Hirdetés

Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker DLC megjelenés és ár

Hirdetés

A Mass Effect 2 következő prémium DLC csomagja a Lair of the Shadow Broker nevet viseli majd, és szeptember 7-én lesz letölthető a BioWare oldaláról. A csomag tartalmáról egy rövid összefoglalót is közöltek, így most mi is megoszthatjuk veletek a DLC sztoriját:

A Lair of the Shadow Broker című DLC-ben a titokzatos Árnybróker ellen harcolunk majd, az első részben mellénk szegődött csapattársunknak, Liara T'Soni-nak nyújtva segítő kezet ahhoz, hogy megkeressen egy férfit, akit az Árnybróker rabolt el. Liara mindenre képes célja elérése érdekében, az Árnybróker ügynökei pedig mindent megtesznek azért, hogy ne járjon sikerrel. A csapatunk célja ezúttal az Illium-on lévő luxusnegyedben található, az Árnybróker ott rendezte be a főhadiszállását.

A legújabb Mass Effect 2 DLC a következő újításokat tartalmazza majd: egy teljes küldetést az Árnybróker Illium-on lévő főhadiszállásán keresztül, a Shadow Broker Intel Center nevű információs központot, új fejlesztéseket, öt új achievement-et, valamint ismét lehetőségünk lesz folytatni a románcunkat Liara T'soni-val, már ha volt köztünk valami az első részben.

Arról nincs információ, hogy vajon Liara a csapat tagja lesz-e ismét, és szintúgy semmi biztosat nem tudni arról sem, hogy a Lair of the Shadow Broker még az Öngyilkos Küldetés előtt játszódik, vagy már az első olyan DLC lesz, ami a második rész történetét köti össze a 2012-ben megjelenő folytatással.

A Lair of the Shadow Broker DLC szeptember 7-én jelenik meg mindkét platformon, az ára PC-n 800 BioWare pont, XBOX360-on pedig 800 MS Pont lesz. Nemrég számoltunk be róla, hogy a BioWare dolgozik a Mass Effect 2 PS3 verzióján is, amihez több órányi extra tartalmat is mellékelnek DLC-k formájában, de hogy melyik DLC-t fogják beletenni, arról nincs információ (Gyaníthatóan azokat, amik ingyenesek voltak a PC-s és XBOX360-as verziókban is, de ez még nem biztos).

UPDATE: Közben megjelent a PS3 változat hivatalos debütáló videója, csekkoljátok:

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények