Mass Effect 2: A Liara DLC előtt egy fegyverpakkot is kapunk

Ahogy arról a minap mi is beszámoltunk nektek, a Mass Effect 2 következő prémium DLC csomagja a Lair of the Shadow Broker címet viseli, és Liara T'Soni segítségével kell majd pár szinten keresztül az Árnybróker ellen harcba indulnunk.

Pár éles szemű rajongó felfedezte, hogy a kiadott képeken olyan fegyverek is láthatók a karakterek kezében, melyek nincsenek benne az eddig kijött kiegészítőkben. Így tehát elindult a jóhiszemű pletyka, miszerint új fegyvereket is kapunk majd a Lair of the Shadow Broker című letölthető tartalom részeként.

Azonban Jarrett Lee, a BioWare közösségi menedzsere lehűtötte picit a kedélyeket, amikor a hivatalos fórumon bejelentette, hogy azok a fegyverek nem lesznek részei a Lair of the Shadow Broker című pakknak, hanem egy másik DLC fogja majd őket tartalmazni, melyet még az Árnybróker csomag megjelenése előtt kiadnak.

Hozzátette még - a szomorúság enyhítésére -, hogy a Shadow Broker DLC is tartalmazni fog pár igazán ütős cuccot, ráadásul a pakk legnagyszerűbb újdonságát a PR miatt még csak meg sem említik a megjelenésig, nehogy spoiler legyen belőle. Úgy véli, hogy ez lesz az eddig kijött DLC-k legjobbika, ami valaha is megjelent a Mass Effect 2-höz.

Azóta történt

Előzmények