Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz matyi012345 #34801 üzenetére
Ha cserélhető a kábel, akkor egyszerű a válasz.
Nálam is volt ilyen, nem sokra rá bekrepált az egyik oldal. Már mások is írtak hasonlót. Nem tudom mi lehet az oka. Lényegében ezekben közös táp, erősítő van, egyedül a hangváltó lehet külön, az meg max egy kondi+tekercs ezeknél.Gariztasd, ha nem a kábel rossz.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
válasz matyi012345 #34801 üzenetére
Fordítsd meg az rca-t, aztán ha a így a másik oldal rossz, alt a kábel a hibás.
Make Asia Great Again!
-
válasz matyi012345 #34806 üzenetére
Akkor a kábel jó. Gondolom windowsban a balance nincs elmászva. A hangerő poti lehet még esetleg, hogy alacsonyabb állásban nem tökéletes, próbáld meg feljebb tekerve. A másik probléma még a bal hangszóró kábele lehet.
Make Asia Great Again!
-
válasz matyi012345 #34808 üzenetére
De ha megcseréled a két rca-t, és a bal így is halkabb, akkor nem az okozza a balance problémát. A bal hangszóró kábele alatt azt értettem, ami a jobb oldaliból külön kijön. Vagy nem úgy van? Ha a poti rossz az gari. Ha utóbbi nincs, akkor ki kell forrasztani, újat betenni, gondolom ez már nem menne, szóval keresned kell valakit.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
matyi012345
őstag
válasz matyi012345 #34808 üzenetére
Kicseréltem a bal hangszóró kábelét egy másikra, de ugyanolyan maradt. Forrasztani tudok, de nem tudom milyen alkatrész kell bele.
-
Degeczi
nagyúr
válasz matyi012345 #38378 üzenetére
(segít, ha nem pusztán linkre hivatkozol, hanem típusnévre is)
Az árukeresőhöz rossz képet töltöttek föl, ennyi, nem is a Vertrag szerepel rajta... -
Zoley3
tag
válasz matyi012345 #38378 üzenetére
Sajnos az árukeresős oldalon, amit linkeltél, azon a képen a Thonet & Vander Kugel szereple, nem a Vertrag !
A Vertrag-hoz tudtommal nincs távirányítóElvileg van belőle nem Bluetooth-os verzió is
[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Degeczi
nagyúr
válasz matyi012345 #38454 üzenetére
Ennél a picinél (4') sokkal jobb a Kürbis, sokkal olcsóbban...
Számítógépes hangszórónál sosincs darabár - mert nem egyforma a két oldal...
Ha tehát ezt látod a fotókon (akár azt, h szabályozógombok csak az egyiken vannak, akár a hátlapokat, h csak egyikben van erősítő), akkor mindig biztos lehetsz benne, h az ár párra vonatkozik, hiszen másként ott nem lenne értelme.Stúdiómonitoroknál fordul elő darabár, de azokra az előbbi szempont nem is igaz, persze.
-
Degeczi
nagyúr
válasz matyi012345 #38456 üzenetére
Ja, akkor egyértelműen Microlab 6c. Csak pár ezerrel több az alábbi pici Edifiernél, de teljesen más kategória (6.5")
-
Gombinyó
őstag
válasz matyi012345 #38506 üzenetére
Nekem sokat javított a Solo 6C-n, hogy ledugóztam a reflexnyílásokat. Szintén nem tudom elég távol rakni a faltól (kb 20 cm) és nyílt reflexnyílással pocsék, szétesett hangot kaptam.
-
matyi012345
őstag
válasz matyi012345 #38506 üzenetére
Microlab solo 6c lett végül. Jók. A távirányító is jó, pedig arról írtak rosszakat. Ezzel nincs gondom. Nem ad ki semmilyen zúgó sípoló hangot sem, pedig erről is írtak sok helyen. A hangja nagyon tetszik, a Genius 1250B-hez nincs is értelme hasonlítani, mindenben agyon-vissza veri, mélyben főleg. A kis Genius azért az árért tisztességes, de már nem hallgatnám szívesen így a Microlab után. Az Edifier R1280T azért kíváncsivá tett, majdnem az lett, de végül is "biztosra mentem".
-
Anonymus23
veterán
válasz matyi012345 #38583 üzenetére
Nagy szégyen is lenne, ha 3x annyi árért nem lenne sokkal jobb
;) - The Power of the Light Side
-
Degeczi
nagyúr
A régi Microlab távirányítójáról írtak rosszakat a tesztek, de részben pont ezt javította az "új" (már jópár éve csak az kapható) verzió. Utóbbi távvezérlőjére is panaszkodott itt vki, de nála később kiderült, h az elem volt lemerülve.
A bizonyos hangerőfokozatokon megjelenő digitális eredetű sípolás-zúgás nagyon halk, csak teljesen csöndes szobában észlelhető egyáltalán. -
dzsi23
addikt
Az R1280T-nek sem lehet sokkal több mélye, mint az 1250B-nek (a hasonló méretekből adódóan), szal gyanítom, hogy azt sem hallgatnád szívesen a 6C után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest