PSP hírek

1409 hír

minden tesztek hírek

Cikkek

 • FIFA 09 megjelenési dátum

  Lassan Európa összes országában beindul az idei futballszezon, és természetesen a legújabb FIFA játékra sem kell már olyan sokat várni - ma ki is derült a megjelenés időpontja.

 • Tízmillió felett a PSP Japánban

  Aki részletesen nyomon követi a heti rendszerességgel jelentkező japán hardvereladási listákat, az minden bizonnyal már számított erre: a PlayStation Portable átlépte a tízmilliós határt.

 • Mytran Wars: az első képek

  A tíz napja megejtett hivatalos bejelentés után befutottak az első hivatalos képek a magyar fejlesztésű mechás PSP startégiából, a Mytran Wars-ből. Epikus méretekből nincs hiány.

 • [GC] Sony konferencia - összefoglaló

  Lezajlott a Sony konferenciája, amely hardver fronton okozhatott meglepetést az újdonságot nem váró, gyanútlan nézők számára. Új PlayStation Portable és PlayStation 3 modellek támadnak hamarosan - de nem ez volt az egyetlen érdekesség.

 • Need for Speed Undercover: első infók & képek

  Befutottak az első képek és információk a Need for Speed sorozat következő, Undercover alcímmel ellátott folytatásából. Az új rész az ígéretek szerint visszatér a sorozat gyökereihez, moziszerű élményt kínál, és idén novemberben jelenik meg.