Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #56517 üzenetére

    Nekem az nem kerek ebben,amit Morgyi is összefoglalt a felvetéseiben.
    Nvidiának eleve nincs semmilyen nem szabványos HDMI alapú VRR szoftveres ficsőrje, amit beépíthetnének a monitorgyártók, ha nincs Gsync Modul. Tehát eleve nincs amit bevásároljon oda Nvidia és pénzt adjon ezért a gyártóknak, de ha lenne biztos, hogy tudna érte annyit fizetni, amennyit kell és a gyártóknak is jobban megérné, hogy beletegyék firmware szinten a régi 2.0 HDMI re, hisz sokkal nagyobb részben vannak jelen a gaming piacon.De nem akarnak erre költeni és áldozni. már felesleges lenne 2021 ben mikor 400 monitornál járnak így is és egy csomón megy a dolog hitelesítés nélkül is, lásd az enyém.

    A jövő pedig az új DP. port és 2.1 HDMI szabványé ami lefed mindent ami kell jelenleg..A Hitelesítés 400 monitornál tart ami vagy Gsync ultimate, vagy compatible, vagy VRR HDMi 2.1
    A Gsync plecsnit boldogan dobálják rá a gyártók a dobozra és a monitorokra az Acer, Asus MSI , LG, sasung már nem is reklámoz úgy magas frissitésű, monitort a jelenlegi kínálatból , amin ne lenne Gsync plecsni ha eléri a kívánalmakat. A compatible monitorok lassan 2x annyit tesznek ki, mint az Ultimate/ Gsync verziók.
    Minimum 100 Hz kell ehhez .Egyetlen monitor sincs Gsync plecsnivel ami 100 Hz vagy alatt megy, míg a Freesync 60- 75 Hz-ra már rákerül, ami nem probléma amúgy, sőt.
    De ez ugyan úgy működik a zöld kártyákkal , csak nem fog kapni hitelesítést. Szerintem jó döntés volt ez így most már a részükről, ha már az elején ezt eldobták, elcseszték,hogy nem erőlködnek HDMI 2.0 vagy alatta, arra ott a DP plusz a minimum minősítés.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák