Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz tjb007 #6172 üzenetére

    Erről van szó, hogy mindenki azt vesz amit akar. Ahhoz remélhetőleg pedig tényinfok alapján fog dönteni, az xpad70-nek a hibái eléggé eltűntek itt és a másik topikjában is, egy srác tegnap vagy 5x kérdezte meg hogy most akkor simán megy rajta a hd anyag vagy sem. Láthatólag nem tetszik hogy leírtam egybe ezeket, nem értem hol ferdítettem és mi nem fedi a valóságot. Meg belinkelsz egy asztali médialejátszót, mi a franc köze van annak egy tablethez?! Gondolom sokan a 720p-s sorozataikat tableten is szeretnék nézni, ehhez hogy jön egy külön készülék? Akkor a 3g modem hibához belinkelsz egy netbookot?

    A huawei topikot pontosan ezért ajánlottam a srácnak, ott leírták őszintén a jelenlegi hibákat, nincsenek elveszve annyira a hibabeszámolók. Egyik sem tökéletes készülék, az egyik kiforrottabb valamivel mint a másik, a hagyományos felbontás miatt nem jelentkeznek itt ott furcsaságok (launcher) és benne vannak azok a plusz funkciók, amiket ha a xpad70-hoz külön megveszünk/támogatni fogja akkor már az jönne ki drágábbra. Magyarán ahogy fentebb is írtam, ha nem kell 3g és gps és főleg fontos a játék (de ezt meg kell kérdezni hogy nagyrészt mennek-e én nem tudom) akkor xpad70. Ha kell gps vagy és 3g én már elkerülném, valakinek viszont nem gond hogy telefonról, stickről(majd), meg bluetoothos gps-el szórakozik.

    Zolesz007: Full hd: "Itt meg, meg se röffen elvileg, csak ac3 nem tetszik neki." Na erről beszélek, ennek mi értelme van? Magyarán nem igazán játssza le ez sem a hd anyagot a gyakorlatban, az elterjedt fájloknál. Jó lenne ha dolgoznának rajta hátha megoldható, de jelenleg megint egy olyan mondat hangzott el ami alapján egy laikus aki nem tudja mi az ac3 azt gondolná 99%-ban megeszik mindent. Én pl tegnap nézegettem csak meg hogy a videoanyagaim milyen hangsávosak és még csak nem is vagyok annyira anti IT világbeli személy. Én is azt hittem eddig, hogy viszi hanggal a hd-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák