Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    válasz vinczepeter2 #34021 üzenetére

    Elfogadom amit írtok, de sajnos úgy látom, hogy mindenki ránézésre és az ára alapján mond véleményt nem pedig saját tapasztalás, vagy objektív, magalapozott dolgok alapján. Könnyen meglehet, hogy igazotok is van, ránézésre én is erre hajlok, de az is lehet, hogy nem, mert senki nem írta azt, hogy hallotta már szólni és rosszul, szól, csak, hogy ránézésre gagyi. Ár alapján véleményt formálni megint csak nem hiszem, hogy túl objektív dolog lenne, hiszen ennyiért ugyan úgy használtan Genius SW 5.1 Home Theater-t is lehet venni, ami akkor, vagy szintén gagyi kategória, vagy pedig én vagyok teljesen igénytelen, hiszen már 10 éve nyúzok egy ilyen szettet, és a mai napig nincs egy rossz szavam sem rá. Én nem hifi cuccot keresek, és bármilyen nehéz is elfogadni, nem is sztereót :) Zenét hallgatni már egy jó ideje csak nagyon ritkán hallgatok, de a Genius, e tekintetben is kielégíti az igényeimet, elég egy jó hangkártya hozzá, igaz még a laptopról hajtott e-bay-es 2000 Ft os USB-s 5.1 es hangkártyával is teljesen elfogadhatóan szól mind a mély, a magas és a közép tartomány is. PC-ről hajtanám és elsősorban filmek és játékok térhatású hangzása miatt gondolkodom 5.1-ben.
    Nem életem 5.1-es rendszerét akarom megvenni csak a jelenlegi, DVD lejátszós házimozi szettet aminek csak egy sztereó bemenete van és amiről jelenleg szólaltatom meg a PC-t szeretném lecserélni egy nem túl drága de nem is a leggagyibb, csatornákat külön fogadni és erősíteni tudó valamire. Sztereónak ez is jó lenne de már a térhangzás amit a Dolby Pro Lgocic állít elő az már nem a legjobb.
    Gondolom nem árulok el újdonságot, hogy ebben az árkategóriában nagyon sok ismert gyártónak is van sok terméke az új árukat is beleértve. Ezek szerint egytől egyik mindegyik egy használhatatlan vacak? Hol kezdődik akkor, vagy mi az amiben el lehet már egyáltalán gondolkodni?
    Egyébként egy ilyenben gondolkodom még, csak kb. féláron:
    [link]
    Ezzel kapcsolatban esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák