Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #110948 üzenetére
józan fejjel belegondolva úgy sem lehet bajnoki cím az elvárás, a dobogót meg talán úgyis el kellene érni, hogy nainggolan mellé nem 1-2-3 év szavatosságú embereket veszünk.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
Ringman
nagyúr
a higany-bonucci-caldara ügylet és a pénzügyek: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DopeBob
addikt
-
Ringman
nagyúr
Koman Vladimir az NB I helyett az iráni élvonalba igazolhat
mondjuk ki az iránban aki azt mondja egy meetingen hogy tudjátok ki lenne jó igazolás és erősítés a csapatnak? egy jól motivált koman.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #110952 üzenetére
szerintem nem úgy kellene nekiindulni, hogy a dobogót úgy érjük el hogy leigazolunk jóllakott játékosokat, akik a vsz. az utolsó kövér csekket látják az interben.
-
Z'Z"
őstag
válasz DeathAdder #110954 üzenetére
Ezt itthon is meg tudnák csinálni az új mezekkel, csak itthon a Csabai Kolbász lenne rajta.
-
LyonnaisFan1
őstag
Na hajrá vidi! Nem lesz egyszerű, de meglehet a bravúr
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
Irány a mikulás tv??
Baumstark:
Kedves Mindenki!
Szeretném, ha tőlem értesülnétek a hírről: távozom a DIGI Sporttól. Attól a csatornától, amelynek rettenetesen sokat köszönhetek, de úgy éreztem, eljött a váltás ideje.
2009. július 23-án egy tengerentúli Milan-Club America felkészülési mérkőzés volt az első, amelyet az akkor induló DIGI Sporton közvetíthettem, most pedig valamivel több, mint kilenc év után elköszönök számos barátomtól, akikkel rengeteg tartalmas időt tölthettem együtt. Jövő hétig dolgozom még a csatornánál.
Végső döntésemet nem befolyásolta a Serie A jogainak alakulása, azokról - őszintén mondom - még mindig semmi biztosat nem tudok, ezért ha kérdeztek is erről a témáról, sajnos nem szolgálhatok semmilyen információval. Ahogyan arról sem, merre vezet az utam. Egyelőre még csak szóban egyeztettem, és senkivel nem állapodtam meg, nem lenne sportszerű tehát, ha ebben a fázisban bármit kikotyognék.
Ezért szeretnélek is megkérni benneteket, hogy erről ne kérdezzetek, amint lesz bármi konkrét előrelépés, ígérem, tájékoztatlak benneteket.
Köszönök minden támogatást, biztatást és kritikát! Köszönöm, DIGI Sport!
-
salesman
őstag
Ez a Fiola kezd Juhász Prolihoz felnőni suttyóságban.
Türűűűdrááá!
-
DeathAdder
veterán
itt az esély bazdmeg
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz DeathAdder #110962 üzenetére
Ott is van.Óriási bravúr elött a videoton, ami hosszú távon is ki fog fizetődni.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DopeBob
addikt
-
villamos
őstag
Végre csak megszületett az első gól.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez a félidő félő, hogy megtörte a lendületet. El kell venni a brazil primadonnák maradék kedvét is attól, hogy itt bármit kereshetnek.
-
Cartevo
őstag
Juhász emberhátrány.
Jövőre is maradhatna Felcsúton. -
jbalint18
tag
Továbbjutott a Videoton
-
DeathAdder
veterán
Malmö jön a következő körben, ha őket is megverik akkor BL play-off, ahol győzelem esetén BL, vereség esetén EL főtábla.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #110970 üzenetére
...aztán jöhetne egy Real, psg, Pool, Vidi BL csoport
-
Tom5
addikt
válasz DeathAdder #110971 üzenetére
Utána a 16 között meg a Barca.
-
dracox
addikt
válasz DeathAdder #110971 üzenetére
Aztán lenne egy 2016-os EB-hez hasonló magyar bravúr..
Vidiről beszélne az egész világ. -
dudu5130
őstag
Aztán jön az északi szél és becsukja a mese könyvet.
-
venember83
nagyúr
„Hogy a modern korszak kasztrendszerbe fulladó topfutballjában a játékosok uralkodnak, már senkinek nem szolgál különösebb meglepetéssel. A legnagyobb sztárok (Coutinho, CR, Messi, Hazard, Pogba) évek hosszú sora óta képesek zsinóron rángatni a magukat multinacionális nagyvállalatnak tettető, de a valóságban sok tekintetben sufnibétéként működő klubokat. Amit viszont Leonardo Bonucci az elmúlt egy évben elővezetett a Juventusszal szemben, az még ebben a bivalyerős, kamu hátfájásokkal kicsipkézett mezőnyben is párját ritkító teljesítmény.
A buli azzal indult, hogy Bonucci a kettővel ezelőtti BL-döntő szünetében (állítólag) előbb magából kikelve leordította a hibázó Barzagli fejét a fülei közül, majd hasonló indíttatásból lekevert egy taslit a láthatatlan embert játszó Dyabalának. A Juventus ezt követően a második félidően úgy esett össze, mint a nedves zokni, Bonucci pedig pár héttel később már azt harsogta a Corriere hasábjain, hogy "nem érzi, miszerint a jövőben együtt tudna dolgozni Allegrivel".
Ezen a ponton még akár jól is kiszállhatott volna a sztoriból a Juve (Bonucci piaci árát 60 millió euró környékére lőtték be az elemzők, miközben Conte Londonban ezerrel kajtatott egy középső védő után), ám hősünk postafordultával jelezte, ő beteg kisfia érdekeit szem előtt tartva egy tapodtat sem mozdul Olaszországból. A Juventus innentől kényszerpályán mozgott, és végül az is csodaszámba ment, hogy 40 milliót le tudott gombolni a Milanról a védőért cserébe. Bonucci eközben szemrebbenés nélkül tűzte fel kalapjára - mintegy bokrétaként a tízmillió eurós csúcsgázsi mellé - a Rossoneri csapatkapitányi karszalagját, hogy aztán a Juve ellen szerzett bajnoki gólját is őrjöngve ünnepelje a szezonban.
És akkor most tessék figyelni, itt jön ugyanis a plot twist: Bonucci néhány hete úgy döntött, ő a maga részéről eleget látott Milanóból, úgyhogy szíve szerint visszatérne a Juvéhoz. Sokatmondó adalék, hogy döntését a Milan drukkereinek uszkve-cirka 100%-a támogatja, Bonucci ugyanis jobb napjain szürkén közepes, rosszabb alkalmakkor pedig egyenesen botrányos játékot villantott meg piros-feketében.
A vicc persze nem ez, hanem, hogy a Juventus vezetősége simán belement a visszakuncsorgásba. Ami persze egyáltalán nem is kuncsorgás: Bonucci ugyan engedett valamicskét igényeiből, de 6,5 millió eurós éves fizetésével így is a torinói keret harmadik legjobban fizetett játékosa lesz, ha a (CR érkezésével létszámfelettivé vált Higuaínt is érintő) ügylet hivatalossá válik. Arról nem is beszélve, hogy a reconquistáért cserébe a Juve úgy mond le Mattia Caldaráról, az egyik legtehetségesebb fiatal olasz védőről, hogy az - írd és mondd - egyetlen darab tétmeccset sem játszott a csapat színeiben.
Mindeközben a Juventus edzője még mindig az a Massimo Allegri, akivel Bonucci állítólag nem tud, és nem is akar együtt dolgozni. Beppe Marotta, a Juve sportigazgatója tavaly úgy nyilatkozott: a játékos akarata számít, és aki menni akar, azt nem szabad, de nem is lehet marasztalni.
Ezek szerint arra sem lehet nemet mondani, ha valaki meggondolja magát. Sőt, piros szőnyeget terít elé a klub a visszatéréshez, erre csak, tessék, parancsoljon!
És akkor a huszonötmilliós kérdés, Vágó úr modorában: vajon ér-e annyit egy potenciális BL-győzelem (és eleve, közelebb visz-e ehhez egy 30+os Bonucci leigazolása?), hogy ezért cserébe a klubidentitás minden pórusát szembeköpje a vezetőség? És vajon nem válik-e precedens abból, hogy egy játékos simán el tudta adni, miszerint ő maga nagyobb, mint a csodálatos Juventus? Mi a biztosíték arra, hogy Bonucci után nem jön egy újabb sztár (a padból kiesve jelentkezik Dybalácska), aki majd instant lábtörlőnek használja a klubot, amikor épp kedve szottyan?
Kifordult sarkaiból a világ.”
Kele Jani írta, én meg bólogató kutyának érzem magam.
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #110977 üzenetére
Durva egy sztori ez is.
Hát igen, itt is bebizonyosodott, hogy a focista egy külön állatfaj.. -
simondr
senior tag
válasz venember83 #110977 üzenetére
"vajon ér-e annyit egy potenciális BL-győzelem"
Már több helyen láttam, hogy potenciális BL győztesként hivatkoznak a Juvéra.... hát nem tudom, Bayernt, Man Cityt, Barcát, Reált kizárják a sorozatból? Vagy Ronaldo és D Costa megvétele automatikusan azt jelenti hogy ezen csapatok bármelyikét legyőzik? Vagy mostmár hogy Bonucci is zsebben lesz, nincs aki megállítsa ezt a Juvét?
Kicsit olyan ez, mint mikor egy csapat mindent belead, hogy megnyerje a BL-t, aztán kiesik a csoportkörből... -
venember83
nagyúr
válasz simondr #110979 üzenetére
Nem zárható ki. DE! Idén először van a védelemnek jobb ÉS bal oldala, ami támadásban is képes segíteni a csapatot, a Pjanic - Matuidi - Can - Khedira középpálya nem rossz, elöl meg ott van Dybala, Cristiano Ronaldo és Mandzukic. További emberek még, akik színt tudnak vinni ebbe az egészbe olyan szélsők, mint Douglas Costa, Cuadrado, Bernardeschi. Ja, hátvédek tekintetében sem áll rosszul a csapat Chiellini, Rugani, Bonu és Benatia révén, Barzát innen inkább kihagynám, mert neki sok helye már nincs a pályán szerintem (bár Benatiának sem, de ez nagyon szubjektív).
