Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz gmeszaros #8950 üzenetére

    Ahh, igen, igy a nick-bol meg ezzel az info-val felvertezve mar en is tudom, kivel allok szemben. :DDD

    Hat, oszinten szolva irgalmatlan mennyisegu tanulas.
    A kozos munkahely utani melo egy kis startup volt (~3-4 programozo), nagy elvarasokkal, brutalis hataridokkel, atdolgozott szombatokkal, rengeteg utazassal es helyi problemamegoldassal. Szarul hangzik, de imadtam. rengeteget tanultam ott, illetve a kulfoldi utakon nem egyszer mentem a fonokkel targyalasokra (O nem ertett az IT-hoz, igy kellett valaki, akinek villog a voros lampa, ha at akarjak vagni). E mellett minden nap melo utan 1-2 ora celzott tanulas, hetvegente napi 3-4. Plusz kiderult, hogy minel bonyolultabb egy problema, annal jobb vagyok benne, annal jobban elvezem.
    Utana kovetkezo melo mar egy angol hely volt, na oda csak azert mentem, mert ki akartam jonni, magyarorszagrol interjuzva az jott ossze, boven kvalitasaimon aluli hely volt, viszont ennek koszonhetoen nagyon gyorsan sikerult kiemelkedni a tomegbol, es onnantol r&d projekteket vittem, sokszor 1-2 honapig teljesen egyedul dolgoztam (na ez nagyon fos, nem ajanlom senkinek), sokszor par fos csapatot vezettem.

    Igy viszont amikor ide kerult a sor, akkor mar ugy allt a helyzet, hogy:
    Van relevans tapasztalatom ezekben a temakorokben:
    Halozatok + soros porti komm, nagy es sok legacy kod, regi kod portolasa, programtervezes nullarol, teljes projekt lifecycle (ez hogy vna magyarul? :D), r&d, havily multitasked, win, linux, embedded, hw-programozas, stb, projektvezetes, csapatvezetes, meg az egyeb random buzzword-ok.

    Igy mar nem volt nehez egy ilyen szintu melot talalni, illetve oszinten szolva nagyon megerte, ezt most imadom. A ceg is jo, a fizu is jo, a projektek is nagyon erdekesek, nameg megvan a megfelelo biztonsagi besorolasom, ugyhogy evekre elore latom, mi merre megy, ami szinten egy tok jo/erdekes dolog. :)

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák