Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.RiK

    csendes tag

    Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyen vagyok vagy nem, már hangkártya probléma fórumba is írtam, de még nem érkezett válasz.
    Az lenne a problémám, hogy tegnap reggel óta ki írja a gép, hogy az audioszolgáltatás nem fut. Nincs hang.
    Tegnap nagy nehezen sikerült megoldani, hogy ne írja ki (mert hiába indítottam volna el a Windows Audio-t, egyszerűen hibát írt ki "A Windows nem tudja elindítani a(z) Windows audió szolgáltatást ezen a helyen: Helyi számítógép.
    Hiba: 0x80070005: A hozzáférés megtagadva."
    Megoldottam, hogy bírjam futtatni a windows audio-t, erre már nem írta ki, hogy az audioszolgáltatás nem fut, most már azt írja ki, hogy "Nincs csatlakoztatott hangszóró vagy fülhallgató." Hiába telepítettem a hangkártya drivert, hiába írtam be a parancssorba, hogy sfc /scannow nem talált semmi hibát. Hangfalat meg jack csatlakozót is már párszor ki-be dugdostam nem segített.
    Ha pedig rámegyek, hogy hanggal kapcsolatos problémák megoldása akkor a Hangkeverő megnyitásánál is azt írja, hogy Nincs hangeszköz telepítve szóval még hangot se bírom állítani.
    Észlelt problémáknál pedig azt jelzi, hogy : A hangszolgáltatások nem válaszolnak.
    A hangeszköz hangereje alacsony.
    Egyiket se bírta kijavítani. Tanácstalan vagyok, szóval megköszönném, ha valaki tudna segíteni ebbe akár privátba akár a megfelelő fórum címet megadva. "Hangkártya probléma" fórumba írtam már.
    Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák