Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz Honda_Fire #6150 üzenetére
Flasheld rá a #6136-os hszben említett romot.
Az egész nem több 15 percnél.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
hun_gery
aktív tag
én vagyok csak vak, vagy tényleg nincs semmi HC-vel foglalkozó topic a mobilarena lapcsaládon belül?
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Honda_Fire
tag
válasz hun_gery #6152 üzenetére
Na az van hogy Saccco kollega ötlete remek volt ugyanis a rendszer fent van.
Az érintő panel viszont nem akar menni, eddig a másik rendszerrel amig be nem szart, hibátlan volt. Ötlet ? :S Kezdek kiakadni..Nem válasz akart lenni, sry.
[ Szerkesztve ]
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
kmisi99
addikt
Nézegettem az ankaka és a pandawilles tableteket. Van tapasztalatotok vajon van rájuk vám? (ha jól tudom néhány kedves kínai ajándék megjelölést rak rá hogy ne legyen vám) Vagy kb sehogyse tudnám elkerülni a vámolást? Mert akkor már tökmindegy ha itthon veszem meg.
-
Luissimo
veterán
-
Saccco
nagyúr
válasz Honda_Fire #6153 üzenetére
Ne akadj ki, most már nem csak egy tégla.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Honda_Fire
tag
jah, most probálom amit linkeltél rendszert, hátha
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
rakal
senior tag
Szia A.!
Sajnos a probléma súlyos.
Az Androidos noname táblagépek csak bizonyos 3G-s modulokat támogatnak,és jellemzően CDMA-verzókat.(alig néhány ZTE és Huawei),GSM-es ritka,mint a fehér holló.
Tehát valószínűleg hardvergond van(inkompatibilitás)
Már csak ezért is érdemes szolgáltatói,3G modullal ellátott készüléket venni(pl.Samsung Galaxy Tab P-1000,ill Huawei Ideos 7 pl. a T-Mobile-nál)[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Az xpad-70 procija egy-, vagy kétmagos? Én eddig azt hittem, hogy minden a9-es kétmagos, de egyedül az ARM oldalán találtam erre hivatalos cáfolatot, az Amlogic oldalán az AML8726-M aloldalán sem írják. Egy PH-s hírben az szerepel, hogy egymagos: [link], de más angol oldalon sem igazán láttam, hogy írnák.
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
kenand
veterán
Egy Huawei E169-et és egy ZTE MF 100-at próbáltam volna ki.
De hiába állítom be és állítom be az apn-t nem jelenik meg a listában....
Igazából nem létszükséglet, de gondoltam kipróbálom, általában rooterrel osztom meg a 3G-t is. Pl a huawei E169 (voda K3520) kiválóan megosztható okosított ASUS WL 500G Premium rooterrel Voda K3520 1 perc alatt függetleníthető és utána megeszik minden sim kártyát...Ezek állítólag mennek.
1) Huawei E220 (Self Tested, steps to get it working as posted in this same page)
2) ZTE MF190 (Taken from jiongtang post in Chinadigitalcomm)
3) HUAWEI_E1750 (Taken from jiongtang post in Chinadigitalcomm)
4) HUAWEI_E261 (Taken from jiongtang post in Chinadigitalcomm)
5) HUAWEI_K3765 (Taken from jiongtang post in Chinadigitalcomm)
6) HUAWEI E1550 (Tested by matteosg)
7) HUAWEI E1553 (Tested by Antonio Valentino)EVDO
1) ZTE_AC200 (Taken from jiongtang post in Chinadigitalcomm)
2) huawei EC122 (Taken from jiongtang post in Chinadigitalcomm)[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Az AML8726-M 1 magos 800 Mhz-s Cortex A9 és Mali 400 GPU valamint video lejátszáshoz nagyon jó DSP van benne.
Amlogic alapjában egy video dekodoló chip-ek/ eszközök gyártójaként indult. PMP-kbe is gyártott chipeket, talán egy hibája van az összes chipjének, hogy relatíve sokat fogyasztanak. Ez az Ainol Novo 8 hibája is, van egy PMP-n Amlogic-val Ramos t13FHD nagyon jó, nagyon szép a külleme is, de 2-3 óránál tovább nem bírja egy 1400-as akksival.[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Mi a véleményetek erről a gépről? Huawei IDEOS S7 Slim
A PH-s tesztet futottam át egyelőre, az alapján szimpatikus, ráadásul aprón 55 körül már be lehet szerezni. Van valami nagy hibája, ellenérv, vagy más ajánlat hasonló áron (vagy többért jobb)?Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Peat;)
veterán
A tesztnek a topikjában vannak a felhasználók, olvasd végig a véleményeket, illetve ott kérdezz, mert tapasztalatból válaszolnak. Nekem nincs tabletem, de ha vennék akkor ez alá nem adnám. Xpad70-el elég sok probléma van, bármennyire is istenítik, megéri azt a 10-15 ezret a gondtalan működés (és ott se teljesen, androidon olyan nincs )
-
jFox
addikt
-
Peat;)
veterán
válasz kelzsoca #6168 üzenetére
Én csak a topiját olvasom, ott már volt fizikai hiba (töltő), a kijelzőfelbontás miatt kényelmetlenségek(csak olvasásnál előny, inkább nyűg) illetve program inkompatibilitások, a kijelző minősége középszerű, a gyári romban vannak hibák (wifi körül pl), kiderült hogy mégsem egészen játszik le minden(kb 99%..? ) hd-t, mert ac3-al baja van, így fölöslegesen eszi az áramot a videolejátszó chip is, mert divx-et a proci is simán elviszi, 3g-s stickek körül kavar van és ezért kérnek el 4x ezret.
Attól függ ki mennyire kész gépet akar venni, az xpad70 még nem készült el. Bétatesztelik a vásárlókkal és azok várják pl a Te munkádat is hogy használható legyen a tablet minden funkciója. Nekem megérné azt a 10-15 ezret a huawei leírások alapján, míg másnak az xpad a nyerő. Nekem is tetszik, de többet vártam, nem egy az egybe egy kínai gyártó termékét, hanem valamiféle többletminőséget, de ez az olvasottak alapján még hiányzik. Majd te hozzáadod egyedül sok melóval? Ez is nonszensz valahol nekem hogy ennyire nem voltak képesek, hogy egy embert felvegyenek pl. hozzád hasonló képességekkel, hogy piacra lépés előtt nem radikálisan de kicsit megdolgozza azt a gépet.
A másik kínai viszont pont azt a többletet adja meg a származási hely termékkavalkádjaihoz képest ami vonzó lehet sokaknak, optimalizált felület, gps+3g. Akinek nem kell se gps se 3g annak opció az xpad 70, ezt mindenki döntse el maga. Használt galaxy tab/huawei s7 slim szerintem most jobb vétel mint bármi más ha valakinek teljes értékű tablet kell.
[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
Az S7 sehogy se visz fullHD-t(nemcsak AC3-mal) elvileg és nincs benne USB host-sem ha jól tudom.
A GalaxyTab-nál USB-host szintén nincs. HDMI csak 10k-s dokkolóval.
Igazából a FullHD még GB-s Tegrás cuccokon se megy. (most az 1.5 Ghz-re tuningolt gépekről ne beszéljünk)
Itt meg, meg se röffen elvileg, csak ac3 nem tetszik neki.
Fold 5
-
tjb007
nagyúr
A töltővel nincs semmi probléma azt leszámítva, hogy rövid a zsinórja és miután feltöltődött a gép sípol.
A kijelzőfelbontásnak több előnye van mint hátránya.
Középszerű minőségű kijelző ? Miért, milyennek kéne lennie ? Esetleg IPS panelnek kéne lenni benne 40.000 forintért cserébe ?
Program inkompatibilitások ? Ez természetesen másnál nem fordul elő csak ennél.
Igen, a gyári ROM -ban vannak hibák, ez kb. az összes telefonra és tabletre igaz.
DVDRip, BD/BRRip (AC3 -mal, szoftveres dekódolással), 720/1080p mkv (AAC hangsávval) tökéletesen megy, a mov nem tudom de mintha valaki korábban írta, hogy az is okés. Akinek ez nem elég az vegyen egy médialejátszót (ha házon belül maradunk akkor ott van a WayteQ MP-500, 9990 forintért már meg lehet vásárolni) az már gond nélkül lejátssza az AC3 -at is.
A 3G stickkel meg igen, gond van mert ennek a kezelésére szolgáló rész hiányzik belőle.Én is csak olvasom az S7 Slim topikját és ott sem fenékig tejfel az élet (kattog a hangszóró, némely program fagy vagy egyáltalán el sem indul, képernyő nem fordul el automatikusan, a g-szenzorok fordítva működnek, a nagyobb felbontású videók szaggatnak, fagy a kamera stb.).
Mindenki el tudja dönteni maga, hogy mit akar venni, mire akarja használni, senki sincs semmire sem kényszerítve.
-
Peat;)
veterán
Erről van szó, hogy mindenki azt vesz amit akar. Ahhoz remélhetőleg pedig tényinfok alapján fog dönteni, az xpad70-nek a hibái eléggé eltűntek itt és a másik topikjában is, egy srác tegnap vagy 5x kérdezte meg hogy most akkor simán megy rajta a hd anyag vagy sem. Láthatólag nem tetszik hogy leírtam egybe ezeket, nem értem hol ferdítettem és mi nem fedi a valóságot. Meg belinkelsz egy asztali médialejátszót, mi a franc köze van annak egy tablethez?! Gondolom sokan a 720p-s sorozataikat tableten is szeretnék nézni, ehhez hogy jön egy külön készülék? Akkor a 3g modem hibához belinkelsz egy netbookot?
A huawei topikot pontosan ezért ajánlottam a srácnak, ott leírták őszintén a jelenlegi hibákat, nincsenek elveszve annyira a hibabeszámolók. Egyik sem tökéletes készülék, az egyik kiforrottabb valamivel mint a másik, a hagyományos felbontás miatt nem jelentkeznek itt ott furcsaságok (launcher) és benne vannak azok a plusz funkciók, amiket ha a xpad70-hoz külön megveszünk/támogatni fogja akkor már az jönne ki drágábbra. Magyarán ahogy fentebb is írtam, ha nem kell 3g és gps és főleg fontos a játék (de ezt meg kell kérdezni hogy nagyrészt mennek-e én nem tudom) akkor xpad70. Ha kell gps vagy és 3g én már elkerülném, valakinek viszont nem gond hogy telefonról, stickről(majd), meg bluetoothos gps-el szórakozik.
Zolesz007: Full hd: "Itt meg, meg se röffen elvileg, csak ac3 nem tetszik neki." Na erről beszélek, ennek mi értelme van? Magyarán nem igazán játssza le ez sem a hd anyagot a gyakorlatban, az elterjedt fájloknál. Jó lenne ha dolgoznának rajta hátha megoldható, de jelenleg megint egy olyan mondat hangzott el ami alapján egy laikus aki nem tudja mi az ac3 azt gondolná 99%-ban megeszik mindent. Én pl tegnap nézegettem csak meg hogy a videoanyagaim milyen hangsávosak és még csak nem is vagyok annyira anti IT világbeli személy. Én is azt hittem eddig, hogy viszi hanggal a hd-t.
[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
válasz CHIPman #6171 üzenetére
HC-t akartam írni amúgy csak már kevertem a szezont a fazonnal.
Sajna S 2 hardverével nincs tablet még
Peat:
Valóban nagyrészük AC3...
Most én is kicsit bajban vagyok, mert nekem ez fontos lenne. Van olyan tablet ami visz minden fullHD anyagot, van rajta USB-Host+OTG, meg HDMI?[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
fa4hu
őstag
Kíváncsiságból vettem anno egy erősen gagyikategóriás WM8650-est. Überoid firmware csere során elgépeltem egy fájlnevet (amit az érintőképernyő működéséhez kellett volna kézzel beállítani). Ugyan a frissítés lefutott, de a gép újrainduláskor fekete képernyővel indult, nem jelent meg a droid sem. Esetleg lehet valamit tenni vagy végleg letégláztam?
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Kapacitív tab-nak mivel lehet tisztítani a kijelzõét? Sima ablakpucolóval neki eshetek?
Vagy valami spec tisztító kendõkell?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
rakal
senior tag
LCD TV-khez használt mikroszálas törlőkendő,szemüvegtisztító kendő ok.
Végső esetben háztartási papírtörlő is jó,ill. hasonló anyagú egyéb papíráru.
Fölösleges vegyszert alkalmazni,ha elkezded újra használni 1 perc múlva úgyis ujjlenyomatos lesz,elég,ha az ember szétkeni,ill letörli az ujjlenyomatokat,jobb is,ha csúszós marad a felülete. -
tjb007
nagyúr
"Láthatólag nem tetszik hogy leírtam egybe ezeket"
Persze, hogy nem mivel az "Xpad70-el elég sok probléma van, bármennyire is istenítik, megéri azt a 10-15 ezret a gondtalan működés" kijelentéseddel úgy állítottad be az S7 Slim -et mintha az egy problémáktól/hibáktól mentes gondtalan működést biztosító gép lenne.
"Meg belinkelsz egy asztali médialejátszót, mi a franc köze van annak egy tablethez?!"
Annyi köze van, hogy aki médialejátszónak akarja használni az ne ilyet vegyen mert ez nem az, egyik tablet sem az.
A kezdetektől fogva le lett írva kb. milliószor (plusz a "gyártó" oldalán is szerepel), hogy az AC3 nem megy csak úgy ahogy és az is, hogy mi hogyan megy, nem lett a szőnyeg alá söpörve. Ennek hardveres korlátai vannak és nem szoftveres, ezzel nem lehet mit tenni sem ennél sem a többinél.
Sorozatoknál szerencsére már előszeretettel használnak AAC -t.
A 720/1080p -nek meg csak úgy van értelme ha tévére van kötve, anélkül annyi értelme van mint 4" -on Full HD filmet nézni de ez csak saját vélemény, mindenki azt és úgy csinálja ahogy akarja."Akkor a 3g modem hibához belinkelsz egy netbookot?"
Nem, mivel ezt lehet szoftveresen pótolni/javítani míg előbbit nem.
(#6174) Zolesz007
"Van olyan tablet ami visz minden fullHD anyagot"
Mivel a tesztek 95% -ában nincs megemlítve, hogy az a Full HD anyag pontosan milyen ezért erre nehéz válaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
Nara19
aktív tag
A tablet beszerzése előtt meghatároztam a fontossági sorrendemet:
- olvasás
- napi egy két weboldal és gmail fiók
- néha GPS
- ritkán film nézése1, A legszimpatikusabb áru gép a Dropad (by Luissimo) volt, de féltem a vámtól
2, használt Galaxy Tab garival - drága még mindig
3, Wayteq xpad + BT GPSAztán az Inviteltől bérelhetem 2 évig kb. 30000 összköltséggel a Huawei s7 slimet, így a kérdés megoldódott.
Miért nem a Wayteq-et választottam volna?
- a huawei leírt és átélt hibái nem tűnnek számomra katasztrófálisnak annak tükrében, hogy hányszor hard reseteltem újra a pdaimat évekkel ezelőtt, amíg a "szoftverkörnyezetet" kialakítottam
- a gps-hez kb. 13000-ért kaptam volna BT külső eszközt,ami így közelíti a Vaterás 55.000 Huawei árat,A legközelebbi tablet vásárlásomig megvárom a wayteq xpad 10-et, addigra már kelzsoca lefordítja a wayteq-et is
-
4marul4
tag
Sziasztok, mar tesztelgetem az x-Pad 70-et, de van par dolog, amivel nem boldogulok.
1. A Market-es YouTube kliens a "Keresés" után felhozott osszes talalat lejatszasakor elszall (Force close/Report). Van valakinek otlete? A gyari es az itt ajanlott Market-tel is probaltam.
YouTube verzio: 2.1.62. A Photoshop Express nem talal kepeket az eszkozon. Hasznalhatatlan egyelore.
Verzio: 1.3.1.6982713. Mennyi vajon eszkoz valos szinmelysege? Biztosan nem 24 bit -ben jelennek meg a galeriaban a kepek CF kartyarol masolas utan (a finom szinatmenetek csikozodnak/savozodnak mint az allat)
4. A gyari filekezelo nem tudja atmasolni a nagyobb fajlokat (pl. a Nand memoriarol SD-re). Elkezdi masolni, majd abbahagyja a harmada - esetenkent 0 byte - utan. Kiirja, hogy nem tudja atmasolni, de a megkezdett fajl ottmarad, lejatszhatatlanul. Az ES File Explorer atmasolja szerencsere.
5. A Moboplayer diszno modjara fagy. Rockplayer, gyari lejatszo megy.
Verzio: 1.2.145Egy csomo dolog tetszik benne ezektol fuggetlenul; majd irok bovebben rola, de nem vagyok Android guru; lehet, hogy ezek egy kattintassal megoldhato problemak (nem flame, de iOS-hez szoktam, ott nem kellett hegeszteni). Koszi elore is.
-
tjb007
nagyúr
válasz 4marul4 #6182 üzenetére
Szerencsésebb lenne ha az xPAD topikjába írnád ezeket és nem ide.
1. Nálam csak akkor van fc ha a HQ opciót ki akarom kapcsolni (aminek amúgy nem sok értelme van mivel csak rosszabb lesz a videók minősége, a verzió amúgy ugyanaz).
2. Alapesetben csak azok a képek jelennek meg benne amik a saját kamerájával készültek de ha bemásolod a képeidet az SD kártya DCIM/Camera mappába akkor látni fogja.
3. Passz.
4. Használj helyette mást, van "millióféle" a Market -en (ASTRO ajánlott).
5. Nálam nem fagy igaz nem is nagyon használom, csak akkor ha AC3 -as nem HD filmeket nézek, minden másra ott a gyári lejátszó.
Az Android már csak ilyen, itt hegeszteni kell a legtöbb esetben (na meg azért is szeretik sokan mert lehet hegeszteni).
[ Szerkesztve ]
-
-
zsomle98
csendes tag
50 k alatt keresek android tabletet néztem a concordeot meg epadot is de sajna a képeken mindegyik gagyinak néz ki tud esetleg kapacitív és lehetőleg elég jól össze rakott tabletet ebben az árkategóriában?
-
Peat;)
veterán
Valami ilyesmit írtam: "megéri azt a 10-15 ezret a gondtalan működés (és ott se teljesen, androidon olyan nincs )" illetve a fórumot is ajánlottam neki ugyanebben a kommentben, illetve később is írtam, hogy az ottani fórumban sokkal hamarabb megtalálhatóak a hibái mint a másikéban. Minden általam leírtat továbbra is tartok, az olvasottak alapján. Nekem nincs egyik sem, ezt is írtam, csak ajánlás volt mivel körülnéztem hogy most lenne-e értelme beleugranom. Ez már magában hordozza alapból a beismerését annak hogy csak tanács nem tapasztalat amit írtam
Reakciód: "megéri azt a 10-15 ezret a gondtalan működés" kijelentéseddel úgy állítottad be az S7 Slim -et mintha az egy problémáktól/hibáktól mentes gondtalan működést biztosító gép lenne." ez nem több mint egyszerű hergelés az irányomba, egy részlet kiemelése a környezetből, magyarázat fent. Illetve az hogy minek hogy van értelme azt nem te döntöd el, hiszed vagy sem xpad70-en is gondolkodtam, hogy ne kelljen konvertálni a sorozataimat, mert gyenge a gépem. Egyébként 720p és egy avi között még ekkora felbontáson is van különbség, így a kényelem mellett minőségben is lenne egy kis plusz. De 720p-k között is vannak különbségek, lehet te olyannal próbáltad ahol számodra aci és a között nem volt látható a különbség.
Ettől függetlenül akit félrevezettem attól elnézést kérek, ameddig (ha lesz egyáltalán valaha) nem lesz tabletem addig nem tanácsolgatok senkinek semmit, mert szemlátomást félreértéseket szül.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz zsomle98 #6185 üzenetére
azér egy fotó kevés a gagyiság megitéléséhez :-)
ha "csak" 50-ed van rá,akkor azért bizonyos kompromisszumokat meg kell kötnöd, mert ha nem, akkor vegyél G TABot, duplapénzért :-) :-)
szerk,
Peat, rá se ránts, nemmondtál te semmi rosszat, teljesen igazad van a dologban :-) :-)[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Ezt a mondatodat ("Xpad70-el elég sok probléma van, bármennyire is istenítik, megéri azt a 10-15 ezret a gondtalan működés") nem nagyon lehet többféleképen értelmezni
De lényegtelem az egész, hibátlan Androidos tablet nincs, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai.
Részemről a téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
Honda_Fire
tag
- Universal (HYBRiD) HoneyCombMOD Uberoid for WM8650 devices v1.3.0 w
Ezzel a verzióval megoldódott a gondom.
Ha valaki nem tudja :
Via C8 as tabletemen beszart a rendszer, ujratelepités után nem volt jó az érintés valamiért.
3-4 félét próbáltam, ezzel sikeresen megoldódott a gondMatrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
bolcsodal
addikt
válasz Honda_Fire #6196 üzenetére
Volt lehetőséged összehasonlítani más tablettel a VIA C8-ast? Érdekelne mit tud, mert tetű olcsók. Lényegében x86-os proci van bennük nem?
They drew first blood....
-
fa4hu
őstag
válasz bolcsodal #6197 üzenetére
Amíg működött, addig használtam az enyémet (7"-os). Alapból csak butított Market volt rajta (nem látott minden alkalmazást, de SD-ről telepíthetők voltak a programok), a Flash 10.1-es csak próbaverzió volt, ami a weblapokba beágyazott tartalmaknál állandóan figyelmeztetett. Próbáltam nem próbaverziós flash-t feltenni, de csak a régebbi 10.1-es verzió ment fel, az viszont nem működött a weblapokon normálisan. Youtube-ot, filmeket (SD-ről) normálisan vitte. Az érintőképernyő rezisztív, nem a legjobb érzékenységű, de ennyiért ne nagyon várj mást. Aksiidő wifi-használattal 2-2,5 óra volt. Processzorát 800 MHz-es írják (800MHz CPU 300 MHz-es DSP), de a teljes Quadrant nem futott le rajta kompatibilitási problémák miatt. Most jelenleg egy elrontott firmware-frissítés miatt pihen, ötletet várok a felélesztéséhez.
-
foxi69
tag
Most olvastam el a hétvégi "hitvitát" az XPAD-70 és a Huawei S7 Slim témájában. Miután van itthon mindkettőből használatban 1-1 db és elkötelezettje nem vagyok egyiknek sem (csupán használom:-), így talán elfogulatlan véleményem van a 2 cuccról.
Mindkettő kiválóan használható és természetesen idegesítően hibás is egyszerre, mint a legtöbb technikai eszköz. A hibáikkal együtt lehet élni, a hétköznapi felhasználás során nem okoznak gondot.
WIFI-s netre, olvasásra egyértelműen kényelmesebb az XPAD, míg navigációs és 3G-s netkapcsolatra vonatkozó igénynél a Huawei a nyerő.
Ami eddig negatívum:
- XPAD: kezdeti mizéria az OTG-s USB adapter körül (megoldva), 3G támogatás hiánya (a mai napig pofátlanul szerepel a specifikációban), (tegnap nem látta a rádugott USB-s eszközt - pendrive -, 2 próbálkozás után még nem volt idő újraindítás utáni ismételt tesztelésre)
- Huawei: megbolonduló G szenzor, fagyó kamera, képernyőzár bekapcsolása után akadozó zenelejátszás.Ezek vélhetően mindkét eszköznél alapvetően szoftveres gondok, amik remélhetőleg lassacskán megoldódnak majd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest