Mass Effect 2: Extrákkal megpakolva érkezik meg PS3-ra

A BioWare nemrég bejelentette, hogy a PC-n és XBOX360-on nagy sikereket elért Mass Effect 2-t elkészíti PlayStation 3-ra is. És mivel a játék első része nem érhető el a Sony új konzoljával rendelkező felhasználók számára, így most egy interaktív képregény kiadását tervezik, ami majd összeköti a Mass Effect 1 történetét a PS3-on megjelenő második résszel.

A hivatalos fórumon tett bejelentés függvényében a PlayStation 3 tulajdonosok a következő exkluzív tartalomra számíthatnak majd, amikor megjelenik számukra is a Mass Effect 2:

A Blu-ray lemezen rajta lesz a Mass Effect 2 játék teljes verziója, ezen felül pedig a következő DLC-ket mellékelik a koronghoz: Lair of the Shadow Broker, Project Overlord, Kasumi: Stolen Memory, Blood Dragon Armour. Természetesen a csomag tartalmazni fog egy Cerberus Network kódot is, mellyel a PlayStation 3 tulajdonosok hozzáférhetnek majd az összes eddig kijött ingyenes DLC-hez, mint például a Zaeed vagy Firewalker csomag.

A képregényt a Dark Horse Comics fogja készíteni, és a BioWare elmondása szerint igyekeznek benne visszaadni ugyanazt a hangulatot, ami a játék első részét jellemezte. A kiadvány nem csak a sztori fontosabb elemeivel ismerteti majd meg a játékosokat, hanem interaktivitása lévén lehetőségük lesz meghozni szinte majdnem ugyanazokat a morális, valamint a játékmenetet befolyásoló döntéseket is, amiket a Mass Effect 1-ben kellett volna, ha játszhattak volna a játékkal.

Természetesen ez a képregény csak a játék PlayStation 3-as verziójában lesz elérhető, melyhez a játékosok a Cerberus Networkön keresztül férhetnek majd hozzá DLC formájában. Ezen felül lesznek további PS3-exkluzív DLC-k is, mint például az Aegis Pack, vagy a Recon Operations Pack, és ezek között szintén lesznek ingyenes és fizetős tartalmak is, akárcsak a többi platformra megjelent extrák esetében.

A Mass Effect 2 PS3 verziója 2011. januárban fog megjelenni, és a jelenlegi állás szerint egy rakás exkluzív tartalom fog később is érkezni hozzá, melyek nem lesznek elérhetőek a többi platform játékosai számára. Ezekről a letölthető tartalmakról, valamint a lemezhez mellékelt egyéb extrákról hamarosan bővebb információt is közölni fognak.

Azóta történt

Előzmények