Valamikor ősszel érkezik a Project CARS 2

Sokak meglepetésére 2015-ben a Slightly Mad Studios bejelentette, hogy érkezik a Project CARS 2, azonban túl sok információt az elmúlt több mint egy évben nem kaptunk a fejlesztésről. Az elmúlt szilveszter napján a hivatalos fórumban érdeklődtek a leendő játékosok, hogy milyen megjelenési dátumra érdemes számítani. Ian Bell válasza erre csak annyi volt, hogy bár kicsit elmaradtak a grafikai munkákkal, de szeptember környékén érkezhet a folytatás.

[+]

A fenti képek érdekessége, hogy bár eddig nem voltak láthatóak sehol, azok közel egy éve kiszivárogtak már egy lengyel fórumra, emiatt is furcsa kicsit, hogy senki nem találta meg őket eddig.

Azóta történt

Előzmények

  • Akciófigyelő: Elindult az Xbox Live karácsonyi leárazása

    Az elkövetkező napokban számos játék lesz jóval olcsóbban megvásárolható Xbox One-ra és Xbox 360-ra.

  • Ingyen letölthető a Project Cars: Pagani Edition (PC)

    A játék tulajdonképpen egy demó, amelyben kizárólag Paganikat lehet vezetni.

  • Project Cars teszt

    A legújabb autós játékot hivatalosan a Slightly Mad Studios fejlesztette, méghozzá közösségi segítséggel. A versenyzés minden eddiginél élménydúsabb, a grafika lélegzetelállító lett, a karrier mód viszont kicsit csalódás.

  • Project Cars előzetes

    A Slightly Mad Studios által fejlesztett autóversenyzős játékra sokan kíváncsiak vagyunk, valóságnak megfelelően megrajzolt pályák, lélegzetelállító grafika és számos autómárka teszi majd színesebbé a játékmenetet.