Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz tothferenc #58012 üzenetére

    Többször írtuk már kapsz küldeményazonosítót, de ez nem mindig nyomkövetési szám, hanem később a szállító ad neki igazi postai nyomkövetési számot. Mint ezeknél is.
    Ez a kettő mivel U betűvel kezdődőik nem könyvelt küldemény és ha 24 mm-nél vastagabb akkor postán kell átvenni, hogy értesíteni tudjanak ehhez a helyi kézbesítő posta ad saját azonosítót és az alapján tudod átvenni. Ha 24 mm-nél vékonyabb akkor postaládába bedobják.
    Nem könyvelt, nem kell bejegyzésnek lenni, annyi van ha postán veszed át akkor beolvassák a vonalkódját a postás munkastatisztikája miatt és ekkor a rendszerük bevési a kézbesítési bejegyzést, de ezt egyébként nem kellene, mert ugye ez nem könyvelt.
    Ha az AliExpress-en a szállítási információkhoz az LP00.... kezdetű küldemény azonosító után nem írják be az új, nálad azeri és vanuatui azonosítót, akkor nem lesz róla tudomásod hogy ezzel fog a szállítás megtörténni. Így sehol nem látod legfeljebb a Posta vámolási értesítőből tudod meg.
    Az amit írsz és nem mozdult vagy nem kaptál még értesítőt (24 mm-nél nagyobb) vagy már a postaládádba landolt, mert maximum eddig megy a nyomkövetés Budai Kézbesítő Posta, A küldemény továbbítása kézbesítésre

Új hozzászólás Aktív témák