Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Kvg #36404 üzenetére

    Nézd el nekem, de én nem értem amit írsz. :DDD Esetleg megpróbálnád még egyszer, magyarul, arra az esetre, ha valamit félreértenék? Köszi. :R

    Realtime RT nagyon komoly dolog, főleg a mai felbontás/FPS igények mellett, amit ugye a kijelzőgyártók tolnak. Amit én láttam, az új játékokban az nVidia csak mint kiegészítő effektet alkalmazná ezt, megtámasztva a régi metódust, mert arra a világ minden gépe nem elég, hogy ezt normálisan futtasd egy hiperreszponzív környezetben. Kompetitív játékokban ugye élből bukó, mert inkább legyen 500+ FPS, mint szép effektek, amúgy sem arra koncentrászl, így max az interaktív movie-k jöhetnek szóba, mint a Witcher és társai. Masszív, történetalapú egyjátékos gammák.

    Süllyesztőbe biztos nem megy, mert a RT olyan iparági megoldás, ami napi szinten használatba van a filmes CGI terén, csak ugye ott nem live a render, hanem ráér órákig számolni pár percnyi jelenetet.

    Ezt a ramatyos gépigényt tényleg nem értem... Milyen gépigényt? A kártyáét?

    Hogy a Vega jobb vétel-e, az mejd kiderül, ha megjelenik a kártya és lesznek valós benchek. Addig ez csak "drágának látszik".

    A "regi realive másképp okos" dolgot sem értem... :(

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák