Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
keménygödör
tag
válasz csabyka666 #50797 üzenetére
Azért (is) írtam külön programot, hogy ne kelljen állítani semmi megszokotton, és kihúzhassuk az API-t mint okozót. Winamp esetleg win újraindítás után biztos ugyanúgy menni fog minden.
-
válasz keménygödör #50803 üzenetére
Akkor tévúton járok ? Nekem így ajánlották. Be is seteltem. Jól is szól . Az ElitePro- t még nem, az sima DS alatt megy, a laposhoz kötött X-Fi- t már régen Foobar+Wasapi+SoX kombival használom.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
csabyka666
veterán
válasz keménygödör #50802 üzenetére
Megcsináltam, amit mondtál, beállítottam az Audacity-ben, de ugyanúgy pattog / recseg.
Szóval régi gép ide vagy oda, ennek nem így kellene kinéznie:
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
válasz keménygödör #50805 üzenetére
Az ajánlóra már nem is emlékszem ki volt. Majd összehasonlítom/meghallgatom kikapcsolt SoX- el is.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
csabyka666
veterán
Lehet hülyeség, most feltelepítettem az elérhető legrégebbi (337.88-as) drivert az nVidia honlapjáról, ugyanúgy kiugrál pirosba, de most nem röcög. Áh, alszok erre még egyet.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
PuMbA
titán
válasz csabyka666 #50808 üzenetére
Miért lenne hülyeség? Már tudjuk elég régóta, hogy a VGA driverrel lesz a gond
-
csabyka666
veterán
Nem kiabálom el én ezt. Eddig határozottan jó, noha az értékeken nem látszik, jön egy hullámban 5-6 8000 us tüske, utána zöldben van (<500 us), néha 1-2 sárga (~1000 us)
-
keménygödör
tag
válasz csabyka666 #50808 üzenetére
Sajnos nagyon veszélyesek a laptopok driver szempontból, mert nehezen felderíthető testreszabásokat dugnak el a háttérben. Acernél pl. jobbik eset volt amikor a gyári intel video driver egyértelműen betagadott, hogy erre a hw-re nem megy rá (hát még amikor frissítés hiányában állandó fagyást okozott). De az atheros ar956x wlan kártyára bármilyen verziót rakhatok és mindennel ledobál, sakkozik az ssid-kkel, míg az acer win 8.1-re letölthető driverében "winblue" alatt megbúvó ősrégi, de a windows update catalogban egyező verziótól mégis eltérővel eddig a legstabilabb).
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz keménygödör #50813 üzenetére
Köszi!
Ezeknek a Bluetooth kapcsolata mennyire használható
(ha párom néha napján csatlakoztatná a telefonját)?/nincsen viszonyítási alapom, BT-t eddig csak telefonálásra használtam/
Ahogy nézem nem tud Bluetooth AptX-et...
[ Szerkesztve ]
-
Vadmeggy
aktív tag
Sziasztok!
Edifier R1280T 22k az EMAGnál. Van ennél jobb vétel jelenleg?
Nagyon gondolkozom, hogy lecsapjak rá.Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
fundaluk
tag
válasz joysefke #50814 üzenetére
Két pár Edifierem van (2000DB és 1700RT), mindkettő nagyon szépen szól Bluetoothon keresztül. A hangerőállítás tényleg kicsit érdekesen működik (a telefon fél hangerőállásánál már elérik a maximumot) de igazából ez nem annyira lényeges: a telón maxra veszem és utána az Edifier távirányítójával állítom. A Bluetooth kapcsolat amúgy atomstabil: van hogy egész nap megy azon keresztül a zene. És a kapcsolódás is gyors.
-
csabyka666
veterán
válasz keménygödör #50811 üzenetére
Vannak furcsa anomáliák, az enyém is érdekes nem kicsit - kíváncsi vagyok, tényleg ez a driver probléma volt-e a háttérben. Egyelőre nem röcög, használom így pár napot, aztán visszateszem a legújabbat. Ha azzal elkezdi, megvan a hiba!
-
Picco
addikt
válasz csabyka666 #50800 üzenetére
unpopular opinion: az a baj hogy a laptop valoszinuleg cseres. ez itt nem fog megoldodni.
tudom hogy ezzel sokat nem segitettem a helyzeteden sajnos, de en igy latom.egyetlen megoldas jut eszembe: linux
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
csabyka666
veterán
Azt meg tudod indokolni, miért cserés? Ettől sokkal gyengébb konfigon normálisan mennek ezek a minimális gépigényű cuccok.
-
PuMbA
titán
válasz csabyka666 #50822 üzenetére
Ez ok, de ha szoftveres gond van, akkor semmit nem érsz azzal, hogy gyengébb gépen megy, mert ott jó a szoftver, neked meg nem De még próbálkozz.
[ Szerkesztve ]
-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Mit ajánlanátok kb. 20-25 ezer Ft-ig zenehallgatáshoz (rock-metal) használt is érdekel, nem feltétlen új cucc.
Egy GENIUS SP-HF 2000X -et nyúzok már régóta, de kezdi megadni magát.
Nézegettem a SAL 20 Active és PAB 20 cuccait, de nem sok jót olvastam itt róluk... -
PuMbA
titán
válasz psykie #50824 üzenetére
Összefoglaló: Edifier R980T
-
norba69
senior tag
TV optikai kimenetéhez melyik távos dac szokott ajánlott lenni?
Valami itthoni boltból kellene.[ Szerkesztve ]
-
norba69
senior tag
Az Esi Aktiv 05 pár adott, az elé kellene valami megoldás.
Bodz mester: 25-30 E-ig hajlandó lennék költeni rá, ha van valami ajánlható ennyiért.
SMSL Sanskritet néztem, de szerintem egy darabig felejtős a kínából rendeleés, nekem meg most kellene, az otthonüléshez[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
Sziasztok!
Van Microlab Solo 6C hangfalam régóta, imádom. Most az asztalon figyel, de szeretném megemelni 15 - 20 cm-rel.
Kérdés: mit raknátok alá? Mit nem szabad?Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Bodz
nagyúr
válasz norba69 #50833 üzenetére
Ennyiért semmi sincs itthon távval. Az említett Sanskrit jó lenne pedig. Ha nem akarsz Kínából rendelni, akkor szerencsédre EU raktárból is kérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Exodius
őstag
Srácok!
Egy olyan problémám lenne egy Genius SP-HF 1800A típusú hangfallal hogy a potmétere tök zajos lesz, mikor tekerem, és finoman kell vele bánni, hogy a másik hangfalon is hangosítson, mert van, hogy nem szól.
Olyan jellegzetes problémája is van, hogy mikor bekapcsolom a hangfalon a tápot, akkor csak zaj jön ki a a membránokból, ami kb. 10 mp-ig fokozatosan halkul majd eltűnik és csak akkor jön elő, mikor a potival akarok hangerőt emelni avagy csökkenteni. Szerintetek? Ki találkozott hasonló problémával és hogyan oldotta meg?
A legegyszerűbb ha kitakarítom valamivel a potit meg átkenem, de mivel? Ti mit használtok takarításra? -
Cs1csó
félisten
válasz Exodius #50836 üzenetére
Tipikus hiba a Genius hangfalaknál. Nekem is ezt csinálja a Genius SP-HF1250B, tehát a hangerőt növelem-csökkentem rajta és az egyik kevésbé hangosodik tehát nem szimmetrikusan, persze néha összejön.
Szerintem nincs rá megoldás a poti gyengélkedik ha ért hozzá valaki és ki tudja cserélni akkor hajrá.
Ami nálam bevált:
NEM tekergetem a hangfalon található hangerő állítót, hanem még kikapcsolt állapotban kb. bő feles állásra tekerem és utána már nem nyúlok hozzá (a legközelebbi áramtalanítás majd takarításig) aztán bekapcsolom és tesztelem (direkt könyvjelzőzve van egy sztereo tesztelő jutub videó [link] ) és ha okés onnantól már csak a Windows hangerőállítóját használom.
Hogy úgy mondjam ezzel megelőzöm hogy teljesen meghaljon a hangerő szabályozó poti. A másik két poti (mély és magas hang) hibátlan, mert ugye azt nem tekergettem annyit.Olvastam másnak is van/volt ilyen panasza. Tehát ha nagy nehezen be lehet állítani akkor utána ne nyúlj hozzá te sem hanem a Windows fő hangerejét vezéreld szoftveresen.
-
Cs1csó
félisten
válasz Exodius #50842 üzenetére
Mit gondolsz miért tudták leuralni a piacot? Ezért, kívül elegáns, egy ideig még működik is és olcsó, én már azon vakaróztam, hogy veszek egy újat - kb. 12k - ugyanilyet mivel jobb nem nagyon van csak 25-30k-ért (nekem ami fontos: 2 utas, sztereo, és lehessen külön állítani a hangerőt, a magas és a mély hangokat) lenne ez: Edifier R1280T 2.0
A következő 2.0-ás PC-re köthető rendszerem Edifier lesz és minimum ez amit fentebb linkeltem, nem garasoskodom.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Exodius #50844 üzenetére
25k-ért ez az Eidifier kiváló vétel, persze ennek az az ára, hogy kicsi a teljesítménye, de amúgy is alacsony hangerőn hallgatom a zenéket tehát nekem bőven elegendő, plusz mivel PC hangfal ezért ugye kb. fél méterre ülök velük szemben tehát bőven elég.
A Mackie-k nem rosszak amúgy 30-50k között szerintem ezek érnek valamit még az Edifier-en kívül: [link] [link] [link] [link] [link]
Amiből nem szabad engedni:
- 2 utas - ilyen kis méretben csak baj van a 3 utassalés szerintem fontos, hogy lehessen a mély és a magas hangokat variálni a hangerő mellett.
Ez még nagyon tetszik: [link]
-
matyi012345
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy 2.0 szettet venni a nappaliba, kizárólag zenehallgatásra, populáris zenére. Kb. 2,5 méterre lennék tőlük és 3-4 méter távol lennének egymástól a hangfalak. Jó lenne ha lehetne bluetooth-on csatlakozni hozzá. Jelenleg a TV-hez egy Microlab Solo 6C párat használok és főleg az érdekelne, hogy a Thonet & Vander Vertrag vagy Kürbis meg tudna-e szólalni ugyanilyen jó minőségben, ha vezetnék nélküli kapcsolatban használnám. Esetleg bármi más ajánlás még hasonló keretben (20-35K)? Lehet használt is. Bluetooth igazából csak előny de nem feltétel.
Köszönöm. -
Cs1csó
félisten
A Fenda egyszerűen minőséginek látszik.
Amit az elején kinéztem 25k-ás arról mi a véleményed?: Edifier R1280T
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest