Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
-
lazsi
tag
Sziasztok!
Usákiából jövő tabletre mennyi most a vám?
Szeretnék egy Thinkpad Tabletet tollal még az egyetemi félév előtt, de a kedves lenovo nem nagyon akarja megkezdeni nálunk a forgalmazását.
Esetleg tud valaki valami EUs áruházat ahol van ilyen termék?
Előre is kösz a válaszokat. -
lazsi
tag
Jah éppen most jött a hivatalos info lenovotól, hogy szeptember vége.
Kicsit elegem van a cégek ezen hozzáállásából, hogy EU-ban mindent később lehet megkapni+USD=EUR+EUBan nincsenek akciók lásd Touchpad. Nem elég, hogy 5öd annyi a fizetésünk mint az usákoknak de mpég mindenért fizessünk másfél-kétszer annyit.
Szoftvert például ezért sem veszek, de hardvarenél sajna nem lehet kikerülni. Így marad az USAból rendelés az hamarabb ideér meg lehet, hogy vámmal meg szállítással sem lesz drágább mint ha itthon venném 1 hónap múlva. -
keccsa
aktív tag
Ki milyen offline navigációt használ a táblapécéjén?
Főképpen a 800x480-nál nagyobb felbontásúak érdekelnének...Mindenki magának hülye!
-
nextman
aktív tag
Nem tudtok helyet, ahol HP Touchpadet lehet olcsóért beszerezbi? Hihetetlen, hogy Usákoknál 100 $-ért lehetett venni....
-
z0d1AK
nagyúr
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
csokaadam0
tag
üdv-érdeklödnék...hozzájutottam egy angol nyelvü Zenithink ZT-180-as tablethez.az lenne a gondom hogy:bekapcsolom a wifit keresi a hálozatokat....de nem talál.hanem pár perc mulva megáll a keresés-..viszon a telom meg megtalálja a wifit...van valami extra beállitás a tableten amit esetleg be kellene kacsolni??
csokaadam0
-
z0d1AK
nagyúr
válasz csokaadam0 #6469 üzenetére
Nincs.
-
csokaadam0
tag
pedig a wifi menüpont alatt van pár beállitási lehetöség.
csokaadam0
-
z0d1AK
nagyúr
válasz csokaadam0 #6471 üzenetére
Azzal nem fogja megtalálni a wifi hálózatot, amit amúgy nem lát.
-
vbbb
addikt
Üdv!
Kellene valami olcsó tablet vagy netbook újan, mivel ideiglenesen elhalálozott a laptopom. Szinte csak böngészésre és e-mail írásra külső billentyűzettel, fülessel zenehallgatásra ilyesmire lenne használva. Nézegetem az alternatívákat és ezt találtam hirtelenjében. Legalább 10"-os legyen, ez az egy kikötés van. Ha tudtok valamit ajánlani az jó lenne. Köszi!
-
csokaadam0
tag
Üdv.Érdeklödnék hogy honnann tudnék Zenithink ZT-180-hoz magyar nyelvü rendszert szerezni....2.2 es angol van rajt...vagy lehetséges 2.1-eset rárakni?
csokaadam0
-
rakal
senior tag
válasz csokaadam0 #6476 üzenetére
Hello,
Szerintem a ZT-180-ra nincs magyar nyelvű Android verzió jelenleg. -
mArZsi
tag
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Van nálam egy kölcsön Multipad.
Angol nyelvű. Le akartam rá tölteni a Vatera alkalmazást, de nem találja a Market. Az mitől lehet? Azért mert nem magyar nyelvű a rom?ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
csokaadam0
tag
Még egy kérdésem lenne.Raktam Divx filmet a tabletra de valamiért lassabban játsza le mint kellene,,ni lehet az oka?
csokaadam0
-
csokaadam0
tag
A magyar nyelvet megoldottam...találtam egy oldalt onann letom szedni a magyar nyelvet a géphez.
csokaadam0
-
Kerio
őstag
válasz csokaadam0 #6482 üzenetére
melyik oldal az?
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
zebede
őstag
Sziasztok!
PC-ről szeretnék megosztani egy mappát a tablet felé.
Megadom az IP címet, meg is találja, de felhasználóinevet-jelszót kér.
Nincs beállítva a PC-n egyik sem, próbáltam Astroval, ESexplorerrel, TotalCommanderel.A gépen XP van a tablet pedig egy S7 Slim.
Találkozott már valaki ilyesmivel?
-
doktordrog
aktív tag
Sziasztok!
30k-ért megéri a T-home Huawei ajánlata? Lehet rajta filmeket nézni? Azt hallottam valakinél akad.
köszi,
drog -
jFox
addikt
Sziasztok!
Több fórumon jártam már az androidos tab-ommal, és rögtön amikor odatévedtem, felajánlotta, hogy van hozzá natív android kliens. (pl.: xda-dev.) Nehéz lenne egy ilyet írni a PH! -hoz?
Nem értek a programozáshoz, csak felmerült bennem, hogy hátha nem bonyolult és milyen jó lenne.zedebe: Sikerült?
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy tablet pc-t. Tudnátok esetleg ajánlani 50e ft-ig 9"-os gépet? Amerikából való rendelés is szóba jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
csokaadam0
tag
Helo.Valaki megtudná mondani hogy ZT-180-as tabletemen milrt akadnak a filmek?(div-x) a Hd-t meg se probáltam pedig a leirások alapján kezeli....
csokaadam0
-
Luissimo
veterán
-
-
doktordrog
aktív tag
válasz doktordrog #6490 üzenetére
Most az mondták 34k. Megéri? Vagy mást kéne?
pls válaszoljatok!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz doktordrog #6498 üzenetére
Elofizetessel egyutt?
-
tjb007
nagyúr
válasz doktordrog #6498 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Linux Mint
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Hardcore café
- Filmvilág
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest