Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz kelzsoca #6168 üzenetére

    Én csak a topiját olvasom, ott már volt fizikai hiba (töltő), a kijelzőfelbontás miatt kényelmetlenségek(csak olvasásnál előny, inkább nyűg) illetve program inkompatibilitások, a kijelző minősége középszerű, a gyári romban vannak hibák (wifi körül pl), kiderült hogy mégsem egészen játszik le minden(kb 99%..? :) ) hd-t, mert ac3-al baja van, így fölöslegesen eszi az áramot a videolejátszó chip is, mert divx-et a proci is simán elviszi, 3g-s stickek körül kavar van és ezért kérnek el 4x ezret.

    Attól függ ki mennyire kész gépet akar venni, az xpad70 még nem készült el. Bétatesztelik a vásárlókkal és azok várják pl a Te munkádat is hogy használható legyen a tablet minden funkciója. Nekem megérné azt a 10-15 ezret a huawei leírások alapján, míg másnak az xpad a nyerő. Nekem is tetszik, de többet vártam, nem egy az egybe egy kínai gyártó termékét, hanem valamiféle többletminőséget, de ez az olvasottak alapján még hiányzik. Majd te hozzáadod egyedül sok melóval? Ez is nonszensz valahol nekem hogy ennyire nem voltak képesek, hogy egy embert felvegyenek pl. hozzád hasonló képességekkel, hogy piacra lépés előtt nem radikálisan de kicsit megdolgozza azt a gépet.

    A másik kínai viszont pont azt a többletet adja meg a származási hely termékkavalkádjaihoz képest ami vonzó lehet sokaknak, optimalizált felület, gps+3g. Akinek nem kell se gps se 3g annak opció az xpad 70, ezt mindenki döntse el maga. Használt galaxy tab/huawei s7 slim szerintem most jobb vétel mint bármi más ha valakinek teljes értékű tablet kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák