Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
simondr
senior tag
Angoloknál ma este zárul a transfer window?
-
vond
MODERÁTOR
válasz RoyBatty #111250 üzenetére
M4 Sportot teszteltem az elmúlt napokban/hetekben. Nem olyan rossz az. Az 1080p-t közel 7 megabit/s-mal adják, a 720p-t meg 3,5-tel. 50"-es TV-n is teljesen rendben volt a képminőség. Szóval nem csak mobilra szánják ezeket a stream-eket.
Viszont amit néztem, az mind sajnos csak 25 fps. Sporthoz az 50 fps korrektebb lenne, de így is sokkal jobb, mint a kábeltévés, max. 2-3 megabit/s-os, 720x576 adáskép. Ráadásul nálunk a DVB-C 1080i M4 Sport is elég rendesen le van tömörítve. Ha jól emlékszem, nincs is meg átlagban 7 megabit/s.
Szóval ha a Spíler HD és a Sport 2 HD is ilyen minőségű, mint az M4 Sport HD, az nekem tökéletesen megfelel.
(#111251) simondr: Igen.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
DeathAdder
veterán
Simán jó lenne nekem is egy m4 HD minőség, a mytelenoros cuccot próbáltam átjátszani TV-re (65"), ott nagyon kijött azért a különbség a digitális tv adás minőségéhez képest.
Monitorom meg megint túl nagy hozzá (34"), és az még a pofámban is van, nem 3 méterről nézem Mondjuk azt szeretem, hogy ace streamet ki lehet kroppolni a 21:9-es megjelenítőre, és még jobb is mint TV-n nézni, csak felbasz hogy alig értek valamit az orosz nyelvből Igen, TV-n pont azokat nézném én is amik éppen nem HD-ben vannak, pedig van egy rakás HD csatornaLehet ha egyedül lennék akkor le is mondanám a tv-s előfizetést, és előfizetnék a netesre, nagy előnye hogy ergonomikus, a wc-n, autóban is jó hasznát venném
simondr - ma, magyar idő szerint 18:00-kor zár az ablak.
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #111253 üzenetére
akkor gyors el kell sózni joao mariot valamelyik töltelékcsapatnak!
nominálértéken a 2. legdrágább interigazolás és az egyik legnagyobb flop.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
simondr
senior tag
köszi a választ (DeathAdder neked is).
"Viszont amit néztem, az mind sajnos csak 25 fps. Sporthoz az 50 fps korrektebb lenne, de így is sokkal jobb, mint a kábeltévés..."
Igazából itt a 25 FPS stabilsága a kérdés, mert ha nem ingadozik és 25 alá nem vagy csak nagyon ritkán megy, akkor folyamatosnak látod a képet, az emberi agy nem tud különbséget tenni 25 vagy 25 feletti képváltozási frekvencia közt. Olyan ez mint a pixelsűrűség, az emberi szemnek sem végtelen a felbontóképessége (meglepő módon).
-
vond
MODERÁTOR
válasz simondr #111255 üzenetére
Már hogy ne tudnánk különbséget tenni a 25 és az 50 fps között? Statikus képeknél persze, hogy kevésbé látod, de sportnál pl. eléggé kijön a kétszer annyi képkocka. Filmeknél pl. sokan nem is szeretik, hogy folyamatosabb a mozgás (szappanopera hatás). Egy bizonyos szint felett biztos nehezebben észrevehető szabadszemmel (pl. 2-3-400 fps), de alacsonyabb értékeken nagyon is.
Különben minek gyártanának 50, 100, vagy még több másodpercenkénti képkocka rögzítésére képes, sokmilliós profi kamerákat, meg minek törekednének a gémerek a minél nagyobb fps elérésére?
[ Szerkesztve ]
-
RoSSo3
senior tag
(#111242) vond: köszönöm a tippet, mindenképp megnézem majd!
(#111243) DeathAdder: sajnos a török bajnokság hivatalossá válása valóban árulkodó jel lehet bár, még hajszálnyi reményt jelenthet, hogy 3 csatorna van, de én is úgy gondolom, hogy ebből Spíler lesz (ha lesz) - de akkor kell a 3-as csatorna is, nem kérdés.
Abban bízom, hátha néhány forduló után megoldódik ez a dolog. Csak nem lehet egész évben Serie A nélkül kishazánk!!
-
simondr
senior tag
válasz DeathAdder #111257 üzenetére
Igen, ez rémlett, hogy az eladás és vétel dátuma a transfer windowban nem esik egybe.
A helyedben én a Chelseatől nem tartanék, szerintem egy közepesen gyenge szezon van előttük.
Viszont ha Kanet elvinné a madrid annak tudnék örülni, gyengítenék a Tottenhamet, viszont ők nem erősödnének(#111256) vond
jogos, 25FPS felett is van értelme a framek gyakoriságát növelni (főleg dinamikus First Person játékoknál), viszont én azt mondom 25 FPS-nél már kellően folyamatosnak látod a képet ahhoz, hogy pl egy focimeccshez elég legyen, de persze igazából ez egyedi preferencia kérdése...[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz DeathAdder #111261 üzenetére
mennyire nem értem ezt a dolgot teljesen felesleges volt őt idehozni, vagyis két ilyen top kapust tartani. ha már itt van, akkor viszont minek marad navas? védhet a kupában? vagy jövőre az el-ben, ha ezzek a kerettel nem jutnak be a bl-be?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
szami777
addikt
Csókolgassa a retkes kur** ******.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Peterhappy
őstag
válasz DeathAdder #111257 üzenetére
Ezzel szépen megszívatták magukat a PL klubok. Lesz itt még bammegolás a következő hetekben.
Nem lepődnék meg, ha jövőre már a régi rendszer szerint igazolhatnának.Nem csoda, ha Casilla menekül, remek kapus, egy jobb csapatnál is simán kezdő lenne, bármilyen vonzó is a RM meze, azért harmadik számú kapusnak lenni (márpedig Bravo bizonyosan marad) nem valami nagy kihívás.
Én csípem Bravo-t, a kevés, számomra szimpatikus RM játékosok egyike, mégis úgy hiszem, Courtois egy klasszissal jobb nála. Viszont továbbra sem hiszem, hogy az a poszt volt a legégetőbb a királyiak számára.
Courtois-t megértem (a családja miatt), de nem "szép" látvány egy korábbi ATM bálványt RM mezben látni. Ami nekem ugyan nem fáj, de gondolom a "matracosok" táján nem őszinte a mosoly. -
Peterhappy
őstag
válasz szami777 #111263 üzenetére
Ezt próbáltam én némileg árnyaltabban megfogalmazni, de amúgy 10/10.
Csak hogy ne zsúfoljam agyon az előző hozzászólásom: tegnap beszéltem egy dugisportos fickóval, azt mondta, horribilis összeget kérnek a $píler TV-ért, de még nem haltak el a tárgyalások, van esély.
Ámen. -
bandus
veterán
válasz Peterhappy #111264 üzenetére
azért tegyük hozzá, hogy ha jól tudom az atelticonál csak kölcsönben volt a chelsea-től.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #111265 üzenetére
igen, de hiába lesz spiler végül a digi kinálatban, ha nem lesz rajta olasz foci...
-
Peterhappy
őstag
válasz Tibiajax #111267 üzenetére
Ez tény, csak általánosságban írtam. Csak gyanítom, hogy rajtam kívül akad itt más digi előfizető is, aki csapkodja a fejét az "elbukott" angol és spanyol bajnokság miatt.
@bandus: így van, teljesen igazad van.
De három évet húzott ott le és oroszlánrészt vállalt a BL ezüstben, az EL aranyban, a bajnoki címben (plusz az apró), jó vastag betűkkel véste be magát az ATM históriás könyveibe.Így ezt leírva egyébként érdekes, míg ez a spanyoloknál mennyire kirívó eset, mennyivel gyakoribb, hogy adott játékos a gigászok közül többnek is magára öltötte a mezét. Számos eset akad, hogy valaki játszott pl. a két nagy milánói klubban és/vagy a Juventusban pl. Nem tudom ez mennyivel elfogadottabb ott (gondolom nem feltétlen), de sokkal gyakoribbnak tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Peterhappy #111268 üzenetére
a 3 olasz klub között nincs olyan ellenséges hangulat, mint pl a róma-lazio között.
persze ha nincs mezcsókolgatás, meg hűségeskü az segíta hőskorban meazza focizott a juvéban és a milánban is.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
alázógyík
addikt
Ettől a címer puszilgatástól agyfaszt kapok!!!
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #111263 üzenetére
Levan szarva... Mondjuk annyira én erre nem vagyok érzékeny, 2018-ban meg már főleg nem. Rajta meg látszott is, h kb egy évet tolt le itt normális kedvvel. Amúgy minden percben a mailjeit nézegette, h küldött-e valamit a Perez.
Ha Kovacic beválik, zsebbenyúlós lesz a megvétele, így h egy szaros záradékot nem tudtunk beletetetni.
Bár ha hirtelen nem tanul meg Morata gólt lőni, Giroud meg egyáltalán helyzetbe jönni, majd azt értékesíteni, nem sok keresni valónk lesz az előző szezonban előttünk végzett csapatokkal szemben. És tényleg egy "közepesen gyenge" év elé nézünk...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Peterhappy #111264 üzenetére
annyira bírod a kapust, hogy Navas helyett szépen lebravózod?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
dracox
addikt
válasz Peterhappy #111268 üzenetére
Én is digis vagyok. Múlt héten írtam e-mailt a diginek a spilerrel kapcsolatban, hogy eléthető lesz-e náluk a közeljövőben (ősszel)? Kaptam egy szép kerek több soros sablon választ, hogy nem tudnak semmi konkrétumot mondani ezzel kapcsolatban még, de amint elérhető lesz a kínálatukban arról tájékoztatást küldenek minden előfizetőnek. Nem bánnám ha csődbe menne az egész Spíler a kavarása miatt.
-
Peterhappy
őstag
válasz ZavaBalazs #111272 üzenetére
LOL. Ezt megérdemeltem, így jár, aki válaszadás közben másik három dologgal foglalkozik
@dracox: ismerve a Spíler TV tulajdonosi hátterét, jelenleg a "hatoslottónak nagyobb az esélye", mint a Spíler csődbejutásának.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Spurs egyébként most böjtöli a stadiont?
vagy nem kívánnak előrébb lépni? (nem mintha nem lenne szép amit csinálnak)
Mintha korábban azt olvastam volna, hogy már előre leböjtölték a stadiont. -
Ringman
nagyúr
According to FC Inter News, despite loving his life in England for about six months, Joao Mario refused Chelsea of Maurizio Sarri. The reason? It was the coach himself. Nothing personal against the former coach of Napoli but it seems like Joao Mario wants nothing to do with Italian football, including being coached by an Italian. Apparently to him, Sarri’s style is not a good fit and does not suit him technically and tactically.
-
nagyúr
-
dracox
addikt
Everton igazolt egy védőt Yerry Mina személyében illetve kölcsönbe megszerezte a bomba André Gomest.
Barcanak szerencséje volt, hogy egy ilyen palimadarat találtak akire Gomest rásózták. -
Peterhappy
őstag
válasz dracox #111278 üzenetére
Jó helye lesz ott Gomesnek, hátha visszajön az önbizalma. Nem rossz játékos ő, de nem is Barca szint.
Mina már inkább nagyobb meglepetés, a palimadárság inkább itt található, visszavásárlási opciója van a katalánoknak.
(ez az, amitől én falra tudok mászni. Vagy adják el, vagy ne, de ez a huzavona elég röhejes. Gondolom ebbe nem ment bele a ManUtd) -
venember83
nagyúr
-
simondr
senior tag
válasz KisTücsök #111271 üzenetére
no offense, de néztem a tavalyi Chelsea-t és azért az elég szembetünő volt hogy Morata nagyon gyenge, 10 nagy helyzetből jó ha lő egyet, Giroud-t meg ugye már ismerem mint a rossz pénzt és meg kell hagyni hogy ő sem sokkal jobb. Tehát ha a Hazard Willian duó ki van kapcsolva, akkor várhatjátok a csodát, csak ne a két csatártól... Ja és a Sarri taktikáját nem ismerem, de ha a jó öreg "olaszos" 1-0-ra rendezkedik be, akkor nem csak hogy lesz túl élvezetes nézni jövőre a Chelsea-t, de az 1-0 is inkább 0-0 lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz simondr #111286 üzenetére
sarri napoliját nem láttad akkor. nem épp az olaszos bekkelésre rendezkedtek be, 80-94-77 gólt rúgtak a serie a-ban míg ő volt az edző. ez arrafelé nem alacsony szám.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #111288 üzenetére
"évtizedek után újra foci lesz"
nah azért...
....simondr: Ugyanezt mondtam én is, már ami a csatárokra vonatkozik. Hiába akar majd támadó focit nyomni az olasz, ha senki nem lesz képes góllal befejezni azokat.
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #111289 üzenetére
Pont ezért nem értem, hogy miert van kozeppalya posztra mindenhova relative minőségi váltás, csatárból meg teljes középszer. De tényleg, ha a csatarokon múlik az EL indulás sem lesz meg.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
dracox
addikt
Ismét felerősödtek az Icardi - Real Madrid pletykák.
Lehet Perez a CR-ből kapott pénzt utalja az Internek végső csatár megoldásként.[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Én meg azt szeretném, hogy záruljon már le minden adás-vételi határidő, mert
egy kicsitnagyon elegem van már ebből a sok szarakodásból.Visszatérve a TV és közvetítés témára: Nem lenne hülyeség egyébként ezen a területen is bevezetni a PayPerView rendszert. Szerintem nagyon sokan vannak úgy, hogy hétvégenként megnézik a kedvenc csapatuk meccseit, és ezen kívül nem nagyon kapcsolnak az adott csatornára, mégis kifizetik a sokezer forintos havidíjat. Egy ilyen rendszerrel hosszútávon lehet, hogy jól járna mindenki. Persze ehhez azért rendesen fejleszteni kéne az infrastruktúrán is.
-
itouchfan
senior tag
Bocsi, mobilról csak így tudok linkelni, de itt össze van foglalva minden:
http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/tevederbi-avagy-lemaradunk-cristiano-ronaldo-bemutatkozasarol-2652161
Friss nso cikk.„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
bandus
veterán
válasz dracox #111293 üzenetére
miért?
miér gondolod, hogy egy demotivált modric-csal, aki elvágyódik innen jobban járnánk mint egy élete lehetőségét megháláni akaró icardival, aki így ráadásul évente még minimum kétszer borsot törhet messi orra alá szerintem így nem kérdés, hogy legyen egy modric-icardi csere, nyilván ráfizetéssel. félreértés ne essék, imádom modric játékát, nyilván sokkal jobb és értékesebb is mint icardi, de itt mindenki hajlamos megfeledkezni a lélektani tényezőkről, akár profikról beszélünk akár nem.
-
vond
MODERÁTOR
-
dracox
addikt
válasz bandus #111298 üzenetére
Az igaz, hogy a Realban már kicsit elvesztette a motivációját a horvát, de őt nehezebben tudná pótolni a csapat (így hogy Kovacic is elment egy évre), mint előre egy gólvágót akit nem tudni, hogy milyen csapatmorált csinál az öltözőben. Pár helyen írták, hogy szeret kiskirály lenni az Icardi.
Ezt a Casemiro-Kroos-Modric triót kár lenne megbontani még.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest