PSP hírek

1409 hír

minden tesztek hírek

Cikkek

  • Napi apró - hétfő

    Tömegek a Call of Duty 4 online multijában, szkenek a Grand Theft Auto IV kezelőfelületéről, Ghost Recon Advanced Warfighter 3 életjelek, április közepén átalakul a Playstation Store, és ismét GTA IV - Angliában piros tizennyolcas. Napi apróságok.

  • Tíz évre tervez a Sony a PSP-vel

    A PlayStation Portable ezen a héten ünnepli harmadik születésnapját - legalábbis az Egyesült Államokban -, az IGN stábja pedig ez alkalomból egy hosszú interjút készített a Sony PSP-s részlegének marketingesével, John Koller-rel.

  • Japán szoftvereladások

    A március tíz és tizenhat közé eső héten nem történt túl sok izgalmas esemény, már ami a japán szoftvereladási listákat illeti. Az élen egy, a kanjik leírását gyakoroltató program, őt a Yakuza 3 követi.

  • Megjelenhet a Manhunt 2 Angliában

    Kilenc hónapos jogi csatározás végére tett pontot a UK Video Appeals Committee tegnapi döntése: a testület felülbírálta a korábbi bírósági határozatot, így a Manhunt 2 megjelenhet Angliában.

  • Japán szoftvereladások

    A SEGA-nak bizony bejött a platform- és korszakváltás, hiszen elsöprő erejű debütáló hetet tudhat magáénak a PlayStation 3-as Yakuza 3. Japán szoftvereladások következnek, március 3 és 9 között.

  • Aktuális EDGE pontozások

    Ismét eltelt egy hónap, és ezt mi is mutathatná jobban, mint hogy újabb EDGE megjelenésről számolhatunk be: jöhetnek a pontszámok, és a sok kínos kérdés, hogy vajon kik ők, és miért pontoznak úgy, ahogy.

  • Premier előtt

    Köhögve, kínlódva, de beindul a tavaszi játékszezon: a héten érkezik a sokat halogatott Army of Two, visszaülhetünk az iskolapadba a Bully: Scholarship Edition segítségével, és az ősi Kínában hányhatunk kardélre egymillió ellenfelet a Dynasty Warriors 6-ban. Heti megjelenések.