Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz Big-Lacos #44307 üzenetére

    (#44307) Big-Lacos: Ejjj, de szeretem az ilyen képeket. Szép lővés. :K De tudod mikor lenne még tökéletesebb? Ha pont a sarkokba futnának ki a vonalak.

    (#44305) Ferenc1989: Ezek is jók, de úgy nagyjából mindegyik képnek jobban állna egy szélesebb képarány. Az első felül sok, a harmadik meg alul. Mindkettőnél rakd a harmadolóra a horizontot. ;)

    (#44299) Muerte68: Ennek a témának nagyon nem áll jól a fekete-fehér. Hol vannak a szép színes levelek? Mondjuk nem túl érdekes lövés, a vágást is valahogy máshogy oldanám meg. De a legjobb az lett volna, ha lemész egészen a földre, a cica magasságába, és onnan exponálsz. :)

    (#44296) Fandango: Hangulatra elég jó mindkettő. Az elsőt sokkal balrább komponáltam volna. Jobbra az a teli oszlop már teljesen felesleges szerintem, balra viszont szívesen nézegetnék dolgokat. A másodikon meg egy kicsit sok a clarity. ;)

    (#44291) halagabor: Baba mindegyik. A második pedig kiemelkedően jó kép szerintem. Még esetleg megpróbálnám úgy, hogy az aljából lekapok annyit, hogy jobbra alul már ne legyen jég, mondjuk 16:9-ben. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Panasonic G9 + Viltrox speedbooster: https://t.ly/C88YY

Új hozzászólás Aktív témák