Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alogonomus

    őstag

    válasz FLATRONW #62653 üzenetére

    Azért érzem merésznek, mert egyből azt a gyorsulást ígérik, amit a zöld oldal is csak a tesztplatformjának számító Cyberpunk keretein belül tud elérni, de a tesztek alapján azt is csak erős szellemképesedéssel társulva.
    Nem az FSR 3-mal elérhető 3,4-szeres gyorsulásban kételkedem, hiszen az megfelelő mértékű felskálázás segítségével nyilván elérhető, csak az AMD látszólag megint az Nvidia számaival szeretne versenyezni, pedig most esetleg többet érne egy konzervatívabb "mondjuk 2,5-szeres" gyorsulást felmutatni, de nagyságrendekkel szellemképmentesebben.
    Ezzel lehetne a DLSS 3 fölé kerekedni, nem az elérhető fps mértékében kellene versenyezni vele. Mivel lassan egy évvel a DLSS 3 bemutatását követően a legfrissebb Immortals of Aveum kapcsán is stabilan jelen van a durva ghosting, így a DLSS 3 technológiája valószínűleg elkerülhetetlenül/kigyomlálhatatlanul hozza magával a ghosting jelenségét, vagyis a magas fps egyszeri "kifotózásán" túl a tényleges játszás során a DLSS 3-at inkább kikapcsolva tartják az emberek.

Új hozzászólás Aktív témák