A hányinger kerülget Bonu visszatérésétől és Caldara/Higuaín méltatlan elpasszolásától, és nyilván nem fenntartható ez a csapat sok évig, de két jó próbálkozása lehet a Juventusnak a BL-re.
-
DeathAdder
veterán
válasz simondr #110979 üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék hogy a BL győzelem minden áron való óhajtása. Egy Juves kollégám szerint a Juve idén nyáron minden identitását felrúgta, ami a kollektíva erejére építkezett, és ezek után minden kudarcnak számít ami nem BL győzelem ( )
Am kimondotta érdekelne erről Puzsér véleménye, meg cé igazolásáról is
-
addikt
Mindeközben a Juventus edzője még mindig az a Massimo Allegri, akivel Bonucci állítólag nem tud, és nem is akar együtt dolgozni. ????
Akkor a cikk szerzője szerint, teljes mértékben Allegri beleegyezése nélkül hozzák vissza Bonucci-t?
Nem hinném...a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
simondr
senior tag
válasz DeathAdder #110981 üzenetére
a Juve idén nyáron minden identitását felrúgta...és ezek után minden kudarcnak számít ami nem BL győzelem
he? Dehát ez önmagában ellentmondás, egy klub feladja sikerének kulcsát, azért hogy még sikeresebb legyen?
Ez meg olyan mint a "Galaktikusok" Real Madrid, akik igyekeztek minden aranylabdást és korabeli nagy sztárt megvenni, hogy a végén ne nyerjenek kb semmit...@venember: és ki lesz a kapus jövőre? Szceszny? Őt az Arsenalos korszakából ismerem, igazi szupertehetség .................... ja nem.
Nincs rossz kerete amúgy a Juvénak nem azt mondom hogy esélytelenek, de azért a többi csapatban is van minimum ilyen nívó. Arról nem is beszélve, hogy a Barca "rég" nyert BL-t és ezt az Unesco, Unicef (+ Unilever ) nem hagyhatja sokáig szó nélkül -
DeathAdder
veterán
válasz omfgk #110982 üzenetére
Simán, cét sem őt akarta, nem Allegri way.
Legalábbis ezzel magyarázzák a Juvesok, mert eddig a kollektíva erejében hitt, arra hegyezte ki a csapatot, erre most hoz egy 70 éves hisztis nagyképű pökhendi vezérbikát? valahogy én is nehezen tudom elképzelniHány és hány ezer alkalommal volt már, hogy nem a vezetőedző döntött az igazolásokról
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #110987 üzenetére
jó ütemben igazoltátok le perint, szerintem a rómának jól jött volna miután eladták alissont
-
drachoHUN
senior tag
CR leigazolásakor nem igazán gondoltam, hogy a Juve el tudja barmolni már ezt az átigazolási időszakot. Tévedtem. Higuain távozásának még örülök is. De Bonu visszahozása, illetve Caldara eltékozlása simán negatívvá teszi ezt az egész nyári transfer windowt számomra.
Forza JUVE!!!
-
ZavaBalazs
őstag
na közben azt olvasom, hogy a roma után az intert is kizsebeli a barca, Vidalra lecsapnak.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
dudu5130
őstag
válasz ZavaBalazs #110991 üzenetére
Kétes érzéseim vannak vele kapcsolatban, mert a Juveban nagyon jó volt. Talán a legjobb box to box középpályás. A Bayernben nem láttam, nem tudom mennyit épült le. A Barca is elég jól elveszti az identitását mert már alig lesz spanyol a kezdőben.
-
LyonnaisFan1
őstag
A videoton a tegnapi továbbjutásával már EL Playoff szereplésnél nem is járhat rosszabbul?
Mert ahogy néztem:3. BL kör. Továbbjutás > BL Playoff szereplés
3. BL kör Elvesztés > EL Playoff kör szereplésAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #110992 üzenetére
nem fogom telesírni a párnámat ha nem jön hozzánk.
---
a dagadt mennyit fog keresni a milanban? gondolom többet mint a juvénál.
-
DeathAdder
veterán
válasz LyonnaisFan1 #110993 üzenetére
Így van. És ha netalán kiverné a Malmöt akkor már tuti lenne az EL főtábla is.
nem tudom a BL playoffban kik jöhetnek? (ha sikerülne továbbmenni a svédeken)
Mondjuk ilyen Arsenalok nem lesznek, szóval nem lesz esélytelen senki ellen senkinek[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz DeathAdder #110995 üzenetére
Egy bajnokságból érkező Malmő ellen igen kevés esélye van a vidinek, de semmi sem lehetetlen.
Így is az utóbbi évek egyik legjobb nemzetközi klubszereplését nyújta a vidi az országban.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest