Thymesia - Megérkeztek az első tesztek

A külföldi beszámolók eléggé vegyesek lettek, akadnak akik szerint remek alkotást kaptunk, míg mások kicsit jobban beleálltak a programba.

A soulslike játékosoknak alig két napot kell már csak várniuk és érkezik a tajvani fejlesztésű Thymesia, amely megpróbál némi újdonságot hozni a stílus kedvelőinek. Ahogy az hasonló esetekben a premier előtt már megszokhattuk, lejárt az előre kiszabott embargó, aminek köszönhetően napvilágra kerültek az első tesztek, ezekből szemezgettünk néhányat a lenti felsorolásban (Köztük a mi tesztünk is olvasható természetesen). A hír írásának a pillanatában Metacriticen 70 ponton áll a teljes kiadás, amely augusztus 18-án érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. (Valamint Nintendo Switch-re is, de ott csak a cloud kiadást kapják a felhasználók)

Némi játékmenet videó

Előzmények

  • Thymesia beszámoló

    Némi halasztás után végre megjelent az OverBorder Studio és a Team 17 közös soulslike játéka, amely bár nem váltja meg a világot, mégis akadnak benne izgalmas részletek, aminek köszönhetően néhány órára elveszhetünk a világában.