le lehet könnyedén gyalulni egy android kedvéért ?
By Luke SkyRopman :]
-
Chaser
legenda
2 magos, tehát simán gyalulnia kell 1 magos A9-et is, ha a HP os-e kezeli a dual-coret. Ha meg droid 3 nem megy rá, dual-core kezelésnek is lőttek. Már amennyire én tudom. Jó kis cucc ez, 1GB ram, felbontás lehetne kicsit nagyobb. Ennyiért ha tényleg tud hozni a srác nekem kell egy.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Ropman
tag
-
Ropman
tag
mondjuk, ha az a proci annyira jó, akkor még az xpad-eknél is jobb vétel, s sok embernek nem lenne értelme a 100-asra várni, hiszen ez épp ugyanazt nyújtaná, csak nem android lenne egyből rajta..
na persze ott van az is, hogy ennek milyen a GPU támogatása.. [ persze még akkor is elég jó ára lenne 30 + X eFtért ]
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Nincs értelme általánosítani, meg hasonlítgatni másik gépekhez, ez egy megbukott drága gép, amitől szabadulni akarnak, se garancia se support, se semmi nem lesz rá a későbbiekben.
Beszerezni pedig ezen az áron csak pár embernek van lehetősége, így megint nincs miről beszélni.
-
Ropman
tag
válasz kelzsoca #6712 üzenetére
értettem (, de azért is lehet bukott gép mert túl volt árasítva nem ? )
Amúgy ezért is kezdtem egyből a belső lehetőségekről.. a SoC-ról
[ mert én pl ennek a gépnek egyáltalán nem néztem utána, már amikor keresgettem androidos gépecskét, meg valahogy itt a fórumon se sokat hallottam eddig róla ]By Luke SkyRopman :]
-
z0d1AK
nagyúr
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
padre666
tag
Nem tudom, volt e már...
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz padre666 #6719 üzenetére
Volt, a Mobilarénan és a Prohardveren is.
-
Ropman
tag
ba**ki, hát megvolt régebben is az Almáról a véleményem, de most azért tényleg elmehetnek a sunyiba... messze más mint az ő termékük.. :S meg aztán könyörgöm alma van 7"-ban ? vagy 7,7"-ban ?
nem lehet valami petíciót aláírni, hogy mégis az alma be****ja ?!?!
-
mArZsi
tag
Folio 100-ra sikerült valakinek Marketet varázsolni?
Esetleg ADB használata nélküli rootolás?[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Elvileg a CM7-et portolják rá, nem tudom hol tartanak... De minek mindenre androidot tenni? Tudom, WebOS-re nincs annyi alkalmazás, de pont a különlegességét veszti el a gép... Jó, ilyen áron nincs ilyen specifikációjú androidos tablet, azt aláírom.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Mankó
veterán
válasz consono #6726 üzenetére
Jó lenne a WebOs is ha több alkalmazást el lehetne érni rá. De tőlem mehet a Win 7 is alá, mert a rendszer vígan és dalolva elvinné. Az már másik kérdés, hogy a win mennyire támogatná az érintőképernyőt.
Hát kacsingatok egy ilyen táblagéppel, s persze hogy az lenne a legjobb, ha a mostani rendszert ki lehetne váltani egy jobban támogatott OS-el. Különben lehet, hogy a későbbiekben megoldják rá a fent leírtak valamelyikét, de hát az ember szeretne biztosra menni. -
pckownz
őstag
InfoTM x220 v1 Tablet Pc 10,2" GPS, Garancia
Specifikáció:
Processzor: InfoTM X220 V1 1GHz ARM11
ROM: 4GB Flashdisk Mirco SD-vel bővíthető 32 GB-ig
RAM: 256MB
Kijelző: 10,2” 1024*600 Resistive
Internet: WiFi (802.11 a/b/g); 3G-s modemek, Vezetékes internet
Csatlakozók: DC in, 1db HDMI, 2db Micro SD, 2db USB, 1db UTP,
1db 3.5mm audio kimenet
Operációs rendszer: ANDROID 2.2
GPS vevő: van, külső GPS antenna
G-Sensor: van
Kamera: beépített 1.3MP
2x1 wattos sztereó hangszórók beépített mikrofon
Gombok: Power, Hangerő, Home, Menü, Wifi
Audio formátumok: MP3, WAV, WMA, AAC stb.
Video formátumok: AVI, MOV, MP4 stb.Vagy egy Flytouch 3 éri meg jobban? Az elsőhöz billentyűzetes tok is jár.
-
hun_gery
aktív tag
Tudja valaki, hogy az Acer Iconia A100 és A101 közt mi a különbség?
(mobilix-nél 40k pénz, de mást nem látok)Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
tjb007
nagyúr
válasz hun_gery #6730 üzenetére
Az A101 a 3G -s változat.
Az a 40.000 meg egy kicsit kevés lesz[ Szerkesztve ]
-
megalover
tag
Viszont ha jobban megnézed, ő a kettő közti árkülönbözetre gondolt - ami mondjuk 47,5k testvérek között is!!
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
4marul4
tag
Sziasztok,
ha lesz Iconia A100 teszt Honeycomb-bal, megnéznétek, hogy tudja-e az USB OTG funkciót? Köszönöm.
-
Ropman
tag
amúgy ez a A100-as mikor jelenik meg ? vagy már megjelent ?
-
Thome
veterán
Kérdés. Melyik a legolcsóbb, Honeycombos, vállalható küllemű tablet, amely minimum 8"-os, de a legjobb lenne, ha 10-es lenne? Egyáltalán létezik? Linket kérnék, ha igen. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Acer Iconia Tab A500 16GB, utána az Asus Transformerje(dokkoló nélkül) jön.
(#6743) Thome
Két lehetőséged van:
1. használtan veszed
2. beéred a 7" -os mérettelSajnos a 10" -os Honeycomb -os tabletek 100.000 felett kezdődnek.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz 4marul4 #6741 üzenetére
Semmi extra, csak a szokásos portok (micro USB, 3,5mm jack).
Annyi elvárás, hogy ne gyökkettő legyen a rendszer sebessége (rendes vas legyen alatta), illetve ne legyenek 5 centis hézagok az illesztéseknél.Az Iconia A500 birizgálja a fantáziám, de nincs rá 100+ ezer forintom, sajnos.
(#6742) tjb007: (Pont) ő lenne a legolcsóbb Honeycombos tablet? Lehet, hogy ebből stornó lesz akkor.
Szerk: Nyomkodtam már Galaxy Tab P1000-et, kicsinek hatott, de majd még egyszer rápillantok, aztán lehet, hogy egy A100 lesz belőle. A 7"-es, 3.x-es gépekből melyek a legolcsóbb, de még használható darabok?
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
"A 7"-es, 3.x-es gépekből melyek a legolcsóbb, de még használható darabok?"
Erre nem lesz nehéz válaszolni mivel kb. egyetlen egy ilyen létezik amit nálunk kapni is lehet, ez nem más mint az Acer Iconia Tab A100, ez sem éppen az olcsó kategória.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Erről mi a véleményetek? Megérné?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest